PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SATILMIŞTIR

yaşar kabayel
20.Ekim.2009, 22:30
SATILMIŞTIR

TANER KARA
20.Ekim.2009, 22:50
alana satana hayırlı olsun

Sebahattin AVCI
20.Ekim.2009, 23:07
Yaşarım maşallah güzel bir köpek herşey var bi siğara alışkanlığı eksik galiba

Dostum istersen sen birdaha düşün evinde 5 köpeği olana 6.sı fazla gelmez

hem kararında kesin olur burada kimse tereddütte kalmaz daha samimi bir ilan olmuş olur

saygılar Yaşarım

yaşar kabayel
20.Ekim.2009, 23:20
Aga ben ilanı tüm samimiyetimle verdim zaten, orda yazılan herşey doğru ama biri gitmek zorunda, dobermanla rott gitmeyeceğine göre, çünkü o köpekleri kimseye veremem, biraz agresif köpeklerdir :) dufy sigarayada başlıcaktı ben engelledim, dur dedim, yapma dedim zararlı avda kesilirsin dedim, sözümü dinledi :) evde gerçekten yer yok kafes yaptırıyorum şimdi, bahçe büyük ama yer yok, depo var kapalı beton, 4 kafes yapıcam 1.50 ye 3 metre bir köpeğe düşen yer, mecburum, ha bazı arkadaşlar bi yavruyu almayıver diyebilir, bu benimki başka bi şey, Mahmut LİMNİLİ nin eby'sini bilenler beni anlarlar, ben o köpeğe aşığım resmen haliylede bir yavrusunu alıcam, miniş in yavrusuna gelincede, mükemmel bir avı var, çokta iyi bir kokusu, yani anlat anlat bitmez, mecburen satıyorum, ev halkı bu köpek fazlalığından çok şikayetçi, hak verirsin bana...

21.Ekim.2009, 08:33
alana satana hayırlı olsun

ali kaya
21.Ekim.2009, 10:30
GüzeL bir hayvana benziyor alanada satanada hayırlı olsun..

22.Ekim.2009, 14:17
çok güzel bir hayvan yaşar kardeşimde egitimini güzel vermiş avına doyum olmaz alan satan hayrını görsün avı bol ve kanlı olsun.

22.Ekim.2009, 14:45
Maşallahçok güzel köpek, sezon başlangıcında çok iyi bi fırsat, alana satana hayırlı olsun...

22.Ekim.2009, 22:51
yaşar kardeşim bi daha düşün derim kolay satılacak bir av partneri değil.tam da av yapacağı zaman.üstelikte limnili klasiği.mecbur olmasan satmazdın biliyorum ama bi daha düşün derim.alana satana yinede hayırlı olsun.inşallah alan değerini bilir...

yaşar kabayel
23.Ekim.2009, 00:00
Hocam haklısın, çok akıllı bir kurzhaar Dufy ve üstüne düşülüp biraz daha ilgi görse çok daha iyi olacak aslında, burda diğer köpeklerden kıskançlık var biraz haliyle, alana hayırlı olur inşallah ne diyeyim...Yorum yapan herkese ayrı, ayrı teşekkürler...

Saygılar...

yaşar kabayel
26.Ekim.2009, 19:37
SATILMIŞTIR...