Orijinalini görmek için tıklayınız : 4x4cemal
4x4cemal
17.Şubat.2008, 16:37
http://img88.imageshack.us/img88/3041/resim002vr2.jpg
develili
17.Şubat.2008, 16:53
cemal usta aramıza hoş geldin geciktin yav arkadalarunutmuşlardır seni kendini tanıtsana adın soyadın memleketin doğumun ava ne zaman başladın tavukyeme sanatını biliyorlar zaten tekrar hoş geldin 4*4 cemalım aramızahttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/101.gif
imported_avkolik
17.Şubat.2008, 18:28
cemal abi hoş geldiniz....keşke resmin yanına kendiniz biraz tanıtsaydınız...mümkünse birde imza bilgilerinizi doldurursanız hitapta yanlışlık olmaz abicim...hoş geldin sefalar getirdin...
cemalreis
17.Şubat.2008, 18:52
HOŞ GELMİŞSEN ADAŞIM SEFALAR GETİRMİŞSEN....PAYLAŞIMINI BEKLİYORUZ KARDEŞİM....RASGELE
develili
17.Şubat.2008, 19:00
ali ekber cemal reis enişte oda develilidir kendisi biraz utangaçtır benim ekipten anlayacağınız
cemalreis
17.Şubat.2008, 19:26
EYWALLAH METİN KARDEŞİM
yasar_yetim
17.Şubat.2008, 20:10
hos geldınız kocaeliden sevgı saygı
Cemal ustam hoş geldin,yakında sitede DEVELİLER adı altında formda kuracaksınız gibi geliyor http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
cemal usta eğer metin abi ile avlanıyorsanız size yeterkak olmaz çünkü metin abi ne zaman ava gitse dağda av hayvanı kalmaz vesselam
metin abi sizede dağda güzel yemekler yapıyormu.ateş yakıp çörtük kuluyormusunaz vesselam
Adil Karakus
18.Şubat.2008, 14:14
Cemal Usta hoş gldin sefalar getirdin....
Yahu Metin abim ne meşhurmuş senin yemekler yahu kurban olduğum rabbim bizede denk düşürür inş.:-)
saygılar
4x4cemal
20.Şubat.2008, 15:49
selamun aleyküm hacı baba öncelikle henüz 4 günlük bilgisayar kullanıcısı olduğum için mesaj yazmayı ve göndermeyi yaptım zannediyordum ama seninle telefonla konuşunca hiç bişey yapamadığım ortaya çıktı.Benim için klavyeden 1 harfi bulmak 10 dakikamı alıyor onun için senin vesilen ile bana mesaj gönderen Cemalreise, Ali Ekbere,Yaşar Yetime,Mermertaşa,Adil Karakuşa,Reise,uzun uzun cevaplar yazmıştım ama gönderememişim hepsinden özür diliyorum ayrıca siteyi oluşturan arkadaşlara teşekkür yazmıştım Elektirici İlhanada meslektaşım olduğu içinde yazmıştım.Tüm üye arkadaşlar acemilik kötü birşey resmimizi koyar iken çok zorluk çektim resmi attım ama ekranda dünyanın en hızlı koşan kuşu hangisidir diye bir soru altında benim resim benim çocukta baba 4x4 olunca öyle oluyor dedi.ben panikledim resmi silmeye uraştım ama oldu olmadı bilmiyorum.TİTAyı gördüm DAKSİye yer arama bcm Ademden hayır yok.SENİ SEVENLERE ve SENİN SEVDİKLERİNE saygı sevgi ve selamlar.Rastgele.
fatih demircan
20.Şubat.2008, 16:55
hey gidi mübarek yüzlü cemal abim benim bu kadar uğraştın demek bizlere ulaşmak için yaw gençlerden bir iki kişi alsana yanına be abi en azından yol gösterir onlar sana
4x4cemal
20.Şubat.2008, 21:02
Değerli kardeşim Fatih bu sitenin hazırlanmasında belliki çok emeğiniz geçmiş bütün katkısı olan arkadaşlarada teşekkür mesajı yazmıştım ama ulaştıramadım. Aslında yardımcı olacak gençler var ama insanın kötüde olsa kendi başarısı daha çok haz veriyor. AVKOLİĞİ arkadaşların orda takip ediyordum ama AVKOLİKlerle tanışıp dost olmanın yolu bilgisayar sahibi olmaktan geçiyor. Bu sayede sima olarak tanıdığımız arkadaşlarlada samimi olacağız.Selam ve Saygılar DEVELİDEN
Mustafa ÇİL
20.Şubat.2008, 21:56
Sevgili Cemel abi aramıza hoş geldin sefalar getrdin.develiyi yakından görmek nasip oldu
sıcak dostluyklar kuruldu.Birde öyle bir adam yetişmişki develiden dede diyosun aluyo,abi diyosun oluyo,ne dersen o oluyo
valla senin vasıtanla sevgili metin abime çokkkk teşekkürler ediyorum
aramıza hoş geldin sayın abim
4x4cemal
20.Şubat.2008, 22:34
Çobanoğlu kardeş geldiğinizde görüşemedik ama seneye inşallah metinin doğduğu köyün dağlarında PEYGAMBER ve Evliya mezarları var ondaki hoşgörü ordan gelir SLM.
