Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : TANIŞMA

09.Ekim.2009, 11:39
Değerli Arkadaşlar,

Sitenize katılalı sanırım bi 10 gün kadar oldu ancak,fırsat bulup ancak yazabiliyorum..
1975 Kastamonu / Cide doğumluyum,şu an İstanbul'da ikamet ediyor ve uluslararası lojistik sektöründe çalışıyorum. Genelde bıldırcın ve Çulluk avına gitmeyi seviyorum,yaklaşık 9-10 senedir de ava gidiyorum.Bohçacılığa tamamen karşıyım.
Herkesin herkesten öğrenebileceği şeyler vardır diye düşündüğümden,avlanma konusunda yeni bilgiler öğrenmek,ve bilgimin yettiğince de birşeyler öğretmek isterim.

herkese bu sezonda kazasız belasız avlar dilerim

çetin ekren
09.Ekim.2009, 11:52
Salim kardeş ailemize dostkolikler arasına hoşgeldiniz sizinde dediğiniz gibi burdaki amacımız yurdumuzun çeşitli yörelerinden avcı dostlar edinmek öğrenmek ve öğretmek...bu temenniler içerisinde siz keyifli paylaşımlar diler Erzurumdan selam ve saygılar sunarım....

Osman KARATEPE
09.Ekim.2009, 11:55
Salim abi ailemize hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dileği ile....

09.Ekim.2009, 12:09
aramıza hoş geldiniz bursadan selamlar.

TANER KARA
09.Ekim.2009, 12:49
SALİM ABİ AİLEYE HOSGELDİN

09.Ekim.2009, 12:56
Çok tşk.ler,hoşbulduk...
bu arada bu site benim için biraz yeni olduğundan ve her daim nete giremediğimden nereye nereden nasıl cevap verilir çözmek biraz zaman alıyor.
İstanbuldan selamlar....

feridun berin
09.Ekim.2009, 13:05
Salim kardeşim dostlar arasına hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğiyle herşey gönlünce olsun Allaha emanet ol. Manisadan kucak dolusu selamlar.

ALPEREN
09.Ekim.2009, 18:14
SALİM KARDEŞ,

HOŞ GELDİN, SAFALAR GETİRDİN.

PAYLAŞIMLARINIZI VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ.

SELAMLAR...

İsmail ÇIKRIKÇI
09.Ekim.2009, 20:19
Salim bey aramıza hoş geldiniz.

imported_avkolik
09.Ekim.2009, 20:35
Salim Bey hoşgeldiniz...İnşallah çok güzel paylaşımlara hep beraber imza atarız...Net konusu kendiliğinden hallolur merak etmeyin..Biraz kullandıkça göreceksiniz.Selamlar

Sebahattin AVCI
09.Ekim.2009, 21:13
Salim ustam saygı ve sevginin eksik olmadığı avkolik adı altında dostkoliğe hoşgeldiniz sefalar getirdiniz dostça kalın

saygı ve sevgiler

09.Ekim.2009, 21:19
Salim kardeşim dostlar arasına hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğiyle herşey gönlünce olsun Allaha emanet ol.NEVŞEHİR'den kucak dolusu selamlar.

09.Ekim.2009, 21:50
Salim Bey aramıza hoş geldiniz safalar getirdiniz.Değerli paylaşımlarda birlikte olmak dileğiyle.Saygılar

Yıldıray İNCE
10.Ekim.2009, 07:44
salim kardeşim ailemize hoş geldin ğüzel paylaşımlarını bekliyoruz............