PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YABAN TV OLDU REKLAM TV

26.Eylül.2009, 11:41
Artık yaban tv reklam tv olma yolunda 20 dakika program 1 saat reklam.
bel ağrısı bandı,yaban store,gübre reklamı ...... ve bir bakmışsınız arka arkaya
reklamlar >:( .
güzel hoş ayakta kalmak için bunlar şart olabilir ama bir film uzunluğunda oluncada
bayıyor maalesef.artık insan sıkılıyor.
inşallah bi ayar tuttururlarda artık eski durumuna dönerler.yoksa benim yaptığım gibi
artık seyretmeyide geçelim ne reytingleri
kalır,nede müptelaları.ben izlemiyorum !izleyemiyorum!!!
sizlerinde görüşünü merak ettim... ???
bu benim şahsi görüşümdür.inşallah kimse siteyle bağdaştırmaz.
herkese selamlar ve rasgele....

fevzi dursun
26.Eylül.2009, 11:57
valla ersoyum sırf bu tutumları yüzünden yabanı iki aydır izlemiyorum hala o şekilde devammı ediyolar :) şimdi bu konuyu okurken yabanı zapladım tahminimce yelek reklamı çıkar diye ama yanılmışım yaban şapkası reklamı çıktı. :D :D alın size güzel bir eylence işte aklınızda bi tahmin tutun zaten üç seçenek var şapka yelek su bidonu, rastgele deyip zaplayın bakalım tutturabilecekmisiniz.

ismail aksu
26.Eylül.2009, 12:25
BENDE NE ZAMAN AÇSAM ÇOCUK ADAMIN AYAĞINA ÇİŞ EDİYORYA REKLAMIN İSMİ AKLIMA GELMEDİ YA HEP O VE YABAN ÜRÜNLERİ SON 1 GÜN BİLMEM NE BENDE İZLEMİYORUM YA

26.Eylül.2009, 12:29
bende şimdi baktım gübre reklamı vardı

26.Eylül.2009, 12:34
gübre oldu yaban.

aban dostum aban

mustafa altınsoy
26.Eylül.2009, 13:00
harbiden yaa bıktırdı bu pazartesi saat10 a kadar bekledim aceba dr.ali nin postası varmı diye koymadılar bende iinatla reklam izledim ensonunda yaban ın frekansını sildim delirtibeni fakat arada ekliyorum tekrar siliyorumhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/4.gif

kapadokyali_1981
26.Eylül.2009, 13:28
Sadece sizden gelenler kısmı denk gelirse izliyorum artık kanallar arası zap yaparken bile bakmıyorum hakkaten reklamlar bayıyo bide balıkçılık su altı bilmem ne çıktı o kadar av varken bunları niye koyuyolar onuda anlamış değilim.

26.Eylül.2009, 13:49
AV OLSUNDA BALIK FARK ETMEZ.

çetin ekren
26.Eylül.2009, 14:46
olacağı buydu...nede olsa avcıların kanalı....8)

26.Eylül.2009, 21:22
ben izlemiyorum !izleyemiyorum!!! ÇÜNKÜ BAYIYO ARTIK

27.Eylül.2009, 00:15
ben ne zamandır açamayı düşünüyodum bu konuyu siteden aşırı tepki alırım diye açmadım...hakikaten baydı....ben de izlemiyorum.....

Osman KARATEPE
27.Eylül.2009, 06:37
Bne sadece internetten videoları izliyorum oradan istediğimi seçerek reklemsız seyrediyorum.

ali kaya
27.Eylül.2009, 08:58
Yaban fırsat ürünLerinde son 1 gün diyordu aha kurtuLduk dedim kendi kendime Dün gece açtığımda Yine rekLam vardı ve Son 7 gün yazıyordu :( Tabi para akıyor uzatırLar, ama tükürdüğünüde yaLamamak Lazım

naz gülhan
27.Eylül.2009, 11:48
artık video yollayanda yok sanırsam hep eski avları seyredip duruyoz eski meski seyrediliyorda reklam bayıyooooo http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/angry.gif avcı yelegide işe yaramaz gibi tavsan koysan emekliycen sanki zor taşınır şapka reklamıda baydı tek işe yarar şey şu suluk ama oda pahalı en iyisi sırt çantasına 1 litre şaşal koycan bide serum hortumu taktınmı kapaktan bitti gitti http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifen ucuzu

Yıldıray İNCE
27.Eylül.2009, 14:24
Ersoy kardeşim bende aynen sana katılıyorum önceleri zevkle seyrediyordum
ama şimdi seninde dediğin ğibi yaban tv oldu reklam tv saygılar kardeşim.........

27.Eylül.2009, 15:09
arkadaşlar bence bu kanal artık REKLAM TV olmalı hakaten artık bende açmıyorum..Su yeleği şapka vs. böyle şeymi olur.artık av yerine reklam, reklam yerinede av izliyoruz.Bunlara sesimizi duyurmalıyız.Yeni bir av kanalının açılması dileğiyle...

29.Eylül.2009, 13:43
ben sildim frekansını düzelirlerse bana iletin tekrar yükleyim.şimdilik izlemiyoruuummmm....saygılar.