Orijinalini görmek için tıklayınız : UĞUR KÜÇÜKYAĞCIYA DİKKAT DEMİŞTİM!!
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDEN BU KÖPEK SATAN KİŞİYE BU SİTEDE DİKKAT EDİN DEMİŞTİM,VE HAKLI ÇIKTIM BU AKEDEMİ DOGS BURSA KÖPEK ÇİFTLİĞİNDEN YAVRU SİPARİŞİ VEREN 4 ARKADAŞIMIZ DAHA BANA DOLANDIRILDIĞINI SÖYLEDİLER,AMAN BU ADAMA DİKKAT EDELİM BAŞKA ARKADAŞLARIMIZIN CANI YANMASIN LÜTFEN....ARKADAŞLARIMIZ PARALARINI GÖNDERDİĞİ YAVRULAR ALAMIYORLAR...PARA VAR AMA YAVRUYU GÖNDERMİYORLAR...http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/angry.gif
ahmetkarabat
05.Ekim.2009, 08:34
arkadaşlar herkes böyle kişileri deşifre ederlerse bence sorunun %80 i çözülür. en iyisi siteden tanıdığınız avcı arkadaşlara bakın derim. sitemizde köpek yetiştiren çok kişi var
mehmet ali ezer
05.Ekim.2009, 10:31
arkadaşlar herkes böyle kişileri deşifre ederlerse bence sorunun %80 i çözülür. en iyisi siteden tanıdığınız avcı arkadaşlara bakın derim. sitemizde köpek yetiştiren çok kişi var
ahmet abiye kesinlikle katılıyorum ne kadar çok kişiye duyurursak okadar az kişinin canı yanar hem site de köpek satan bi sürü kardeşimiz abimiz var...saygılar
Mesut BÜLBÜL
05.Ekim.2009, 13:06
bugüzel uyarıların icin teşekkür ederim kardeşim duymamazlıktanda gelmemek gerek teşekkürlerimi borc bilirim selamlar sayğılar kardeş
mustafa uyarlar
05.Ekim.2009, 15:23
Uyarin icin tesekkurler ozcan abi yani parasizlik insanlari bu kadar rezil hala getiriyor onun icin en guzeli o kadar paraya kiyiyorsun bu zevki yapmak ugruna sabah guzel uykundan olabiliyorsun seninle birlikte her adimina renk verecek av arkadasinida gozunle gorup alacaksin derim saygilar
imported_avkolik
05.Ekim.2009, 15:39
Konu arena kısmına açılmış...Uğur Bey buyursun gelsin gerekenleri söylesin...Konu aktiftir arkadaşlar...
Mustafa ÇİL
05.Ekim.2009, 15:42
kimi parasını verir köpeğini alamz
KİMİ DE KÖPEĞİ VERİR PARASINI ALAMAZ
ALLAH ALLAH
NEYSE GARDAŞIM
BU VATANDAŞIN TEL NOSU VARSA BANA YAZARSANIZ MAMNUN OLACAĞIM
İbrahim ÖZEL
05.Ekim.2009, 19:34
Saolun heran tuzağa düşebilirdik...
kapadokyali_1981
05.Ekim.2009, 20:06
[quote author=Mustafa ÇİL link=topic=11372.msg107403#msg107403 date=1254757332]
kimi parasını verir köpeğini alamz
KİMİ DE KÖPEĞİ VERİR PARASINI ALAMAZ
ALLAH ALLAH
:D:D Valla demekki dünyanın kanunu bu yapacak bişey yok. Dikkatli olmak lazım herkesin kulağına küpe olsun deirm başkada bişey demem.
Sebahattin AVCI
05.Ekim.2009, 20:12
hocam sanırım yer belli mekan belli
daha kaç kişiyi dolandırabilirki ben yakında birinin hüsranına uğrayabilirler diye düşünüyorum adamın bir gece ansızın bütün köpekleri yok olursa hiç şaşmam
özcan abi teşekürler
ahmetkarabat
06.Ekim.2009, 06:00
EĞER KÖPEĞİ VARSA SEBAHATTİN ABİ
tanju unen
06.Ekim.2009, 06:14
Sevgili Özkan.
