Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirden ihtiyacı olan o rh +(pozitif)
mehmet ali ezer
23.Eylül.2009, 12:09
abilerim arkadaşlarım kan ihtiyacı olduğunda elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım haberiniz olsun ...saygılar...
Mustafa ÇİL
23.Eylül.2009, 12:25
mehmet ali teşekkürler bu davranışın için
fakat hiç av ile alakası olmayan birine verirsen
durup dururken adamın günahına bu avkolik ile girmeyesin sonra
şakası bir tarafa güzel bir şey yaptığın
Genç arkadaşım! Bu örnek davranışından dolayı seni kutlarım. Umarım herkes aynı duyarlılıkta olur. İnsan yaşamına katkıda bulunmak kadar güzel ne varki... Allah sala sağlık ve selamet versin...
İsmail ÇIKRIKÇI
23.Eylül.2009, 13:15
Örnek davranışınız için sizi kutlarım.
mehmet ali ezer
23.Eylül.2009, 14:05
öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim. bu güne kadar bi çok hastaya özellikle de lösemi hastası çocuklara gerek trombosit gerekse kırmızı kan verdim beni çok mutlu ediiyor heleki hasta çocukların annesi ve babaları öyle mutlu oluyorlarki onların o mutluluğunu görmek ve onların o sıkıntılı durum içerisinde hayır duasını almak bana yetiyor o yüzden her kim olursa olsun hiç çekinmeden kan ihtiyacı olduğunda arayıp ulaşabilirler cep numaram yazıyor yeterki birilerine faydalı olalım.mustafa çil ustamın yaptığı latifede bi ara denizlili bi abinin çocuğuna kan vermiştim ozaman aynısı yaşanmıştı adama dedim ben abi bak dedim kan veriyorum çocuk bi gün yarın allahın izniyle iyileştiğinde beni ava götür yada tüfek al ben av köpeği yetiştirmek istiyorum falan derse karışmam çok fena avcılık hastalığı var bende ona göre bu hastalık ona geçebilir diye bi latife yapmıştım tabi adam duayla karışık allah razı olsun senden çocuk tek iyileşsin istediği av olsun her yere götürürüm hatta senin yanına bile getiririm demişti hiç unutmuyorum onu da anlatmak istedim sıkmadım inşallah. herkezi bu tür yardım ve dayanışmalara davet ediyorum inanın birilerine yardım etmek heleki kan üzerine heleki lösemi hastalarına karşı inanılmaz güzel bi olay onlara o an için yaptığınız yardım onlar için paha biçilemiz bi yardıma eş değer herkezin duyarlı olmasını isterim tekrar saygılar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.