PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ARKADAŞLAR NEDEN

Mustafa ÇİL
14.Şubat.2008, 07:53
SEVGİLİ DOSTLAR DEFALARCA BU KONUDA YARDIM İSTEDİĞİM HALDE DEFALARCA YAZDIĞIM HALDE NEDENDİR BİLMEM
KATILIM ÇOK FAZLA OLSA BİLE FORUM KULLANIM ALIŞKANLIĞI EDİNEMEDİK.
BAKIYORUM ONLİNE OLAN ARKADAŞ SAYISI EN AZ 30 FAKAT FORUMDA AÇILAN BAŞLIKLARA NEDENSE KİMSE MÜDAVİM OLMAK İSTEMİYOR.
STEMİZDE ZİYARETÇİ OLARAK GÖRÜLEN ARKADAŞLARIN ZAMANLA YAVAŞ YAVAŞ ÜYE OLDUKLARINI BANA GELEN MSJ LARDAN ANLAMAKTAYIM.
SAĞOLUN KATILIM VE ÜYE OLMANIZDA GAYET GÜZEL ALLAH AŞKINA BİRAZDA AÇILAN KONULARI SADECE OKUYUP BAKMAK YERİNE KENDİ GÖRÜŞLERİNİZİDE BELİRTİN.KİMSE GÖRÜŞLERİ YÜZÜNDEN VE YORUMLARI YÜZÜNDEN ELEŞTİRİLMEZ SADECE KURALLARA UYGUN OLSUN YETER.
MODARATÖR ARKADAŞLARDA SANIRIM BANA KATILACAKLARDIR.SEVGİLİ DOSTLAR SİZDEN RİCAM BİRZ OLSUN KATILIMCI OLUN
BU SATIRLARIN ALTINA YORUM YAPMANIZA GEREK YOK...SADECE OKUMANIZ BENİM İÇİN YETERLİ..
ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİMSAYGI VE SEVGİLERİMLE

fatih demircan
14.Şubat.2008, 08:09
sevgili mustafa abi bu konu hakkında sayın yöneticilere bir önerim var eger sitede kim kimin konusunu açtığını görebilirse belki katılım daha yoğun olabilir veya üyelerin forumda hangi bölümlerde gezdiği araç çubuğunu o üyenin üzerine getirdiğinde belli olursa herkes kimin ne yaptığını görebilir ve kendini daha aktif olmaya zorlar.kendimce bir fikirdir bu olur veya olmaz siz ne dersiniz

Mustafa ÇİL
14.Şubat.2008, 08:18
BU İŞİN PİRLERİ SİZLERSİNİZ SEVGİLİ FATİH
BENİM SIKINTIM SADECE AÇILAN BİR KONU BİRKAÇ GÜN BAŞ SAYFADA GÖRÜNÜYO VE KATILIM BAŞ SAYFADA GÖRÜNDÜĞÜ KADAR OLUYO
SİZ NASIL AYARLARSANIZ BANA UYAR
AMACIM BİR AVCI DOSTUMUZUN AÇTIĞI BİR KONU İNCELENSİN VE DİĞER ARKADAŞLAR BİRAZ KATILIMCI OLSUN....

cemalreis
14.Şubat.2008, 08:23
ÇOK HAKLISIN MUSTAFA KARDEŞİM BİLGİLER PAYLAŞTIKCA ÇOĞALIR...ARKADAŞLIK GÜZEL BİŞEY AMA PAYLAŞMAKDA DAHA GÜZEL BİŞEY ...ONUN İÇİN BENDE TÜM AVKOLİKDEKİ ARKADAŞLARA DİYORUM Kİ BİLGİ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN, PAYLAŞINKİ DAHA VERİMLİ OLALIM...SAYGILARIMLA

fatih demircan
14.Şubat.2008, 12:59
ali ekber abi sen ne dersin bu konuya olur dersen biz ismail talay ile biraz daha şekillendiririz bu işi

Adil Karakus
14.Şubat.2008, 13:08
Göç gide gide büyür arkadaşlar,bakın neredeydik nerelere ve kaç kişiye ulaştık.

Tabiki paylaşımlar hep beraber olursa daha verimli daha anlamlı olur,bilen bildiğini,bilmeyende öğrenmek istediğini paylaşacakki amaca hizmet etmiş olalım

Yeni dostlıklara yeni arkadaşlıklara hep beraber yelken açalım

saygılar

Mustafa ÇİL
15.Şubat.2008, 10:23
HADİSENİZE DOSTLAR HADİ YAVV