PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satış ilanları hakkında genel tartışma

imported_avkolik
26.Ekim.2009, 09:47
Arkadaşlar buyrun herkes fikirlerini burda açıklasın.En sonunda da ortak noktada buluşup gerekeni yapalım...

Sizlerden ricamız sadece eleştirmeyin.Lütfen çözümde üretmeye çalışın...

Buyrun sizleri dinliyoruz...

26.Ekim.2009, 09:59
abi satıs ilanları için yeni bir portal nasıl olur satıs ilanlarını forumda bölsek bölünen kısmı da o portala yönlendirsek nasıl olur bunun için birde java programlar var onları bi inceliyelim

26.Ekim.2009, 10:05
Site üyeleri beni yanlış anlamasın lütfen..
tabiki herkes ilan verecek bu herkesin doğal hakkı ama ben istiyorum ki
verilen bu ilanlar ayrı bir platformda toplansın..
üyelerimiz alış satış işlemlerini oradan daha rahat takip edebilirler diye düşünüyorum..
bunun için yeni bir portal gerekiyormuş zannedersem..
ben bilgisayardan pek anlamam ama bu çokmu zor acaba..

Burada kimseyi ne eleştirmek ne de kısıtlama gibi bir durum söz konusu değillütfen beni yanlış anlamayın ve değerlendirmeyin..Herkese saygılar ve sevgiler...

26.Ekim.2009, 13:34
bana fikride ayrı bir portal oluşturulması benim takip ettiğim kadarı ile satış ilanı verilebilmesi için gerekli mesaj sayısı az gönderdiğin ve sana gelen mesaj larla iki günde doluyor ve ilan veriliyor ve birdaha o arkadaş lardan ses soluk çıkmıyor.

26.Ekim.2009, 20:20
güncel!!

26.Ekim.2009, 20:41
ayrı bir portalın bulunması çok daha iyi olacaktır...satılık ilanlarıyla ilgilenmeyen bi çevrenin de olduğunu hesaba katarsak avcılık paylaşımından çok satış ilanı görmek heskesin hoşuna gitmeyebilir..ayrıca satış ilanları paylaşılarla aynı portalda kaldığında çok çabuk gözden kayboluyor... ilan süresi kısa oluyor.. bu alıcılar ve satıcılar için de kötü bir durum..

imported_avkolik
27.Ekim.2009, 11:17
Evet arkadaşlar, lütfen bizlere bu konuda yardımcı olun..Fikirlerinizi beyan ediniz..İlan veren arkdaşların bu konuda mutlaka yorumlarının olması gerektiğine inanıyorum...

Mehmet Ardilli
27.Ekim.2009, 12:13
Bence bu ayrı portaldaki ilanlara mesaj sınırı koymayalım, ancak ilanları altı aylık aktif üyeliğin altında olanlar için ücretli hale getirelim böylece avkolik için bir gelir kaynağı oluşturup bu geliri bir fonda biriktirelim ve yapacağımız etkinliklerde ve avkolik üyelerine sunmak istediğimiz hizmetlerde kullanalım. Selamlar.

Mustafa ÇİL
27.Ekim.2009, 13:59
Bence bu ayrı portaldaki ilanlara mesaj sınırı koymayalım, ancak ilanları altı aylık aktif üyeliğin altında olanlar için ücretli hale getirelim böylece avkolik için bir gelir kaynağı oluşturup bu geliri bir fonda biriktirelim ve yapacağımız etkinliklerde ve avkolik üyelerine sunmak istediğimiz hizmetlerde kullanalım. Selamlar.

KATILIYORUM MEHMET ABİ

kapadokyali_1981
27.Ekim.2009, 15:06

Aynen katılıyorum.

Osman KARATEPE
27.Ekim.2009, 15:21
Ayrı bir portalda olması her açıdan çok iyi olur satılıklar portalına girildiğinde adamın kafası başka yerde olmaz daha kolay eleme yapıp değerlendirebilir.Ayrıca ilanlar için ücret alınırsa mesj sayısında ksıtlama olmamalı parayı bastıran ilanını verir Mehmet abime katılıyorum ilanın aktif olacağı gün sayısına göre fiyat belirlenmeli örneğin bir haftalık ilan 10 tl bir aylık ilan 20 tl gibi (fiyatlar sadece örnek amaçlıdır)Şyet gelen tepkiler doğrultusunda ücretsiz ilan olacaksa mesaj sayısı yukarılara çekilmelidir sitemiz: arkadaşa bakıp çıkacağım tarzında bir site kesinlikle olmamalıdır.Saygılarımla..