Çiftlik sahibinin adres ve telefon bilgileri varsa bana bildirirseniz olaya müdahale edip bu arkadaşla irtibat kurabiliriz.
Bu arada mağdur olan kaç kişi var isimlerini biliyormusunuz detaylı bir şekilde isimleri yazarsanız elimizde bir done olur olay nedir anlarız.
Selamlar.
TANJU BEY BENİ ARKADAŞ AVKOLİKNET SİTESİNDEN MAİL ADRESİMİ BULMUŞ AŞAĞIDAKİ ARKADAŞIMIZIN BANA YAZDIĞININ AYNISINI SİZLE PAYLAŞIYORUM....
Sayın Özcan Bey,
Ben Samsundan Vedat Matur Almanyadan yeni dönüş yaptım ve Samsunda Memsan Şirketin Finans Müdürüğüm. Sizden yardıma ihtiyacım var bana lütfen yardımcı olun.
Ben bugün cok bir büyük hata yaptım ve www.avkolik.net (http://www.avkolik.net/) sitesine üye omadan ve UĞUR KÜCÜKYAGCİ hakkında birşey bilmeden bir adet SİYAH BOXER yavrusu sipariş ettim ve 700 tl hesabına gönderdim. sabah 11 de hesabına para yatırdım ve akşam ben otobüse köpeği verince sana geri döncem diye söyledi. benim en cok korkduğum galiba başıma geldi :((( lütfen bana yardımcı olun ben şimdi ne yapabilirim????
saygılarla. Vedat
BU SAHTEKAR UĞUR KÜÇÜKYAĞCININ DOLANDIRDIĞI DİĞER ARKADAŞIMIZDA AVUKAT UMUT BEY ALANYA ANTALYADA KENDİSİ TELEFONU,05334760539 GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ...
ahmetkarabat
06.Ekim.2009, 07:44
arkadaşlar bence gelin köpek alırken de şöyle yapalımda başkalarının canı yanmasın ( ben izmirden caner savat yapan adına birine 2 köpek için para gönderdim. 1 i geldi. urfadan harun öztop adında birine 600 lira karşılığı bir köpek yolladım para gelmedi.) köpek ihtiyacı olan yazsın satacak kişiler çıkacaktır. site içerisinde satan kişiyi araştıralım nedir necidir diye eğer yönetimden kişiler de uygun görürse alışveriş gerçekleşsin. tabii bunlar satış içinde geçerlidir. ben artık satış için avkolik.neti sadece kullanmayı düşünüyorum. hemen hemen her ilden satıcı veya alıcı haricinde bir üye buluruz gider köpeği görür eder. onay verirse içimiz rahat olur böylece. herkese saygılar
Ahmet bey selamlar elinde yavru av köpeği varmı
UĞUR KÜÇÜKYAĞCI'NIN DOLANDIRDIĞI KİŞİLER KERVANINA MALESEF Kİ BEN DE KATILDIM!! İSTANBUL'DAN FRENCH BULLDOG ALMAK İÇİN BİR İNTERNET SİTESİNDEKİ İLANLARINDAN NUMARASINI ALIP İLETİŞİME GEÇTİĞİM BU KİŞİ PARAYI YOLLAMAMA RAĞMEN KÖPEĞİ GÖNDERMEDİ!!! 1 HAFTADIR OYALIYOR.PARAYI GÖNDERMEEN ÖNCE SON GÖRÜŞMEMDE PARAYI ŞİMDİ YOLLUYORUM KÖPEĞİ NE ZAMAN YOLA ÇIKARIRSIN DEDİM.PARAYI GÖNDER KONTROL EDEYİM HEMEN ÇIKARIRIM DEDİ.5 DAKİKA SONRA TEKRAR ARAYIP PARAYI GÖNDERDİĞİMİ SÖYLEDİM.BANA; KÖPEĞE SABAH AŞI YAPILDI BUGÜN YOLA ÇIKARAMAYIZ DEDİ..YARIN GÖNDERİRİM DEDİ.YİNE GÖNDERMEDİ.VE 1 HAFTA GEÇTİ..OLAY YARIN SAVCILIĞA İNTİKAL EDİYOR...650TL Mİ ALDI BU ADAM...ARAŞTIRMADAN YAPTIĞIM BU HATAYI İSE ÖMRÜMCE UNUTMAYACAĞIM...
