Orijinalini görmek için tıklayınız : yavrulara parazit şurubu kaç günlükken verilir?
ahmetkarabat
08.Ekim.2009, 10:43
yavru köpeklere parazit tedavisi en uygun kaç günlükken yapılır ve karma aşıları ne zman yapılmalıdır.
Ahmet bey benim bildiğim ve uyguladığım sistem yavruya 33 günlükten(yani 5.hafta) önce parazit ilacı verilmez yavru sağlıklı ise kilosu ve iştahı yerinde ise ilk karması 2.ayında yani 8 haftalıkken yapılır 15 gün ara ile diğer aşılarına devam edilir.
Benim uyguladığım sistem bu kolay gelsin.
Sebahattin AVCI
08.Ekim.2009, 16:57
Ahmet hocam bende 25 günlük oldukdan sonra 1 . ayında kontil şurup veriyorum parazit için yavruya pek dokunmaz bu bebekler için
yavru 45 günlükten sonra ilk parazit iğnesi yapılır ve sonraki iğne 21 gün sonra ikinci karma aşı vurulur bende bu şekilde uygulama yapıyorum
Adnan Üke
08.Ekim.2009, 18:23
Ahmet hocam bende 25 günlük oldukdan sonra 1 . ayında kontil şurup veriyorum parazit için yavruya pek dokunmaz bu bebekler için
yavru 45 günlükten sonra ilk parazit iğnesi yapılır ve sonraki iğne 21 gün sonra ikinci karma aşı vurulur bende bu şekilde uygulama yapıyorum
Doğrudur....
ahmetkarabat
09.Ekim.2009, 05:31
teşekkürler abilerim. bi yalnışlık yapmak istemedim. herkese saygılar
çetin ekren
09.Ekim.2009, 14:35
peki bu sonradanda devam ediyormu yani hayatı boyunca....
Sebahattin AVCI
09.Ekim.2009, 19:24
yok 2,5 aylıktan sonra diğer bir kaç aşılarıda var genelde herkez yapmıyor ama yapanlarda oluyor krona kanlı ishal gibi
ama 4 . ayından sonra birde kuduz aşısı oluyor sonra 1 yaşına kadar genelde aşı vurmaz kimse ama ben garanti olsun diye ve sağlık açışından 1 yaşındada karma aşısını yapıyorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.