27.Ekim.2009, 17:43

KATILIYORUM MEHMET ABİ

Güzel bir düşünce peki sizce kaç kişi paralı ilan verir. Paralı ilan vereceklerin zaten kendi siteleri var orda satışlarını yapıyorlar. Bence ayrı bir portalda herkes ilan verebilsin. şöyle bir olayda yapılabilir. verilen ilanlar modaratörler tarafından onaylandıktan sonra yayınlansın. Paralı ilan bence yakışık almaz.

Recep DÖNMEZ
27.Ekim.2009, 22:57
Teknik olarak mümkünse satış İlanlarının ana sayfada başlık olarak
kendine has ayrı bir bölümü olsun.Satış ilanlarına bakmak isteyen burayı tıklayıp ilanlara ulaşabilsin.
Mevcut durumda satış ilanlarının çokluğu nedeniyle diğer paylaşımlar kısa sürede portaldan düşüp
güncelliğini kaybediyor,birçok kişide forumlara girip paylaşımlara bakmıyor ondan sonra.Bazen açılan
bir konu aynı günde portaldan düşüyor...
Satış ilanlarının ücretli olması ve alınacak bu ücretin site etkinliklerinde kullanılması fikri gayet olumlu...
Satış ilanları bir ticari amaçla yapıldığına göre bunun az yada çok bir bedelinin olması doğal karşılanmalı...
Zaten ilanlardan alınacak ücret öyle ahım şahımda olmayacaktır muhakkak....
Bu işi bu konunun seyrine göre bir sonuca vardıralım diyorum arkadaşlar....
Hepinize saygılar....

ahmetkarabat
28.Ekim.2009, 07:18

bence bu güzel bir fikir ben 6 ayı geçmişim :) :) espiriydi kusura bakmayın. satış ilanlarından çok arkadaşların köpek alırkende bence siteden bu satıcı kişiler hakkında tanıdıklardan görüş alması gerekir. hemen hemen her üyemiz köpeklerini ve özelliklerini zaten yayınlıyor. bu köpekler biliniyor hepimiz tarafından ben ce site içerisinde güzel olarak gördüğümüz köpekleri çiftleştirerek arkadaşları köpek sahibi edebiliriz. bir de olayın diğer yüzü var hepimiz duyduk. para alıpta köpeği yollamıyanları. köpeği yollayıp da para alamıyanları. bu konuda site yönetimine ve alacak taraflara iş düşüyor. alış satışlarda site yönetiminin onayında olsun derim. saygılar

Halil KÜÇÜK
28.Ekim.2009, 07:34

görüşlerinize katılıyorum

çetin ekren
28.Ekim.2009, 07:48
bu ilanların bir şekilde sitemizde yer alması şart bunun herkes bilincinde...benzeri diğer sitelerde hatta ve hatta tv yayını yapan kanallarda olduğu gibi ancak bence burda en çok dikkat edilmesi gereken konuların başında....adımız gelmekte....
AVKOLİK olarak bizler her zaman doğru yerde durmalıyız...bu ilanlarda da her yerde olmamız gerektiği gibi dikkatli olmalıyız....ve seçici olmalıyız....sitemize köpek almak amaçlı giren arkadaşlarımızda olacaktır...buna sadece alıcı tarafından bakmak yerine birde burda ilanı veren satıcı tarafından bakmak lazım...
örneğin kesinlikle burda satılan köpeklerimizde olayın içinde aldatma ve hile karışmamalı...yani satıcı sattığı köpeğin her zaman garantisini vermeli...muayyer köpek diye satılan köpeklerin çoğunda bırakın muayyerliği hayvanın av ile uzaktan yakından alakasının olmadığını duymaktayız ve bu yönde çok şikayetler almaktayız...
bence yapılması gereken köpek satandan çok burda bizlere güvenipte köpek alan alıcıları gözetmemiz gerekli...satıcı olan kişi ilanından köpeğin artısını ve eksisisni tam anlamıyla yazmalı ve bu yazılanların arkasında durmalı...yani bu bir nevi onun garanti tablosu olmalı...eğer aksi yönde aldatmaya ve hileye yönelik bir ilan olursa burda satıcı her kimse onun hakkında gereken yapılmalı...ve gerekirse bir daha köpek satış ilanı vermesi yasaklanmalı...pazarın bir günlük olmadığı iyi bellenmeli...
çok yüksek paralara köpek alan dostlarımızın mağduriyeti bizleri üzmekte ve adımızı lekelemekte...bu bize yakışmayan durumların en başında gelmektedir...bu mağduriyetlerin adımıza yakışır şekilde telafisi gereklidir....diye düşünüyorum...
eğer bizi burda kefil edip köpek satılacaksa bizler burda satıcı her kim olursa olsun garanti istiyoruz....söylenenlerin dışında çıkan bir köpeği geri iade veya isteklere aynen uygun köpekle değişimi şart olmalı...kimse mağdur olmamalı...
satıcı kişininde köpeğin parasının tamamı ödenmeden teslim edilmemesi veya aralarında imzalanan bir akit sonrasında teslimi,satıcının mağduriyetini ortadan kaldıracaktır...

