Orijinalini görmek için tıklayınız : Ata Marka tüfegime yedek namlu konusunu hk
Selam avcı dostlarım;Şuan elimde ata marka bir adet 5 li otomatik silahım var.Ona tek kırmı bir adet beratta orjinal namlu buldum.Ataya tüfeğime yedek namlu yaptırmak istiyorum.Nerede ve hangi tüfek kuruluşuna yaptırabilirim bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlarımdan yardım almak istiyorum.Şimdeden vereceğiniz bilgiler için teşekkür eder saygılarımı sunarımla.Herşey gönlünüzce olsun Selamlar.Şevki
çetin ekren
24.Eylül.2009, 08:13
atanın kendi fabrikasından başka yerde yaptıramazsın dostum hemde yasaktır başka yerde yaptırmak,çünkü namluya silah üzerindeki seri numarası vurulmak zorunda....işin asıl yasal yönüne bakarsan 2.namluyuda ruhsat şubeden ruhsata işletmek zorunludur ne varki kimse kolay kolay yaptırmıyor o ayrı bir konu....yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
kapadokyali_1981
24.Eylül.2009, 09:36
Yedek namluda prosodür böyle peki bende bi çifte var eski ruhsatıda yok ben bunun namlusuna tüfek yeptırıp ruhsatıma işlettirebilirmiyim?
i.emre arman
24.Eylül.2009, 10:03
ARMSAN SİLAH SAN. VE TİC A.Ş
inkılap mah. alemdağ cad.site yolu sok. no:3 ÜMRANİYE \ İSTANBUL
TEL:0216 6302600 www.armsan.com (http://www.armsan.com)
GÜLİN ANAÇ YARI OTOMATİK AV SİLAHLARI SATIŞ UZMANI
g.anac@armsan.com
POZE NAMLULARI YAPIMI 1 AY GİBİ BİR ZAMAN ALIYOR FAKAT YARI OTOMATİKLERDE HEMEN HEMEN HEPSİ BİRBİRİNE UYUYORMUŞ EN KISA SÜREDE İŞLEMİNİ ÇÖZÜP TÜFEGİNİ GÖNDERİRLER BU BAYAN SANA YARDIMCI OLACAKTIR KOLAYGELSİN.
çetin ekren
24.Eylül.2009, 10:20
Ömer ben bu konuda sana bildiklerimi anlatayım dostum....önce bu silahı kriminale gönderiyorlar silah ordan sorunsuz halde geldikten sonra o raporla birlikte gerekli işlemleri yaptırıp ruhsat çıkarabiliyorsun...tabi bu yanılmıyorsam birde bu işle uğraşan memurun bilgisine dayanıyor,bazende ruhsatsız diye el konulabiliyor....
e zaten ruhsatını çıkardıktan sonra gerekli revizyonu kolaylıkla yaptırabilirsin...umarım yardımcı olabildim....
Atanın fabrikasını telefonla aradım dışardan gelen namluyu yapmıyoruz sadece kendimize ait yedek namlu yapıyoruz dediler.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.