ALPEREN
29.Aralık.2009, 16:50
BİZLERE DE DERS OLSUN.
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
naz gülhan
30.Aralık.2009, 07:59
valla böyle sahtekarlar çok bizde sattık köpegimizi bir milyara anlaştık adam bankaya havale yapmış sekizyüz tl ee bizde göndermiş bulunduk köpegi dedik böyle anlaştık bune inkar etmezmi tamam dedik kapadık olayı biraz centilmen olda bi konu aç tşk et köpegi aldıgın için valla allaha havale ediyorum böylelerini biz bişey kaybetmeyiz ama yukarda allah var etrafa karşıda saygısını güvenini yitiriyorlar küçücük menfaatlar için en büyük kötülügü asıl kendilerine ediyorlar farkında degiller allah ıslah etsin
cemalreis
30.Aralık.2009, 08:12
SAYIN BAŞKANIM UYARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
İBRAHİM AKKAYA
30.Aralık.2009, 08:59
Arkadaşlar lazı idama götürürken son isteğini sormuşlar bu bana ders olsun demiş.
Biade bu av sevdası varken daha çok ders alaçağımız konular olaçak.
Allah iyilerle karşılaştırsın
arkadaşlar bu uğur küçükyağcı yavru husky için 300 tl aldı hala daha yavruyu göndermedi.ben avcı olmamama rağmen yaban tv nin internet sayfasında bunun ilanlarını görmüştüm bu kanalıda devamlı seyrettiğim için güvenilir sandım. köpeği göndermeyince savcılığa suç duyurusunda bulundum.Fakat tahminim bu şahıs bu dolandırıcılığı böyle pervasızca yaptığına göre bu işte bir şey var.bu işleri yaptığı ortakları var çünkü bu kişiyle çalışan köpek çiftliği olan bir şahısla telefon görüşmem oldu bu sahsı öve öve bitiremedi .ister istemez aklıma çıkar ilişkisi var gibi geldi.
avcı arkadaşlardan rica ediyorum lütfen yaban tv yi arayınız bu ugur küçükyağcı ilanları hala daha yayınlanıyor.fakat ismini yazmıyor sadece telefon numarasını vermiş bunun telefonu 0534-467 69 79
yaban tv telefonları:02123244791
05304338353
Osman KARATEPE
15.Nisan.2011, 19:03
Konu ile ilgili şikayetlerinizi yetkili resmi mercilere bildirmişsiniz yasal işlem başlamış..Gerekeni yapılacaktır kimse karşılıksız bir malı satamaz......
Sizden ricam hakaret içerikli mesajlar yazmayınız ....
Çok güzel Osman bey, size katılıyorum hakaret içeren mesajlar yazmayın ki haklıyken haksız duruma düşmeyesiniz.. Buarada bu tür köpek alacak arkadaşlar öncelikle siteden araştırsınlar, her ilden arkadaş var burada.Eminim herkes bu konuda birbirine yardımcı olacaktır..Herkese selamlar..
4x4cemal
16.Nisan.2011, 16:51
Bu konu 4427 defa okunmuş olmasına rağmen adam yine işini rahatlıkla yapabiliyor, bu adamdan alışveriş yapanlar zannedersem internet üzerinden ulaşıyor, dolandırıldıktan sonra bu sayfayı buluyorlar, belkide yüzlerce kişi bu sayfayı okuyup alışveriş yapmaktan vazgeçiyor, iyiki bu adam üyemiz falan değil yoksa hergün bi polemikle karşılaşırdık,
Her küçük kaza bir büyüğün önüne geçermiş. Geçmiş olsun.
İBRAHİM AKKAYA
16.Nisan.2011, 17:04
Ya biz adileri ne yapaçağız zengin avcı zaten böyle köpek almaz Adam boğazından kesiyor zor zahmet bir enik alaçak.