fevzi dursun
28.Ekim.2009, 08:57
benim düşüncem ayrı bir portala gerek yok, buradaki bir çok üyeleri satış bölümleri ilgilendirmiyor, anca bir köpeğe ihtiyacı olanlar satış ilanlarını aralıklı bir şekilde takip ediyolar, bende bu satış ilanı portalda her zaman bulunsun d,yorum, ben şahsen hiç işim olmadığı için satış ilanları bölümüne hiç girmiyorum ama portala düşen konulara balkmak zorunda kalıyorum, bi bakarsın bir tanıdığım köpek satış ilanında görürüm, ama adamın hiçte anlattığı gibi bir köpek olmadığını görüyorum ve cevap mesajımda bunun böyle olmadığını belirtiyorum, neticesinde bu üçkağıtçınında yalanını meydana çıkarmış oluyorum,

şimdi ayrı bir portal olsaydı bu adam yalan dolan dolu satış ilanıyla köşe bucak saklanacak olurdu, bende bu ilanı göremezdim ve avcı dostlarımızı uyaramazdım. bu herkez içinde geçerli,

bu satış ilanı konularını herkez görsün o an fikirlerini paylaşsın düşüncesindeyim

Mehmet Ardilli
28.Ekim.2009, 13:37

KATILIYORUM MEHMET ABİ

Güzel bir düşünce peki sizce kaç kişi paralı ilan verir. Paralı ilan vereceklerin zaten kendi siteleri var orda satışlarını yapıyorlar. Bence ayrı bir portalda herkes ilan verebilsin. şöyle bir olayda yapılabilir. verilen ilanlar modaratörler tarafından onaylandıktan sonra yayınlansın. Paralı ilan bence yakışık almaz.

Oğuz bey, yakışık almaz derken neyi kastetdiniz biraz açarmısınız, zira bizler tüm üyelerin demokratik bir platformda fikirlerini almak üzere bu konu hakkında görüşlerini almak isteriz, ancak yakışık almaz deyip kestiremeyiz, gerekçelerini bir belirtirseniz seviniriz.
Öte yandan; siteye sırf köpek pazarlamak için kayıt olup elindeki köpeği satınca bir daha siteyi ziyaret bile etmiyen veya sürekli köpek satış ilanları verip başka bir paylaşımda bulunmadan avkoliği kendi dükkanın vitrini gibi kullanan kişilerin davranışlarını yakışıksız bulan üye sayımız oldukça çoğunlukta olduğunu belirtmek isterim.
Sanırım sizce kaç kişi paralı ilan verir, sorusunu bana yöneltiyorsunuz. Ben size bu konuda açıkça adı satış olan bir konun para karşılığında yapıldığını hatırlatmak isterim. Yani kimse köpeğini parasız vermiyor değilmi, madem öyle, bence bu platformu kullanmak içinde ödeyeceği bir memlağ olmalı. Aksi halde niye bizlerin bu portalı canlı tutmak ve elimizden gelen engüzel paylaşımları sunmaktan başka hiç bir menfaat ve gelir olmadığı halde yaratmış olduğumuz sinerji ve birliktelik üç beş çıkarcı tarafından kullanılsın ki. Siz isterseniz önce bizlerin açtığı konuları ve paylaşımları bir inceleyin ve ondan sonra bu konu hakkında oluşacak fikirlerinizi paylaşın. Saygılar.

