Orijinalini görmek için tıklayınız : ADANA,dan Merhaba
Degerli arkadaşlar adım Hasan İtak 1960 ADANA dogumluyum 40 senedir ava gidiyorum 29 senelik esnafım FORD HAFİF ARAÇLAR Parça satışıyla ugraşıyorum.biri marmara üniverstesi diyeri 8sınıfa giden iki çocuk babasıyım.DENİZ ve KARA avcılıgını benim içinbir tutku bir dişi bir erkek pointerim var bütün avcı arkadaşlarımın avları bol ömürleri saglıklı ve uzun olsun
ahmetkarabat
07.Ekim.2009, 07:48
hoşgeldiniz hasan bey hemşehrim. araba parçası işi yapıyorsanız muhtemelen kızılay caddesindesinizdir. bende büyük saatte seda av malzemelerinden ahmet. benim de kurzhaar köpeklerim var. yüzyüze tanışmak dilehiyle yeniden hoşgeldiniz
ahmetkursun
07.Ekim.2009, 07:48
Hasan abi paylaşıma hoşgeldin...
ali kaya
07.Ekim.2009, 07:53
AiLeye Hoş geLdin Hasan aBi ADANANIN neresinden?
mustafa altınsoy
07.Ekim.2009, 08:02
abi hoş geldin topragımmmhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/78.gif
Ahmet bey ben mücahitler caddesinde faliyet gösteriyorum. allah kısmet ederse gelir bir çayını içer sohbet ederiz
çetin ekren
07.Ekim.2009, 08:20
Hasan Abi! ailemize hoş geldiniz umarım keyifli paylaşımların altına imza atarız birlikte...Erzurumdan selam ve saygılar....
imported_avkolik
07.Ekim.2009, 08:33
Hasan Abi hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz...Değerli katılımlarınızı bekliyoruz..Adana'ya selamlar
Recep DÖNMEZ
07.Ekim.2009, 08:34
Hasan Abicim! sitemize ve aramıza hoş geldin sefalar getirdin....
40 yıllık bir avcı usta,abi her avcı sitesine nasip olmaz diye düşünüyorum...
Sizin bilgi ve tecrübelerinizden yararlanacağımıza inanıyorum ve de sizlerin
bizlerle bilgi ve tecrübelerinizi paylaşacağınızı umuyorum....
Merzifon'dan selam ve saygılar...
dadak_e
07.Ekim.2009, 08:50
dost koliğe hoş geldiniz
mustafa uyarlar
07.Ekim.2009, 09:05
hasan abi hosgeldin sefalar getirdin bende senin gibi yeni olsamda guzel paylasimlarini bekliyoruz
Halil KÜÇÜK
07.Ekim.2009, 10:24
Dostlar arasına hoşgeldiniz Hasan Bey
kırk yıllık avcılık tecrübelerinizi ,değerli paylaşımlarınızı ve avkolik ailesine katılımlarınızı bekleriz
Selamlar Mersinden
Adnan Üke
07.Ekim.2009, 12:13
Hasan bey sizi burda görmek çok sevindirdi beni.Sizin üyeliğiniz site için kazanç olacaktır.Zaman içinde arkadaşlarda bunun farkına varacaklar.Rastgele...
İsmail ÇIKRIKÇI
07.Ekim.2009, 12:42
Hasan bey aramıza hoş geldiniz.
Yıldıray İNCE
07.Ekim.2009, 15:29
hasan abi sitemize hoş geldin güzel paylaşımlarını bekliyoruz.............
İbrahim ÖZEL
07.Ekim.2009, 15:49
Hasan emmi aramıza hoş geldin senin gibi tecrübeli abilerimizin katılımlarını bekliyoruz saygılar...
Aileye hoşgeldiniz değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz..
Aramıza Hoşgeldiniz Hasan Abi.
MEHMET KANDAK
08.Ekim.2009, 11:06
HOŞGELDİNİZ ARAMIZA.
aileye hoş geldiniz...denizliden selamlar...
Sebahattin AVCI
08.Ekim.2009, 21:24
Hasan abi saygı ve sevginin eksik olmadığı avkolik adı altında dostkoliğe hoşgeldiniz sefalar getirdiniz dostca kalın
Adanaya selamlar
ALPEREN
09.Ekim.2009, 18:38
HASAN ABİ,
HOŞ GELDİN, SAFALAR GETİRDİN.
PAYLAŞIMLARINI VE YORUMLARINI BEKLİYORUZ.
POİNTERLERİ DE PAYLAŞIMA AÇTA, ALEM POİNTER GÖRSÜN.
SELAMLAR, SAYGILAR...
Hasan Abi hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz...Değerli katılımlarınızı bekliyoruz..Adana'ya selamlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.