İBRAHİM AKKAYA
16.Kasım.2009, 08:27
Olay kısadan hisedir. Kimse alınmasın hayatın gerçeği değilse düşünün tenkit yazın.Ozan özür dilerse bir halt yiyeçektir.
Tüm insanlardan özür diliyerekten saygılar.
ALLAH C.C İnsanlara ömür dağıtırken 30 yaş vermiş insan oğlu isyan etmiş yetmez diye.
ALLAH bu kadar diyor.
Sırada EŞEK varmış onada 30 yıl vermiş Eşek ALLAHIM bu bana fazla bana 10 yıl yeter 30 yıl yük taşıyamam 20 sini insanlara ver demiş.
ALLAH C.C tamam demiş. İnsana 20 onun yaşından veriş.50 yıl
İnsan doyumsuz bana yetmez 50 yaş demiş yapaçak bişi yok.
ALLAH C.C MAYMUNA sıradan 30 yıl diyor oda ya ALLAHIM Bana 30 yıl çok ben insanları 30 yıl güldüremem 10 yıl yeter 20 insanlara ver ALLAH C.C TAMAM diyor 70 çıkıyor insan oğlu bana yetmez daha diyor ama yapaçak birşey yok.
ALLAH C.C YILANA yaş veriyor 30 yıl yılan ya ALLAHIM bana 30 yıl çok toprak altında geçmez 10 yıl yeter 20 insalara ver diyor
ALLAH C.C TAMAM DİYOR.90 çıkyor yaş.
İşte insan oğlu 30 yaşına kadar insança yaşarmış.Yerde alır gövde yermiş.
30 İLE 50 arası benim yaşım EŞEK GİBİ ÇALIŞIR. Para kazanır çoluk çoçuk var yarın ne olaçak diye düşünürmüş
Benim bu yıl son senem :D :D :D :D
50 İLE 70 Arası maymuluk yılıymış dünü anlatarak nasıldım amayla geçermiş.
70 ile 90 arası ve sonrası YILLAN Gibi sürünerek geçermiş.
ALLAH C.C İnsan gibi yaşamak nasip etsin kalın sağlıçakla.
Tüm insanlardan özür diliyerekten saygılar.
ALLAH C.C İnsanlara ömür dağıtırken 30 yaş vermiş insan oğlu isyan etmiş yetmez diye.
ALLAH bu kadar diyor.
Sırada EŞEK varmış onada 30 yıl vermiş Eşek ALLAHIM bu bana fazla bana 10 yıl yeter 30 yıl yük taşıyamam 20 sini insanlara ver demiş.
ALLAH C.C tamam demiş. İnsana 20 onun yaşından veriş.50 yıl
İnsan doyumsuz bana yetmez 50 yaş demiş yapaçak bişi yok.
ALLAH C.C MAYMUNA sıradan 30 yıl diyor oda ya ALLAHIM Bana 30 yıl çok ben insanları 30 yıl güldüremem 10 yıl yeter 20 insanlara ver ALLAH C.C TAMAM diyor 70 çıkıyor insan oğlu bana yetmez daha diyor ama yapaçak birşey yok.
ALLAH C.C YILANA yaş veriyor 30 yıl yılan ya ALLAHIM bana 30 yıl çok toprak altında geçmez 10 yıl yeter 20 insalara ver diyor
ALLAH C.C TAMAM DİYOR.90 çıkyor yaş.
İşte insan oğlu 30 yaşına kadar insança yaşarmış.Yerde alır gövde yermiş.
30 İLE 50 arası benim yaşım EŞEK GİBİ ÇALIŞIR. Para kazanır çoluk çoçuk var yarın ne olaçak diye düşünürmüş
Benim bu yıl son senem :D :D :D :D
50 İLE 70 Arası maymuluk yılıymış dünü anlatarak nasıldım amayla geçermiş.
70 ile 90 arası ve sonrası YILLAN Gibi sürünerek geçermiş.
ALLAH C.C İnsan gibi yaşamak nasip etsin kalın sağlıçakla.