Mustafa ÇİL
28.Ekim.2009, 14:01
HER DOSTUM FİKRİNİ SÖYLESİN DOSTLAR

BELKİ BU STEDE EN ÇOK KÖPEK SATAN BENİM AMA HİÇ BİR YERDE SATILIK İLANIMI GÖREMEZSİNİZ...
ONUN İÇİNDİR BU ALEMDE TÜCCAR OLMAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ HEP YAPMAYA GAYRET ETMİŞİMDİR.

SİZE BİR ÖRNEK

EROL KARAMAN GARDAŞIMI TANIMAYAN YOKTUR SANIRIM...
KÖPEĞİNİ BURADA BEN EĞİTTİM.
VİDEO VS.LERİNİ GÖNDERDİM
APORTLER FERMALAR VS.VS.
FAKAT EROL GARDAŞIM BU KÖPEKDEN ŞUANDA MEMNUN DEĞİL OLDUĞUNU SÖYLEDİ
BENDE HAY HAY BUYUR GETİR KÖPEĞİNİ BAŞKA BİR KÖPEK GÖTÜR DİYEREK
KÖPEĞİN ARKASINDA DURMAYI BİLİDİM GARDAŞLAR....
FAKAT BU CAMİADA HERSENE BİR DÜNYA SATICI CE ÇİFTLİKÇİ ÇIKMAKDA
KENDİNİ EĞİTİCİĞ YERİNE KOYAN BİR DÜNYA ŞAHIS TÜREMEKDE
DAHA BİR KEKLİK KANADI KIRMAMIŞ KİŞİLER KÖPEK SATMA DERDİNE DÜŞMEKDE

YAPMAYIN ALLAH AŞKINA,,SADECE PARA İÇİN KÖPEK SATANLARI BU CAMİA AYIRMASA
SADECE YAZIK DERİM....

HERZAMAN SÖYLEMİŞİMDİR....İSDEYEN İSTEDİĞİ YERDEN KÖPEK ALMAKDA ELBETDE HÜR VE ÖZGÜRDÜR
FAKAT İLERKİ ZAMANLARDA KÖPEKDE SIKINTI YAŞANDIĞINDA TAKAS İÇİN ORDAN ORAYA GEZİLMEMELİDİR.

ALDIĞIN ADAMA ŞAHSA GİDERSİN GARANTİSİ VARMI YOKMU BAKARSIN....
HER KAFESE KONULAN HAYVAN DAMIZLIK DEĞİLDİR.

YAZMAMAK İÇİN ÇOK SIKTIM KENDİMİ AMA YETER DOSTLAR

BİRİDE BENİM BELKİ AMA 15,,,20 KÖPEĞİ BAĞLAYIP ADINADA DAMIZLIK DEYİP

HAYVANIN AVINI VE KOKUSUNU GÖRMEDEN SADECE YAVRU ALMAK İÇİN SATMAK İÇİN BUNLAR YAPILIYOSA

KOCA BİR YAZIK SONRALARI OLUYO BU CAMİAYA KAZIK MALESEF

BİLİRSİNİZ HERSENE BİR POP STAR YARIŞMASI VE MUTLAKA BİRİNCİSİ VAR

ERTESİ SENE O BİRİNCİ YOK MALSEF ( BU SATIRI YARIŞMALAR KÖPEK YARIŞMALARI İÇİNDE AYNEN YAZIYORUM ANLAYINIZ.)

SELAM VE SAYGILARIMLA

KENDİMİ TANITMAYA GEREK YOK SANIIRIM

28.Ekim.2009, 19:02

KATILIYORUM MEHMET ABİ

Oğuz bey, yakışık almaz derken neyi kastetdiniz biraz açarmısınız, zira bizler tüm üyelerin demokratik bir platformda fikirlerini almak üzere bu konu hakkında görüşlerini almak isteriz, ancak yakışık almaz deyip kestiremeyiz, gerekçelerini bir belirtirseniz seviniriz.
Öte yandan; siteye sırf köpek pazarlamak için kayıt olup elindeki köpeği satınca bir daha siteyi ziyaret bile etmiyen veya sürekli köpek satış ilanları verip başka bir paylaşımda bulunmadan avkoliği kendi dükkanın vitrini gibi kullanan kişilerin davranışlarını yakışıksız bulan üye sayımız oldukça çoğunlukta olduğunu belirtmek isterim.
Sanırım sizce kaç kişi paralı ilan verir, sorusunu bana yöneltiyorsunuz. Ben size bu konuda açıkça adı satış olan bir konun para karşılığında yapıldığını hatırlatmak isterim. Yani kimse köpeğini parasız vermiyor değilmi, madem öyle, bence bu platformu kullanmak içinde ödeyeceği bir memlağ olmalı. Aksi halde niye bizlerin bu portalı canlı tutmak ve elimizden gelen engüzel paylaşımları sunmaktan başka hiç bir menfaat ve gelir olmadığı halde yaratmış olduğumuz sinerji ve birliktelik üç beş çıkarcı tarafından kullanılsın ki. Siz isterseniz önce bizlerin açtığı konuları ve paylaşımları bir inceleyin ve ondan sonra bu konu hakkında oluşacak fikirlerinizi paylaşın. Saygılar.