Bir şerefsiz dünyasını karartıyor.
Konuyu Günçel tutalım arkadaşlarda böyle oyuna gelmesin.
Tanımadıkları kişilere havele yapmasın.
Ya biz adileri ne yapaçağız zengin avcı zaten böyle köpek almaz Adam boğazından kesiyor zor zahmet bir enik alaçak.
Bir şerefsiz dünyasını karartıyor.
Konuyu Günçel tutalım arkadaşlarda böyle oyuna gelmesin.
Tanımadıkları kişilere havele yapmasın.
Aynen katılıyorum...
ALPEREN
18.Nisan.2011, 00:37
Köpeği görmeden, satıcının yanına gitmeden zaten köpek alınmaz.
Bu şekilde alan varsa sonucuna razı demektir.
Allah aşkına birisi bana açıklasın, iyi bir avcı fotoğraftan bakarak nasıl köpek alabilir.
Köpeği görmeden nasıl havale çıkarabilir.
Gidersin köpeği görürsün, beğenirsen parasını verir alır gelirsin. Hepsi bu.
Recep DÖNMEZ
18.Nisan.2011, 10:14
Köpeği görmeden, satıcının yanına gitmeden zaten köpek alınmaz.
Bu şekilde alan varsa sonucuna razı demektir.
Allah aşkına birisi bana açıklasın, iyi bir avcı fotoğraftan bakarak nasıl köpek alabilir.
Köpeği görmeden nasıl havale çıkarabilir.
Gidersin köpeği görürsün, beğenirsen parasını verir alır gelirsin. Hepsi bu.
İşte bu.....
Köpek alacak olan öyle fotoğraftan,siparişten köpek almaz,
alırsa bu tür olumsuzluklarla karşılaşma ihtimali yüksek.
Tabi insanlar fotoğraftan,siparişten köpek beğenip alıyor
diye böyle adilik,böyle üçkağıtçılık yapmak zaten insanlığa sığmaz.
Malesef bu tür olaylar hemen hemen hergün oluyor ülkemizde.
Biraz daha dikkatli olalım ve böyle kişileri deşifre edelim el aleme....
çetin ekren
23.Ekim.2011, 18:17
T.C nosunu bilenin olduğunu sanmıyorum...olsa bile burdan yazılması doğru olmaz...
sadece böyle isimleri burdan bu ve benzeri konularla deşifre edebiliriz...
en iyisi daha öncedende belirttiğimiz gibi güvenilirliğini araştırmadan bu tür alışverişlere girmemektir...
Yıldıray İNCE
24.Ekim.2011, 07:13
Dostlar uyarılarınız için teşekürler............
Burhan KESKİN
24.Ekim.2011, 07:41
ruhsatlı yada ruhsatsız okadar çok köpek çifliği varkı bazıları bundan nemalanmaya çalışıyor. bence yetkililer buna el atmalı! uyarılarınız için teşekürler.
serdar tezmen
08.Şubat.2012, 11:59
Burda Dolandırılan Arkadaşlara parayı bu sahtekardan nasıl aldığımı anlatmak istiyorum. Arkadaşlar ben ingiliz bulldog sıparısı verdım 1200 tl karsılıgında anlastık yukarda yazılanların aynısını banada soyledı yok aksam yok musterım var mısafırım var vs vs bu sıtedekılerı okuduktan sonra supheye dustum devamlı aramaya basladım devamlı oyaladı degısık kısılere aratarak bıraz korkuttum savcılıkla davayla sıkayetcı olmakla cozum malesef uretılemıyor cunku parayı elden kendı rızanızla gonderdıgımız ıcın ıslem yapamıyoruz emnıyette tanıdıgı olan varsa mutlaka basvurmasını onerırım ben oyle yaptım cıftlıkten merkeze aldırdık cok sukurkı bu sahtekarın kafası calısmıyor sanırım polıslık yada karakolluk olmadıgı ıcın adlı ıslerden bır haber ve korktugu ıcın 15 dkda paramı banka havalesı ıle gerı aldırdım polıs nezaretınde havaleyı gectı magdur olan arkadaslarıma burdan seslenıyorum bu adam cıftlıkte yatıp kalkıyor yanı sabıt yerı orası akcalar mevkıı mudanya bursa kopek cıftlıgı eger bursa emnıyetınde tanıdıgı olan varsa mutlaka yardım ıstesın sonuc alabılırsınız ben bu sekılde yaptıktan sonra emnıyette mimli hale geldi polıste artık bu adamın ne mal oldugunu bılıyor ben cok sukurkı kurtuldum ınsallah magdur olan arkadaslarda en kısa zamanda cozume ulasır bu olay hakkında bılgı almak ısteyenler thelestad@hotmail.com adresınden bana ulasabılır...
