Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İZİN BİTTİ

İBRAHİM AKKAYA
26.Ekim.2009, 13:12
Değerli dostlarım 15 gündür izindeydim Av AYDIN Yolculuğu Sındırgı Yolculuğu Zeytin toplama onbeş güne sığdı.
Şimdi yoğun bir çalışma bizi bekliyor.
Ava iki hafta gidemem Hafta sonu CUMHURİYET Kupası TRAP atışları var İZMİR Çiçekli köyde.
Oğlum SERCAN Gençlerde Manisa takımında atacak orda arkasında olmam lazım.
Hani Muhtar vardır Pehlivan yetiştirir AĞA vardır DEVE güreştirir Getirisi nedir :D :D :D :D Koskoca bir hiç götürüsü dağlar kadar.
Adam 10 kuruşa köpek kısırlaştırırmış 15 kuruşa sabun alıp elini yıkarmış.Hanımı isyan etmiş ya herif ne yapıyorsun hep zarar 10 kuruş kazanıyorsun 15 kuruş harcıyorsun
Adam kendine bir şekil verip HANIM HAVAMIZ YETER BANA USTA SANA USTA KARISI DİYORLAR YA :D :D :D :D Bizde avcılık var .
Bizde atıçı yetiştiriyoruz Müdürün oğlu atıçı diyorlar havamız yeter :D :D :D :D :D.İnşallah hafta sonu güzel kareler yakalar siz dostlarala paylaşırız
http://img98.imageshack.us/img98/4207/img1781dx.jpg

fevzi dursun
26.Ekim.2009, 13:17
ibrahim abicim biz seni av elbiseleriyle görmeye alıştık be abi :D bizler iki haftadır senin o güzel konularına ve güzel av resimlerine doyamadık, allah nasip kısmet ederse çiçeklide görüşmek üzere allaha emanet ol, sercanada başarılar dilerim, antremanlardan geri kalmasın yeğenimiz,

Recep DÖNMEZ
26.Ekim.2009, 13:46
Sevgili İbrahim Abicim!
Hayat böyle işte! eğlence zamanı eğlence,av zamanı av,
iş zamanı iş.....
Bizlerde aynen bunu uygulamaya çalışıyoruz hep birlikte....
Fırsatlardan fırsat yaratıp ava gidebilirsek ne mutlu bizlere....
Sizde iki haftalık izni bitirdiniz hayırlısıyla.Bu süre içerisinde
gerçektende bizlerle birbirinden değerli paylaşımlarda bulundunuz.
Sana çok çok teşekkür ederiz....
İki hafta ava gidemem benden birşey beklemeyin demek istiyorsun
gibi geliyor bana.Ama öyle bizi bırakmak yok abicim....
Bu süre zarfından katılacağın organizasyonlar var,onların
paylaşımlarını bekleriz mutlaka....
Oğlunuz Sercan'a da üstün başarılar dilerim...
İnşallah her attığı plağı vurur yeğenimiz....
Saygılar....

Mesut BÜLBÜL
26.Ekim.2009, 13:52
İbrahim kardeşim doğru diyorsun hep aynı sorunlar ayrıca bu bir hastalık tedavisi hocaya kalmış son essaleeeeeeeeeeeeeeeeeee dedimi 5 metrede kefene sardımı bizim hastalık gecer aynı derdimiz var deve hastalığı dahada kötü onada seyirci oldum biz halimize şükredelim selamlar sayğılar şimdilik

İsmail ÇIKRIKÇI
26.Ekim.2009, 13:59
İbrahim bey 15 gün dediğin nedirki gelip geçiyor, Farkına varmadan ömürler geçiyor.
Bende oğlum Fıratın arkasından çok gezdim bu spor öyle bir sporki bilen bilir tadını.
Sercana başarılar dilerim inşallah iyi bir skor atarda hep beraber gururlanırız.
Müsabaka fotolarını ve neticeyi merakla bekliyoruz. Saygılar

Sebahattin AVCI
26.Ekim.2009, 16:04
hehehehe Sercana şimdiden başarılar

ALPEREN
26.Ekim.2009, 16:19
İNŞAALLAH PEHLİVAN, MUHTARI MAHCUP ETMEZ.

BAŞARILAR, DELİKANLIYA.

SELAMLAR, SAYGILAR...