PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selam dostlar ve avcı kardeşler bilginize ihtiyacımız var

19.Ekim.2009, 19:12
dostlar benim bir arkadaşım alanyadan istanbula köpek getirtmek istiyor kargolar canlı hayvan almıyor otobüsler naz ediyor kendi gidip getirmeye gücü yetmiyor bu köpeği alanyadan istanbula nasıl getirte bilir bilgisi olan yardımcı olursa seviniriz herkese selam ve sevgiler rasgele

huseyin_yilmaz
19.Ekim.2009, 19:38
yaşar bey iyi akşamlar eğer bayrampaşa sebze halinde tanıdıklarınız varsa antalya dan gelen sebze kamyonlarına rica ederseniz size yardımcı olurlar

fevzi dursun
19.Ekim.2009, 20:03
ikinci seçenekte uçakla göndermeniz, zannedersem 100 tl alıyolar, ayrıca petshoplardan elde edebileceğiniz hayvan kafesi maliyeti biraz daha arttırıyor. ama yinede size tafsiyem belediye kamyoncu garajlarında bulunan nakliyeci ofislerin birisiyle görüşüp durumunuzu anlatmanız, size yardımcı olacaklardır, çok cüzi bir paralara gönderebilirsiniz

19.Ekim.2009, 21:01
iyi akşamlar ben şahsen köpeğin kamyonla istanbula gitmesini tavsiye etmem köpeğin pskolojisi bozulur araba korkusu oluşur şahsen uçakla gitmesi daha uygun daha az eziyet ve kısa kamyonla istanbul 15 saati bulabilir.köpeğin karnesini çıkartın fevzi abinin dediği gibi 100 tl alıyorlar çünki bende alcam kayseriden gelcek o fiyata gelecek oradan biliyorum.saygılar

19.Ekim.2009, 21:39
dostlar sağolun iyi fikirler veriyorsunuz uçak mantıklı geldi bana arkadaşıma tavsiye edicem sizlere yani dostlara selam ve sevgilerimi sunarım çok sağolun