İBRAHİM AKKAYA
08.Şubat.2012, 12:03
Arkadaşlar lazı idama götürürken son isteğini sormuşlar bu bana ders olsun demiş.
Biade bu av sevdası varken daha çok ders alaçağımız konular olaçak.
Allah iyilerle karşılaştırsın
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
Burhan KESKİN
08.Şubat.2012, 12:05
Burda Dolandırılan Arkadaşlara parayı bu sahtekardan nasıl aldığımı anlatmak istiyorum. Arkadaşlar ben ingiliz bulldog sıparısı verdım 1200 tl karsılıgında anlastık yukarda yazılanların aynısını banada soyledı yok aksam yok musterım var mısafırım var vs vs bu sıtedekılerı okuduktan sonra supheye dustum devamlı aramaya basladım devamlı oyaladı degısık kısılere aratarak bıraz korkuttum savcılıkla davayla sıkayetcı olmakla cozum malesef uretılemıyor cunku parayı elden kendı rızanızla gonderdıgımız ıcın ıslem yapamıyoruz emnıyette tanıdıgı olan varsa mutlaka basvurmasını onerırım ben oyle yaptım cıftlıkten merkeze aldırdık cok sukurkı bu sahtekarın kafası calısmıyor sanırım polıslık yada karakolluk olmadıgı ıcın adlı ıslerden bır haber ve korktugu ıcın 15 dkda paramı banka havalesı ıle gerı aldırdım polıs nezaretınde havaleyı gectı magdur olan arkadaslarıma burdan seslenıyorum bu adam cıftlıkte yatıp kalkıyor yanı sabıt yerı orası akcalar mevkıı mudanya bursa kopek cıftlıgı eger bursa emnıyetınde tanıdıgı olan varsa mutlaka yardım ıstesın sonuc alabılırsınız ben bu sekılde yaptıktan sonra emnıyette mimli hale geldi polıste artık bu adamın ne mal oldugunu bılıyor ben cok sukurkı kurtuldum ınsallah magdur olan arkadaslarda en kısa zamanda cozume ulasır bu olay hakkında bılgı almak ısteyenler thelestad@hotmail.com adresınden bana ulasabılır...
peki serdar kardeşim dolandırıcılıktan bu adamı niye içeri atmıyorlar onu merak ediyorum?kaç kişiyi dolandırmış
çetin ekren
08.Şubat.2012, 12:05
Serdar bey ilk önce hoş geldiniz sonrada geçmiş olsun ve hepsinden önemlisi gözünüz aydın...
sitemizin bu konuda size kişi hakkında fikir edinmede katkıda bulunması beni bu sitenin yöneticisi olarak gururlandırdı...
anladığım kadarıyla avcılıkla ilginiz pek yok...
yinede sitemizde sizi görmek sevindirdi...