Mehmet abi görüş sormuşsunuz ben görüşümü belirttim. Neden bu görüşü polomiğe cevirmek istediniz anlamadım. Benim görüşümü bu yönde belirttim. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil . Sizin bu konudaki düşüncelerinizi tasvip etmediğim için görüşümü belirttim (eleştiri yapmadım). Ha kardeşim görüşlerinizi belirtmeyin ben ne dersem alıntı yapın diyorsanız kusura bakmayın yapamam. Emin olun bu satış ilanlarınıdan bende çok rahatsızım. Ayrıca modartör olan sizsiniz. Benim incelediğim konu sayısana bakmanızı isterim. Yorum yapmamış olabilirim ama yeterince konu incelediğime eminim...

Mustafa ÇİL
28.Ekim.2009, 19:43
aman oğuz gardaşım maksat polimik falan değil anladığım kadarı ile
maksat stenin maksadını aşmaması yanında ,,ufak tefek dediğimiz gidelerimize bir katkısı olsun
çünki stemizin sponsoru siz değerli avcılarsınız buna inanınız

İBRAHİM AKKAYA
28.Ekim.2009, 19:49
Alım satımla işim olmaz ama güzel bir konu açılıyor binbir zahmetle resim yüklenıyor.
Ertesi gün düşüyor portaldan.Satılık köpek eeeeee alana satana hayırlı olsun iki alkış.
Ben Kayseriyi Ünyeyi Erzurumu Göremiyorum Emeklere yazı oluyor.
Taktir sizin saygılar.

çetin ekren
29.Ekim.2009, 07:25
Alıntı sahibi: Oğuz Gökhan DEVELİOĞLU üzerinde Eylül 29, 2009, 10:03:56 ÖS (http://www.avkolik.net/forum/yonetim-duyurulari/ilanlar-hakkinda-yonetim-duyurusu/msg106711/#msg106711)
Yerinde doğru bir karar. Dikkatimi çekmişti adam ilan veriyor tel yazıyor başka hiç mesajı yok bir mesajla siteden çıkıyor.

oğuz kardeşim bizim anlatmaya çalıştığımız durum işte senin bu yorumunun aynısı...bizimle aynı fikirde olduğunu beyan ediyorsun ondan sonrada karşı çıkıyorsun....adam parayla ilan vermezmiş,vermesin bizene veya kimene...nerde satacaksa satsın köpeğini...biz kimsenin pazar yeri olmak istemiyoruz...burası av sitesi ve bu sitenin bir sürü gideri var,öyle her pc başına geçildiğinde ismin üzerine tıklandığında açıldığı kadar kolay sanmayın...
bizimde burdaki amacımız eğer bu siteye değer veriyorsan ve bu site üzerinden pazar sağlıyorsan kendine bununda bu siteye bir katkısı olmak zorunda...ha yok sadece elindeki köpği satıp çıkıp gideceksen o zaman aramızda işin ne...abicim ben sadece köpek satmak amaçlı girdim deniyorsa bedeli neyse ödersin ondan sonra Allah çarşını pazar etsin...
burada kimse polemik yaratmaya çalışmıyor aksine her zaman polemiğe konu olan bu köpek satış ilanlarına bir çözüm arıyor...
sizde yakışık kalmaz demişsiniz ve biz bunun sebebini soruyoruz...neden yakışık kalmaz....köpeğini satıp bir daha uğramayan o şahıslara yakışık kalıyorda bizemi yakışık kalmıyor sebebi bumudur sizce?
burda bulunma sebebi dostluk ve avcılık olan arkadaşlarımzıda köpek satış ilanları veriyor ve verecekte...ama bunun aksi yönünde hareket edenlere elbette karşı olacağız...
http://www.avkolik.net/forum/Themes/dilbermc/images/icons/modify_inline.gif

