PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AVCILIK NEDİR???

21.Eylül.2009, 11:05
AVCILIK NEDİR?

AVCILIĞI HERKESİN KENDİNCE NELER YAŞADIĞINI NELER HİSSETTİĞİNİ NE İÇİN AVCILIK YAPTIĞINI KISACA YAZARSA GÜZEL BİR KONU OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM...

ÖRNEK ;

Avcılık;kendine güven, sorumluluk alma, yetenek, disiplin, azim ve karakter gibi erdemlerin ilerlemesini sağlar. Fiziksel kondisyonumuzu ve duyularımızı uyarır,çalıştırır. Biz insanlar avcı olmak için programlandık ya da dizayn edildik. Bu bizim özümüzdür. Avcılık bizi insan yapar. Gelişme ve evrimimizi avcılık şekillendirmiştir. Bu,bizim “gerçeğimizdir”.

Paul Shepard

yucelmert
21.Eylül.2009, 11:12
selam akıncığım, geçenlerde mehmet abi bu konuyu epey irdeledi, incelemeni tavsiye ederim.
http://www.avkolik.net/forum/konus-avci-kardes-microfon-sende/avci-kimdir/

22.Eylül.2009, 20:04
avcı doğayı koruyandır av yasaklarına uyandır dişi ve yavruları vurmaz boş silahla bile şaka yapmaz

saadettin BIYIKLI
22.Eylül.2009, 20:34
AVCILIK DOĞA İLE İÇ İÇE YAŞAMAKTIR

24.Eylül.2009, 00:18
ben Avcılık Nedir? sorusunun cevabını aramışım, diğer taraf ise avcı kimdir sorusunu aramış.Farklı olduğundan ötürü açmıştım aynı fikirler doğarsa konu silinebilir...

Mehmet Ardilli
24.Eylül.2009, 07:43
ben Avcılık Nedir? sorusunun cevabını aramışım, diğer taraf ise avcı kimdir sorusunu aramış.Farklı olduğundan ötürü açmıştım aynı fikirler doğarsa konu silinebilir...

Akıncım karşı taraflarda değiliz, bir camianın birleşmesi ve etik değerlerde kararlı bireylerin kucaklaşmasını sağlamak amacımız, avcılık; doğaya ve yabanıl yaşama saygılı bireylerin oluşturduğu bir dostluk kuşağı olursa başarırız biz bunları. Yani aynı taraftayız canım kardeşim, selamlar.

25.Eylül.2009, 12:05
Tamam Mehmet abi ,konuyu dilersek kapatalım dilersek kalabilir, benim açımdan bir soru yok pek bu konularda araştırmacı dğeilim, bakmıyorum pek konu başlıklarına o yüzdne aynı konuyu açmışım...