Orijinalini görmek için tıklayınız : antalya ve civarındaki avcılardan yardım lütfen
merhaba sevgili avkolik dostları ben antalyanın serik ilçesinde ikematgah etmekteyim burda avcılık kulubu yok bende avcılık belgesi almak istiyorum antalya merkezde oldugu söyleniyor ama onada aralıkta acılacak kurs falan filan birsürü laf dolanıyor antalyadan bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek abilerim kardeslerim yardımlarınızı bekliyorum lütfen biran önce bende tüm evraklarımı halletip gönül rahatlıgıyla avlanmak istiyorum
ilgi ve alakanız için simdiden hepinize tesekkürler
Recep DÖNMEZ
04.Kasım.2009, 08:13
Ali Kardeşim!
Öncelikle merhabalar....
Açtığın konuya yardımcı olabilecek durumda
değilim,çünkü sizlere çok uzaklarda bulunuyorum.
Ama bir an önce evraklarını tamamlayıp gönül rahatlığı
ile avlanma isteğinden dolayı sizi tebrik etmek istiyorum.
Bu konuyu mutlaka takip et kardeş! Antayla merkez veya başka bir
yerde açılacak kurslardan birine katılıp öncelikle bu belgeni al,gerisi
kolay halledilir zaten....
Saygılar...
tesekkürler recep abi yokmu arkadaslar antalyadan bu işi bilen arkadasımız yardım lütfen
Osman KARATEPE
04.Kasım.2009, 14:43
Antalya orman bölge müdürlüğünü ararsan en net bilgiyi oradan alabilirsin kardeşim ayrıca onlar avcılar klüplerinin yerlerinide bilirler tel:0 242 345 14 47 - 53
kardeş ben antalyalıyım ama şuan senin durumunda yapabilecek birşey gözükmüyor merkezde kurs açılsa serikle arası fazla değil ama daha uzağı seni yorar işin gücün vardır kurs içinde kursiyer bekliyorlardır sayısı yetersizdir buradada aynı sorun var alacak olan arkadaşlar belgelerini alamıyor allah kolaylık versin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.