Mehmet Ardilli
29.Ekim.2009, 07:37
Ya oğuz yakışık almaz nedemek kardeşim onu bir açıkla, burda yakışıksız bir iş yapanmı var, yahu toplandık burda belden aşağımı konuşuyoruz yoksa karıya kıza laf mı atıyoruz nedemek istiyorsun kardeşim sen bu kelimelerinle (yakışık almaz) polimik yaratıp ondan sonra niye kenara çekiliyorsun be abicim.

Ya arkadaşlar burada yazdıklarınıza biraz dikat edin söylediğiniz lafın ne anlam taşıyacağını bir düşünün, burada kimse kimsenin hizmetkarı değil kardeşim adamı dinden imandan çıkartmayın ya...

Mehmet Ardilli
29.Ekim.2009, 07:40
Ya kardeşim sana gerekçeni sormuşuz varsa yaz yoksa ne kertiştirip duruyorsun hay tövbe estafurullah.

29.Ekim.2009, 07:57
Ya oğuz yakışık almaz nedemek kardeşim onu bir açıkla, burda yakışıksız bir iş yapanmı var, yahu toplandık burda belden aşağımı konuşuyoruz yoksa karıya kıza laf mı atıyoruz nedemek istiyorsun kardeşim sen bu kelimelerinle (yakışık almaz) polimik yaratıp ondan sonra niye kenara çekiliyorsun be abicim.

Ya arkadaşlar burada yazdıklarınıza biraz dikat edin söylediğiniz lafın ne anlam taşıyacağını bir düşünün, burada kimse kimsenin hizmetkarı değil kardeşim adamı dinden imandan çıkartmayın ya...

,
Bakın Mehmet bey yakışık almaz dedim nedeni belli burası paylaşım sitesi değil mi halka acık bir yerd değil mi? Biz yaban tv ye neden kızıyoruz işi maksadından cıkardı işi ticarete döktü o yüzden kızıyoruz. sizin söylediğiniz olayda aynı iş ticarete dökülecek bu yüzden yakışık almaz dedim. Parayı veren ilanı verecek parayı veremeyen adam parası olmayan adam altı ay ilan süresi bekleyecek. Bakın benim anlatmak istediğim ayrı bir ilan bölümü acın ilanlar kenarda bir yerde dursun. forumun ortasında durmasın alacak yada satacak insan ordan baksın.

Gelelim usluba benden büyük olduğunuz için fazla birşey söylemiyecem ama siz genel sorumlusunuz ve cümlelerinize ya Oğuz Ya arkadaşlar diye başlıyorsunuz. Ben de şimdi size Ya Mehmet desem olur mu? size son olarak söylemek istediğim sizin bu anlamsız ve polomik dolusu çıkışınızdan sonra üyeliğini silen bir çok arkadaşımı anlıyorum vede bende sileceğim. Çünkü soru sormuşıunuz Ali Ekber bey görüş istemiş. bizde belirtmişiz. Hatta ben sizin bu tutumlarınızı polemikci kişiliğinizi bildiğim için alıntıyı bile Mustafa Çil beyin üstünden yaptım ama sizi yine sahneye cıktınız. Mehmet bey bu sayfadaki polemikten sonra üyeliğimi iptal edecem. ama yazın cevabınızı vereyim...

29.Ekim.2009, 07:58
Ya mehmet abi sabırsızlanma yazdımmmm...

29.Ekim.2009, 08:01
Mehmet abi bak kaçtı zannetme. İşim var eşim dün doğum yaptı. Hastaneden çağırdılar oraya gidiyorum. gelirim sen yaz içini bende yazarım ...