Metin kardeşim Cemal usta için utangaç diyorsun ama hiçde öyle görünmüyor.Zaten Kayserililere utangaç dedinmi ben orda dur derim.Cemal kardeş aramıza hoşgeldin sefalar getirdin.
meraba cemal abi hosgeldin aramiza sende benim gibi her halde 1 saatte yazacak arkadasi arriyorsun sonrada kilayyeynen kavga ediyorsun yazmaya
cemal abi aramıza hosgeldın .ikş tane cemal abımız oldu sanırım:)
BİRİ REİS BİRİ 4*4
ii zamanlar dılerım
selam cemal abim bcm ademden neden hayir olmasin sana bn demedimmi abi acele etme sana 1 köpek ayarliyacam diye onun icinde kafana dert etrme ha bu arada sende hosgeldin av kolik ige adem abiyle senin lafini ederiz
4x4cemal
21.Şubat.2008, 11:09
Minik sakın boyun kadar yazı yazma cevabını yazmak zor olur zaten kartında gezmiş gibi yoruluyorum Bcm Adem de iş olsa idi linda çiftleşmiş olacaktı.Sanayi ye slm.
4x4cemal
21.Şubat.2008, 11:39
Degerli ORÇUN kardeş hoş bulduk siz gençlere abilik yapabilirsek ne mutlu bize. acemi olduğum için mesajı bazen kendime gönderiyorum olursa özür olsun. Selamlar
4*4 cemal abi bunu kıse doğustan oğrenemıyor:)
hersey zamanla olacak tabi
walla sen 2 gun dursan burda oooooo kesın bızı sollarsın abi
hersey gonlumuzce olsun
saygılar
imported_avkolik
21.Şubat.2008, 11:54
selamun aleyküm hacı baba öncelikle henüz 4 günlük bilgisayar kullanıcısı olduğum için mesaj yazmayı ve göndermeyi yaptım zannediyordum ama seninle telefonla konuşunca hiç bişey yapamadığım ortaya çıktı.Benim için klavyeden 1 harfi bulmak 10 dakikamı alıyor onun için senin vesilen ile bana mesaj gönderen Cemalreise, Ali Ekbere,Yaşar Yetime,Mermertaşa,Adil Karakuşa,Reise,uzun uzun cevaplar yazmıştım ama gönderememişim hepsinden özür diliyorum ayrıca siteyi oluşturan arkadaşlara teşekkür yazmıştım Elektirici İlhanada meslektaşım olduğu içinde yazmıştım.Tüm üye arkadaşlar acemilik kötü birşey resmimizi koyar iken çok zorluk çektim resmi attım ama ekranda dünyanın en hızlı koşan kuşu hangisidir diye bir soru altında benim resim benim çocukta baba 4x4 olunca öyle oluyor dedi.ben panikledim resmi silmeye uraştım ama oldu olmadı bilmiyorum.TİTAyı gördüm DAKSİye yer arama bcm Ademden hayır yok.SENİ SEVENLERE ve SENİN SEVDİKLERİNE saygı sevgi ve selamlar.Rastgele.
cemal abim ilgin ve alakan, güzel temennilerin için çook çook teşekkürler...Abicim resmini çok güzel atmışsın, bu bile senin ileride bizleri solllayacağının işaretidir...
Resmi attığın yerde senin resminin üstünde çıkan en hızlı koşan kuş yazısının altında dikkat ettiysen reklam diyor abicim...Bu reklamlara siz üyelerimiz tıklayıp bakarsa sitemiz google'den belli bir kazanç elde ediyor..Siteye çektiğimiz emek, en basitinden siteyi oluşturmaya çalışırken giden göz sağlığımız yanında devede kulak bir gelir aslında bu...Anlayacağın o yazının senle bi alakası yok güzel abim...
Selamlar
4x4cemal
21.Şubat.2008, 12:20
İsmi yüce ALİ EKBER kardeşim AVKOLİK çi olalım derken Evkolikçide olduk reklam geliri hususunda aydınlattığın iyi oldu ozaman her üyenin asli vazife gibi reklamları okuması lazım. Resim le reklamın tevafuk etmesi nde kasıt aramadım çocuklarla gülüştük bunuda dostlarla paylaşmak istedim. birde yanıtlama hususunda bilgi verirsen memnun olurum. Başarılarınızın devamını dilerim.
4x4cemal
21.Şubat.2008, 18:26
Enişte hoşbulduk sizleride hoş arkadaş gördük .sitede güzel ortam oluşmuş saygı sevgi ve paylaşım var .Metin utangaç demiş ama AVKOLİK avcıları birbirinden utanmaz saygılı ve ahlaklı olur. Üstad mesaj göndermede sıkıntı çekiyorum arkadaşlara cevap yazmıyor gibi oluyor siz durumu izah edersiniz. Ali Ekber den yardım talebim var dı mesajı kendime gönderdiğim için okuyamadı herhalde. DEVELİ den Hürmetler.
fanatik avcl
21.Şubat.2008, 20:53
aramiza hos geldin cemal abi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.