Orijinalini görmek için tıklayınız : !!!!!!!gerçek dostlara selam olsun '''''''
erol kahraman
16.Kasım.2009, 15:09
hafta sonu işim gereği izmir tarafına gitmek için çıktım yola uzakta olsa dostları ziyaret etmek iyidir dedik kırdık direksiyonu emete doğru yarım saat koyu bi sohbet mustafa çil ve mustafa taşkıran ustamla sağolsunlar var olsunlar. sonra yola devam
alttaki resimide emete giderken gölüük diye bi bölgeden geçerken çok hoşuma gitti bu manzarayıda sizler ile paylaşmak istedim
gerçekten güzel doğası var o bölgenin çok şanslısın emetliler gerçekten güzel yerler
http://img88.imageshack.us/img88/9158/dscf1256.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/7504/adszll.png
gerçek dostlara selam olsun konya dan emet e saygılar
kapadokyali_1981
16.Kasım.2009, 15:20
Manzara hakkaten çok güzel Erol yalnız Mustafa abi yanında biraz küçük kalmış insan bi kaldırıma falan çıkarırda çeker resmi :D :D
erol kahraman
16.Kasım.2009, 16:04
ömer gardaşım dedikya gerçek dost diye uzun kısa çerkez alevi kürt sunni ne farkeder yeterki gerçek dostluklar olsun sahte olmasın yeter gardaşım yanlışmıyım :)
Sebahattin AVCI
16.Kasım.2009, 17:04
öncelikle emetliler bana bu gölün nerede olduğunu anlatırmısınız balıkta vardır burada ben 3 sefer geldim hiç böyle biryer ne duydum nede gördüm
Erol sen helikopterle yukarıdanmı geldinde gördün bu gölü
dostluklarınız daim olsun
erol kahraman
16.Kasım.2009, 17:49
sağolasın sebahattin ustam dost olan herkezinyanına uğramaya çalışıyorum bir gün yolum senin otarafa düşerse sana da bi ziyaret yapmayı çok istiyorum nasipinşallah ustam
bide bu gölün yerini emetliler anlatmadan bensana anlatayım yerini sebahattin ustam bu göl emet ile simavarasında emete 34 kilometre bir mesafede çok güzel meşe ormanları veçam ormanları var ben şahsen çok beyendim
erol kahraman
16.Kasım.2009, 17:54
sağolasın ibrahim ustacığım dost kalbilene ne mutlu
erol abi dostlugunuz daim olsun keyifli paylasımlar
erol kahraman
17.Kasım.2009, 11:37
eyvallah uğur kardeşim
Sebahattin AVCI
17.Kasım.2009, 18:27
Erol ustam bende simav tarafında olduğunu tahmin ediyordum çünki benim tavşanlıdan geliş istikametim olsa bilirim nerde gölet göl baraj var oraya kadar gittim olta attım bi emet ve sonrasını keşfedemedim hehheheh
ne zaman musait olur isen bi alo demen mutlu eder bi çorba 2 çayım herzaman mevcut dost kalmayı bilenlere
saygılar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.