Mehmet Ardilli
29.Ekim.2009, 08:15
ALLAH İŞİNİ GÜCÜNÜ RASGETİRSİN KARDEŞİM, BİZİ BİLEN BİLİYOR BİZ NE PARA PEŞİNDEYİZ NE GARİBANLA İŞİMİZ OLUR, BENİM İÇİN SÖYLEDİĞİN İTAMLARA GELİNCE HANİ ŞU BENİM YÜZÜMDEN ÜYELİĞİNİ SİLENLERE, ONLAR HER KİMSE BİZ BURDA YÖNETİCİYDİ GENEL SORUMLUYDU OLMAK FALAN İSTEMEDİK, MUHTELİF DEFALAR BU İŞLERDEN UZAKLAŞMAK İSTESEKTE ARKADAŞLAR İZİN VERMEDİ YOKSA BİZ SENİN ZANNETİĞİN GİBİ EKABİR TAKIMINDAN DEĞİLİZ ABİCİM, POLİMİĞE GELİNCE SENİN GİBİLER BAK ÇOK GÜZEL ALEVLENDİRİYOR ORTALIĞI, HA USLUBA GELİNCE BİZ BEY DEMESİNİ DE BİLİRİZ ABİ DEMESİNİDE KARDEŞ DEMESİNİDE LAYIK OLAN LAYIKIYLA ANLIYOR ZATEN BİZİM SAMİMİYETİMİZİ, BURDA KİMSE BULUNMAZ HİNT KUMAŞI DEĞİL KİM İSTERSE GELİR HOŞ GELDİN DERİZ, BEYENMEYEN GİDER ONADA SÖZÜMÜZ YOK, AMA ŞUNU BİL BİZİM ÖZÜMÜZ SÖZÜMÜZ BİR İMAYA GEREK YOK BAK İŞTE OZAMAN YAKIŞIK ALMIYOR. ALLAH SELAMET VERSİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN, ALLAHA EMANET KARDEŞİM.

ahmetkarabat
29.Ekim.2009, 08:30
ne güzel şey oğuz beyin çocuğu olmuş. Allah nazardan sakınsın. son cevapların en güzel şeyi bu doğum olayı hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah.

çetin ekren
29.Ekim.2009, 08:34
Allah analı babalı büyütsün...oğuz bey....

erol kahraman
02.Kasım.2009, 08:33
bence bu sitede her önüne gelen köpek satmasın sattığı köpeğin arkasında duracak insanlar yapsın bu işi şimdi ben mustafa çil ustamdan köpek aldım olabilir sonuçta hayvan memnun kalmadım ama mustafa abi dedi erol getir gel seni memnun edecek bi köpek verelim dedi ben mustafa çil den değilde gelişi güzel site ilanlarından rastgele bi köpek alsaydım ben derdimi kime anlatacaktım diyeceğim şu bu işi hakkı ile yapanlar yapsın bu işi

imported_avkolik
02.Kasım.2009, 09:04
Yorum yapan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...Her türlü yorumu not edip ona göre karar vermeye çalışacağız...Genel kanı oluşmaya başladı sanırım..

Portaldaki son konularda kimse satılık ilanı görmek istemiyor..Satılık ilanlar bölümünün ayrı bir platformda işlenilmesi gerekiyor..

Fakat neden yorum sayımız az arkadaşlar...Tartışma köşesi burası konuda tartışmak için açılıyor.Tartışma tabiki olacak.Zıt görüşler mutlaka olacak.Ama bakın bir tartışmayı sonlandıran ne oldu...Bir avcı adayı dünyaya geldi.Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı evlatlardan eylesin inşallah Oğuz Bey..

Evet arkadaşlar lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin...

02.Kasım.2009, 21:34
walla ola bilir üçrret lendirme artan parayla bi panayır eğlence etkinlik trap atışşı türü bişilerde yapıla bilir :D hatta kadınların altın günü gibi bişi yapalım mesela yavru köpek isteyenler yazsınlar adını cekiliş yapalım sırayla har ay birine yavru köpek verelim :D mustafa cil de paralar her ay toplansın mesela yavru oldunda kac kişi listedeyse köpek sayibi olsunlar :D ne güzel olur ya :D ee karadeniz aklı http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif

03.Kasım.2009, 06:04
bence de köpeğin arkasında duracak kişiler yapsın bu işi.zaten arkasında durursa yani,"ben kefilim, beğenmeyen olursa köpek benimdir"derse olur.birinin hoşuna giden diğerinin hoşuna gitmeyebilir.
satışlar paralı olabilir.en azından site giderleri falan karşılanır.yada biriken paraya göre çalışmalar yapılabilir.

imported_avkolik
10.Kasım.2009, 19:39
Evet arkdaşlar görüş belirten tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...Yepyeni bir sitemle çok yakında ilan bölümümüz sizlerle olacak inşallah...Script olarak yazılımına başlandı sizlerin görüşleri doğrultusunda..Çok teşekkürler

Saygılar