serdar tezmen
09.Şubat.2012, 07:00
Oncelıkle merhaba sevgılı cetın bey hosbuldum avcılıkla alakam yok ama kopeklere asırı bır duskunlugum var :) öncelıkle burhan beyın sorusunu yanıtlıyım burhan bey parayı bankadan kendı rızamızla gonderdıgımız ıcın dolandırıcılıga gırmıyor savcılık ne yazıkkı bunu suc olarak algılamıyor yanı adam ınkar etse sen kendın gonderdıgın ıcın ıspatlanıcak hıcbırsey kalmıyor dekontta acıklama varsa kopek satıs vs ıcın belkı bır cozum olabılır ama benım sahsı dusuncem onunda fayda etmıyecegı cunku bu sahtekar bana parayı gerı havale ederken dekonta kopek satıs dıye acıklama yazdırmıs garantı olsun dıye :) dolandırıcı sayısını ben burdan ogrendım tam rakam bılemıyorum ben harekete gecmeden once polısle konusurken anca getırıp korkutabılırız sonucta sen parayı gonderdın ınkar ederse sıkayetcı ol ama sonuc alabılcegını zannetmıyorum dedıler bana zaten bunun farkında oldukları ıcın bu kadar fazla madur vardır benım dusuncem boyle ama sıkayetcı olunursa tel kayıtlarını ıstetırsınız onlar cıkar ama ne kadar surede sonuc alınır artık allah bılır malum adalet sıstemı bellı bu ulkede ben emnıyete bu sayfayıda gosterdım emnıyet mudur sagolsun cok alakadar oldu ben telefondan dınlerken sunu duydum sadece burdakılerden sıteden kast edıyorum 1 kısı daha sıkayetcı olsun senı mafederım dedı sıkayetcı olmadım parayı aldıktan sonra cunku ugrasıcak vaktım yok ıstanbuldayım cunku herkes benım kadar sanslı olmayabılır lutfen daha dıkkatlı olalım cetın bey ayrıca sıtenızı devamlı takıp eder hale geldım bu olaydan sonra benı avcı olarak degılde kopek duskunu bır uye olarak kabul edın saygılar hepınıze :)
serdar tezmen
09.Şubat.2012, 07:31
arkadaslar bu sıteyı takıp edıyor sanırım butun ılanları kaldırılmıs lınkler bos lutfen devamlı guncel tutarak yenı olayların onune gecmeye calısalım
serdar tezmen
09.Şubat.2012, 07:34
ayrıca 1 yada 1.5 aylık erkek ıngılız bulldogu arıyorum beyaz yada sıyah beyaz parcalı olabılır satan varsa benımle ıletısıme gecerse sevınırım thelestad@hotmail.com
cemalreis
09.Şubat.2012, 09:32
Arkadaşlar alalım-satalım.com da bu kişi senelerdir hakkında şikayetler var ama dikkate alınmıyor.0534-467 69 79 cep telefonu kendisine aittir.
http://www.rottweilertr.com/dolandirici-ciftlikler-t1271.html
http://www.avkolik.net/forum/ihbar-ve-sikayetleriniz/akademi-dogs-bursa-mudanya-koyler-ugur-kucukyagci-ya-dikkaatttt!!!!/15/
http://www.pettr.com/detail.php?id=1139
ve bugüne ait hala linkler var: http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/LABRADOR_YAVRULARIMIZ/604564.htm
Bizde aynı sorunu yaşadık zamanında hakkında hukuksal boyutta davalar açıldı. Gerekli cezaları alacak. Ama inanılmaz profesyonel lutfen dikkate alalım kimse üzülsün istemem. Yeterince çok kişiyi üzmüş zaten. Nekadar çoğaltırsak bu yazıyı o kadar çok pet severleride korumuş oluruz. ALINTI PET ARKADAŞ.COM İLGİLİLERE DUYURULUR UMARIM NUMARA DOĞRUDUR
Arkadaşlar bu adamın dolandırıcılı uzun yıllardır zaten tescilli hakkındaki dolandırıcılık dosyası bir karış vardır. dolandırıcılıktan da daha önce ceza evine girmiş birisi bu adamı bu piyasaya sokan isimse arkasındaki destek yine Bursadan bir çiftlik ismini vermem hoş olmaz ama Mudanya yolu üzerindeki bir çiftlik tir. Şahsın çiftliği yok birtane köpeğe mama vermesini bilmeyen sadece işi milletten para alıp dolandıran ve bunu meslek bilmiş evini devamlı gizleyen ve değiştiren bir kimsedir.Bizleri arayıpta bu kişide köpek beyendiğini ama bizdeki fiyattan daha ekonomik olduğu için onu tercih edeceklerini belirleyen bir çok isim var tüm uyarılarıma rağmen alış veriş yapıp daha sonra dolandıranları biliyorum bu uyarılar sadece buradan olmasın diyer paylaşım sitelerinin sahipleri ile irtibata geçip buradaki yazışmaların aynısını yayınlanması gerektiğini düşünüyorum ve siz site yöneticilerine tavsiye ediyorum.
