PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlginç Bir Balık(maharet böylesini tutmakta)

10.Şubat.2008, 19:47
oğlum mehmetin tuttuğu garip bir balık (ilk defa sakat bi balık görüyorum. yada bilgisiz bir avcının ağına takıldı uzunsüre o ağla dolaştı bu hale geldi(sadece bir varsayım))

http://img227.imageshack.us/img227/8944/gfvwe35dw2.jpg

cengiz41
10.Şubat.2008, 20:14
Çok enterasan bir görüntü.ag varsayımınıza katılıyorum

hallederix
10.Şubat.2008, 21:09
Evet ağ olma ihtimali büyük fakat ,eğede çokça gördüğümüz bir olay özellikle çiftlik balıklarında hormonlu yemler yüzünden büyüme süreleri çabuklaştırılıyor ve balıkların bir çoğu bu şekilde mutasyona uğruyorlar ,bunun yanında bir ihtimalde avcı bir balık tarafından ısırılması ,zaman zaman kefal sürüleri içinde bu şekilde yaralanmış balıklar görmüşümdür ..

saygılar

Adil Karakus
11.Şubat.2008, 05:47
Levent usta doğru dersin çiftlik çipurası,levreği bunlarada daha çok rastlanıyor bu şekil bozukluğu fakat resimdeki balıkda dediğin gibi dış etkenlerden bu hale gelmiş olmalı

saygılar

fatih demircan
11.Şubat.2008, 08:34
levent abi dediğine katılıyorum bir keresinde Ayvalık badavutta dalıyorum muazzam irilikte 8-10 kadar kefal gördüm içlerinden bitanesi aynen bu şekildeydi ilk defa gördüğüm için başka bir alemin canlısı sandıydım çok korkmuştum hahahahttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif

ismail talay
23.Mart.2008, 14:28
hahahahah o levrek senden önce beni görmüştü!! hayvancağız beni görünce aniden karşısında ; insan carpmışa döndü:)))

unforgiven
24.Mart.2008, 14:20
Sevgili abilerim olayın ağla filan alakası yok bunun nedeni sadece genetik bir bozulma.Hayvanın nerede tutulduğunu bilmiyorum ama hayvan yaşadığı ortamın verdiği etkiyle mutasyona uğramış.
Bu şekilde biz de balık ürettik üniversitede laboratuvarda.

Saygılarımla....

tufekcinihat38
24.Mart.2008, 18:27
o fotoğraftaki cocuk tutsa tutsa öle o kadar bi balık tutabilir zaten o olsa olsa don balığıdır....

mehmet ve yusuf abi ye selamlar HERŞEY ŞAKAYDI

mahmut42
25.Mart.2008, 10:58
kesinlikle yediği bir yemden dolayı evrime uğramışa görünüyor

bunun sebebide suya gelen çevresel artıklar veya sanayilerden gelen artıklar sebeb olmuş olabilir

en yakın üniversiteye gönderilip tahlil yapılması bence en iyi açıklamayı yapar

optikci97
26.Mart.2008, 15:16
bence çok normal bir durum ve ağa takılma olayı değil

nereden mi biliyorum
: çünkü akvaryumumda bu gibi doğan bir sürü balık oluyo bazıları zamanla düzeliyo bazıları ise bu şekilde hayatına devam ediyo ama çok ta sağlıklı bir şekilde yaşaya biliyorlar