Orijinalini görmek için tıklayınız : Yavru Köpek maması hakkında yardım lütfen..!!
huseyin_yilmaz
22.Ekim.2009, 19:08
Sevgili avkolik dostlarım.
3 adet drahtaar yavru köpeğim var.Yavrular 15 günlük iken anne sütü kesildi.Yavruları Nutra Nuget yavru maması ile besledim.Yavrularım şu anda 2.5 aylık Nutro Nuget çok pahalı olduğu için Bona Cibo papy maması aldım. Fakat yavrular mamayı yemiyor ve aşırı derecede kötü kokuyor.Bunun sebebi sizce ne olabilir ?
yucelmert
22.Ekim.2009, 19:34
mamadan başka bir mamaya geçiş aynı anda karıştırarak yapılır, ilk maman tamamen bitince yeni mamayı verdiysen yemezler, sen en iyisi eski mamadan az bişey bu yeni mamanın içine karıştırman. İnşallah çözüm olur, selamlar.
huseyin_yilmaz
22.Ekim.2009, 19:45
yemeleri hakkında haklı olabilirsiniz,sizce neden çok kötü kokuyorlar.
fevzi dursun
22.Ekim.2009, 19:57
sevgili hüseyin kardeşim anlaşılıyoki kalitesiz bir mama, bu tür mamaların özellikle yavru köpeklerde tafsiye edilmiyor, köpeğinizde besin değeri olmayacağı sadece karın tokluğundan başka bir işe yaramıycağı kesin, birde sizin yavrularınız anlattığınıza göre anne sütünden mahrum kalmış, eğer kaliteli mamayla arasında çokta fark yoksa kaliteli mama vermeni tavsiye ederim.
yucelmert
22.Ekim.2009, 19:59
içindeki katkılardan, kurutulmuş sakatatlardan, kemik tozundan, v.vs. kötü kokuya sebep
neden ev yemeği yiyenlerle mama yiyenler arasında boy farkı oluyor zannediyordun;;?
köpeklerin %70-90 gibi bir rakamının 9-12 yaşlarında kanserden öldüğünü okumuştum, bunun alt nedenlerinden birininde mamalardaki hormonlar ve kimyasal katkılar ve yağlar olduğunu hatırlıyorum, aşırı katkı ve köpeğe cazip gelmesi için yağ var,
engüzeli evde yapabilmek ama ne imkan ver nede o kadar beceri ve zaman...
"sportmix high protein" diye bi konu vardı oradadada yine beslenme üzerine anlatım vardı okumanı tavsiye ederim. afyondan selamlar.
kapadokyali_1981
22.Ekim.2009, 21:38
Bona Cibo papybu mamayı ben bi haftadır yavruya yediriyorum ve silip süpürüyo tüylerini bile düzeltti bencede önceki mamasıyla karıştırıp alıştımanız. Ayrıca sadece mama vermek yerine mamayla birlikte ekmek ve yemek fazlasıda koyarsanız dahda iyi olacağını göreceksiniz.
huseyin_yilmaz
23.Ekim.2009, 19:38
hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim
MEHMET KANDAK
24.Ekim.2009, 10:38
bende elim deki 4 aylık eniğe veriyorum çok güzel yiyiyor
mama bozuk falan diil se bence mükemmel bi mama.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.