Burhan KESKİN
09.Şubat.2012, 17:31
Oncelıkle merhaba sevgılı cetın bey hosbuldum avcılıkla alakam yok ama kopeklere asırı bır duskunlugum var :) öncelıkle burhan beyın sorusunu yanıtlıyım burhan bey parayı bankadan kendı rızamızla gonderdıgımız ıcın dolandırıcılıga gırmıyor savcılık ne yazıkkı bunu suc olarak algılamıyor yanı adam ınkar etse sen kendın gonderdıgın ıcın ıspatlanıcak hıcbırsey kalmıyor dekontta acıklama varsa kopek satıs vs ıcın belkı bır cozum olabılır ama benım sahsı dusuncem onunda fayda etmıyecegı cunku bu sahtekar bana parayı gerı havale ederken dekonta kopek satıs dıye acıklama yazdırmıs garantı olsun dıye :) dolandırıcı sayısını ben burdan ogrendım tam rakam bılemıyorum ben harekete gecmeden once polısle konusurken anca getırıp korkutabılırız sonucta sen parayı gonderdın ınkar ederse sıkayetcı ol ama sonuc alabılcegını zannetmıyorum dedıler bana zaten bunun farkında oldukları ıcın bu kadar fazla madur vardır benım dusuncem boyle ama sıkayetcı olunursa tel kayıtlarını ıstetırsınız onlar cıkar ama ne kadar surede sonuc alınır artık allah bılır malum adalet sıstemı bellı bu ulkede ben emnıyete bu sayfayıda gosterdım emnıyet mudur sagolsun cok alakadar oldu ben telefondan dınlerken sunu duydum sadece burdakılerden sıteden kast edıyorum 1 kısı daha sıkayetcı olsun senı mafederım dedı sıkayetcı olmadım parayı aldıktan sonra cunku ugrasıcak vaktım yok ıstanbuldayım cunku herkes benım kadar sanslı olmayabılır lutfen daha dıkkatlı olalım cetın bey ayrıca sıtenızı devamlı takıp eder hale geldım bu olaydan sonra benı avcı olarak degılde kopek duskunu bır uye olarak kabul edın saygılar hepınıze :)
serdar kardeşim adam dolandırıcılığı benimsemiş adli sicil kaydıda varmış sen üç kuruş aşağıya köpek alıcam diye bu adamdan medet umarsan olacağı buydu! sen köpeklere karşı düşkünlüğüm var diyorsun az çok piyasayıda bilirsin eğer bu adam köpekleri piyasa değerinin altında satıyorsa bu işte bir iş vardır diye düşünmen lazım bence almadığın bir köpeğin parsını önceden göndermemen lazımdı!! zaten bülent DOĞAN kardeşim adam hakkında gerekli açıklamayı yapmış dikkat etmemiz lazım,
serdar tezmen
10.Şubat.2012, 06:55
evet burhan bey haklısınız ısın tıcaretı kısmına aldandandım bende malesef cok sukur kurtardım ama parayı ınsallah bundan sonra bu sahtekara kımse kanmaz
ibrahim ozel
10.Şubat.2012, 13:41
Almadığın köpeğin parasını önceden göndermek derseniz olmaz.
Ben köpek parasını almadan kimseye köpek vermem mesela.
Mesut BÜLBÜL
12.Şubat.2012, 16:16
Gel gülüm ava cık gör gülüm beyendinse al gülüm ver gülüm keş para gayrisi doğru karar diyildir.
şimsi güven olayı kalmamıştır doğru diyorsun uyarıların icinde ayrıca teşekkür ederiz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.