Orijinalini görmek için tıklayınız : Armsan Otomatik 66 namlumu 71 namlumu tavsiye edersiniz?
ihsan AYDIN
19.Ekim.2009, 14:20
Değerli Arkadaşlar 71 namlu süperpoze Ata kullanıcısyım , Armsan veya Ata marka otomatik almayı düşünüyorum,Elimdeki süperpoze 71 namlu olduğu
için otomatiği 66 alsam her avda kullanabilirmiyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum,saygılar.ihsan AYDIN-İZMİR.
namlu boyu yeni kuşak tüfeklerde fark etmiyor...eskiden şok şimdiki teknoloji olmadığı için namlu içine atılıyordu yani namlu uzun olunca uzun sürer kavramı vardı...
şimdi ise namlu boyunun çok önemi yok...invectör (mobil şok) lar la bu problem aşıldı...66-71-76 fark etmez...
ali kaya
20.Ekim.2009, 10:00
BiLir kişiden gerekLi açıkLama yapıLmış Ama iLLaki farkLı düşünenLerde oLacaktır bizde birşeyLer öğrenmiş oLuruz böyLeLikLe..
ihsan AYDIN
20.Ekim.2009, 11:04
namlu boyu yeni kuşak tüfeklerde fark etmiyor...eskiden şok şimdiki teknoloji olmadığı için namlu içine atılıyordu yani namlu uzun olunca uzun sürer kavramı vardı...
şimdi ise namlu boyunun çok önemi yok...invectör (mobil şok) lar la bu problem aşıldı...66-71-76 fark etmez...
Orçun bey teşekkür ederim,sanırım tercihimi 66 dan yana kullanıcam,saygılar.
ersin aykut
23.Eylül.2010, 07:42
bence 71 cm al her ava gider 66 alma
şekilden başka hiçbir faydası olmaz 71 namlunun 66 mobil şoksa pozeyle de çifteylede aynı mesafeye sürer ben bunu denedim gördüm gerisi bana hikaye gelir..........
ayhan45
23.Eylül.2010, 16:41
ben 71 cm armsan kullanıcısıyım. kuş avına çıkacaksanız 66 alın derim. çabuk açılır iyi olur. her avda kullanacağım diyorsanız yine 66 alın derim. çünkü 5 ve 10 cm lik ilavelerle 71 ya da 76 namluya çıkartabilirsiniz tüfeğinizi. saygılar
çetin ekren
23.Eylül.2010, 16:49
arkadaşlar konu çok eski bir konu alan almış satan satmıştır bu zamana kadar o yüzden konuya KİLİT....
çetin ekren
23.Eylül.2010, 16:49
Konu AvkoliK.NeT forum kuralları (http://www.avkolik.net/forum/forum-kurallari/avkolik-net-org-site-kurallari/) gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.