Orijinalini görmek için tıklayınız : adanada pointere benzer bir köpek bulunmuştur
ahmetkarabat
17.Eylül.2009, 10:12
şu an ben bakıyorum. sempatik bir köpek sahibi çıkmazsa ben de bakabilirim
mehmet KISALAR
17.Eylül.2009, 10:25
ahmet abi foto yok foto koyarsan tanınması daha kolay olur TEŞEKÜRLER
ahmetkarabat
17.Eylül.2009, 10:28
mehmetciğim foto satarken konur. sahibi ararken koyarsan çok sahip çıkan olur. köpek kaybeden gelsin işte. köpeği tarif eder tamam doğru ederse alır götürür. yoksa götüremez
Recep DÖNMEZ
17.Eylül.2009, 10:36
Ahmet kardeş! sen insanlığını yapıp köpeği muhafaza
altına almışsın ve sahibini bulabilmek için ilanınıda vermişsin,
geri zamana kalmış....
İnşallah köpek değerli bir avcı dostumuzundur ve gelir sana
teşekkür ederek köpeğini alır....
Bu arada köpeğe fazla bağlanma,bak birgün sahibi çıkar alır
götürürse çok üzülürsün ona göre....
Saygılar....
ahmetkarabat
17.Eylül.2009, 10:44
abi bağlanmamam için atmam lazım. yalnız çok zaman geçerde 1 2 aygibi benim çocuk bağlanırsa diye korkuyorum kızım köpekleri çok seviyor. o olursa kötü işte
mehmet KISALAR
17.Eylül.2009, 10:45
tamam ahmet dedigin gibi olsun özür dilerim
ahmetkarabat
17.Eylül.2009, 10:47
mehmet kardeşim özürlük bişey yok dediklerinde sadece hitap ederken üyelerin yaşlarına bakmanı tavsiye ederim. saygılar
kapadokyali_1981
17.Eylül.2009, 12:47
Mehmetcim gerçekten yaptığın çok ayıp kardeşim. Öncelikle senden yaş olarak kat kat büyük bi abine ismiyle hitap etmeni hiç yakıştıramadım. Bu konulara dikkat edersen hem sitemiz hemde senin bu sitedeki yerin için çok daha iyi olur. Abi demekle dil aşınmaz ki bu insan sende yaşçada çok büyük http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/68.gif
inşallah bi sahibi çıkar abi ...
mehmet KISALAR
17.Eylül.2009, 15:13
AHMET ABİ FARKINDA OLMADAN BİR SAYGISIZLIK ETMİŞİM İNAN FARKINDA DEİLDİM K.BAKMA HAKKINI HELAL ET ÖZÜR DİLERİM AFFETMEN DİLEGİYLE HOŞCAKALIN
İbrahim ÖZEL
17.Eylül.2009, 23:07
Koçum mehmetim aferim sana insan oğlu hata yapar önemli olan yaptığın hatayı farkedip büyüğünden özür dilemen büyüğününde seni affedeceğine eminim kalın hepiniz sağlıcakla...
ahmetkarabat
18.Eylül.2009, 05:39
bende şaşırdım mehmet yazılarını gördüğüm bir üyeydi. kendin düzeltmişsin mehmet durumu. affedecek bişey yok. görüşürüz mehmet. saygılar
mehmet KISALAR
18.Eylül.2009, 06:50
ibrahim abimin dedigi gibi insan oglu hata yapar bende yapmışım bir hata ve özür diledim ahmet abicim bilerek olan bir durum deildi klavyeyle yazıyoruz birde oruçlu olunca beyin bir yerden sonra duruyor biliyorsun http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/4.gif ben tekrar tekrar özür dilerim cümleten kalın saglıcakla
ali kaya
18.Eylül.2009, 07:01
selam abi benim bi arkadaşın köpeği kayboldu ceyhanda düz kahve daha çok anadolu puanteri dediğimiz bir yapıda üç ayak uçları beyazımsı birde göğsu kırçıl ama puantere benzer bi yanı yok resmide var kaybolalı 4 ay oldu çok aradık izini bulamadık boyu biraz kısa kafa yapısı küçük ama harika bi avı vardı saygılarımla eger benzerlik varsa resminide yollayabiliriz
ahmetkarabat
18.Eylül.2009, 07:08
aliciğim köpek düz kahve değil. özelliklerini sölersem sezonda açık müşterisi bol olur:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.