PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YAVRU ARIYORUM

26.Eylül.2009, 06:44
S.A HERKESE BUNDAN DAHA 10 GÜN ÖNCE 1DİŞİ KURZHAAR KOPEHİM VEDE 10 TANE YAVRUM VARDI ANNE DOĞUMDAN SONRA ENFEKSIYON KAPIP OLDU YAVRULARADA ANNENIN BAKACAHIKADAR BAKMAYA ÇALIŞTIM VETERİNER HEKIM SN: HAMİT AKSAKALIN TAVSIYELERİ İLE UYGULADIM AMA NEYAZIKKİ YAVRULARDA ÖLDÜ ONUN İÇİN YAVRUSU OLAN ARKADAŞLARIMDAN YAVRU TALEP ETMEK İSTIYORUM SAYGILARIMI SUNARIM.

ahmetkarabat
26.Eylül.2009, 07:00
sezgin kardeşim çok üzüldüm yaşadıklarına 10 15 güne kadar benim köpek de yavrulucak inşallah benim başıma gelmez. geçmiş olsun

26.Eylül.2009, 07:09
Sezgin kardeşim inan çok üzüldüm yavrularıda kaybetmene,ama sen elinden geleni yaptın!
İnşallah eski pöpeğini aratmayacak bir av arkadaşı daha bulursun!
Çanakkaleden saygılar!

26.Eylül.2009, 10:07
MHB AHMET KARDEŞİM TABİ ALLAH BÖYLE BİDURUMU NESENIN NEDE BAŞKA ABİ VEDE KARDEŞLERİMİN BAŞINA VERMESIN SENDEN RİCAM KARDEŞİM KOPEHININ DOĞUMU YAKLAŞTIHI GUNLERDE ONA ÇOK İYİ BAK VETERINER TAVSIYESI ILE BIDE KOPEHINI VEDE YAVRULARI SICAK BIYERDE BARINDIR İNŞALLAH HEM ANA HEM YAVRULARIN SAHLIKLI BUYURLER SAYGILARIMLA

26.Eylül.2009, 10:09
TŞK EDERİM HAMIT KARDEŞİM İNŞALLAH Bİ KÖPEK ALMAK İSTIYORUM KISMETSE SAYGILARIMLA

ahmetkarabat
26.Eylül.2009, 10:45
yerini ayarladım. 1 00 cm* 150 cm beton arma oda var. altına sunta kestim suntanın üzerine sap ayarladım. sap hem sıcak tutuyormuş hem dışkı yaptıklarında dışkı alta geçip rahatsız etmiyormuş. bir tane de soğuk olursa yerden 150 cm yukarıda siyaha boyayacağım fluoresan lamba koyacağım. zaten anneye şimdiden haftada 2 defa 10 kaynamış yumurta 10 patates, pirinç, bulgur kaynatarak mama hazırlıyorum. tek sorunum annede parazit var solcan ilaç veremiyorum onun için günde en az 2 öğün veriyorum. ilk yavruları inşallah acemilik yapmaz anne de ben rahat ederim. zaten ilk 3 günü yanında olucağım. saygılar

çetin ekren
26.Eylül.2009, 14:56
Sezgin kardeşim inan çok kötü bir durumda olduğunu anlamamak aptallık olur...inşallah aradığın yavruya en kısa zamanda kavuşursun....

Osman KARATEPE
26.Eylül.2009, 18:14
Sezgin kardeşim allah hayırlısını versin gönlüne göre versin..

26.Eylül.2009, 21:17
Sezgin kardeşim ALLAH gönlüne göre versin..

İbrahim ÖZEL
27.Eylül.2009, 13:06
Sezgin kardeşim büyük geçmiş olsun aradığın eniğin cinsini söylememişsin...

mehmet ali ezer
28.Eylül.2009, 06:56
abi çok geçmiş olsun ya çok üzcü bi durum ama yapacak bişey yok sanırım zaten sen elinden geleni yapmışsın allah eskui köpeğini aratmayacak bi yavru bulmanı nasip etsin sana..saygılar

Mehmet Ardilli
28.Eylül.2009, 10:11
Sezgincim üzülmemek eldemi, kimsenin başına gelmesin isteriz böyle şeylerin, umarım uygun bir yavru bulunur sana selamlar sevgiler canım kardeşim.