Orijinalini görmek için tıklayınız : ibrahim çabuk dostlara teşekkür.
Birkez daha arakadaşın önemini anlamışoldum vede gubette olmanın zorluklarını öncelikle OSMAN KARATEPE akacaşıma çok teşekkürlerimi iletmek istiyorum .Gurbette akrabalarınız yanınızda yok ve burdada arkadaş devreye giriyor bugün burun amaliyatı oldum osman kardeşim gece nöbette olmasına rağmen sabah işten çıkarçıkmaz yanıma geldi bana refakat etmek için yanın daki arkadaşın uzakta olan akrabandan daha çok yardımı dokundu .
Osman kardeşime tekrea çok teşekkürediyorum . Kendimi otobüs çarpmış gibi hissediyorum.
4x4cemal
20.Kasım.2009, 16:50
İbrahim bey, çok geçmiş olsun, Osman kardeşimizede göstermiş olduğu bu örnek teşkil edecek dostluğundan dolayıda teşekkürler, Develiden selamlar
imported_avkolik
20.Kasım.2009, 17:26
İbrahim Bey geçmiş olsun...İnşallah tez zamanda sıhhatinize kavuşursunuz
Recep DÖNMEZ
20.Kasım.2009, 17:31
Kardeş geçmiş olsun...
Allah acil şifalar versin...
Osman Kardeşede teşekkürler...
Avkolik,dostkolik denilmemiş boşuna
sitemize....
Tabiki imkanı olan,haberi olan yerkes bunu
yapmalı...
Tekrar geçmiş olsun...
Saygılar..
ibrahim abi geçmiş olsun avkolik farkı bir kez daha ortaya cıkmıs
Sebahattin AVCI
20.Kasım.2009, 21:18
İbrahim ustam allah şifalar versin senmi kamyona çarptın kamyonmu sana çarptı ? http://www.avkolik.net/forum/sagligimiz/ibrahim-cabuk-dostlara-tesekkur/.../Smileys/classic/cheesy.gif
Osmanım seni ayakta alkışlamak istiyorum allah razı olsun dostluklarınız baki olsun
İbrahim ustam işin şakası bir yana geçmiş olsun ne mutlu senin gibi dost kazana bilenlere
saygılar
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.
Osman KARATEPE
21.Kasım.2009, 08:13
Abi utandırma beni yahu http://www.avkolik.net/forum/sagligimiz/ibrahim-cabuk-dostlara-tesekkur/.../richedit/smileys/YahooIM/9.gif Ağrın varsa iğne yapmaya geleyim...:)
çetin ekren
21.Kasım.2009, 08:49
Allah acil şifalar verisn kardeşim...
bizde Osmana teşekkür ederiz...seninle ilgilenip arkadaşların böyle günlerde belli olduğunu göstediği için...
umarım en kısa zamanda ağrılarından kurtulur ve eskisinden daha iyi şekilde aramıza katılırsın...
geçmiş olsun....
İbrahim ÖZEL
21.Kasım.2009, 13:28
İbrahim gardaşım büyük geçmiş olsun osmancım sanada helal olsun kardeşim teşekürler...
Osman KARATEPE
21.Kasım.2009, 13:29
Burun kanalları tamamen açıldı Çetin abi artık avda en önde gider ....:)
ibrahim usta tekrar geçmiş olsun.inşllh hemen iyileşip avlarınızı bizimle paylaşırsınız.
Allah nasip edrese yarın burnumdaki tanponları çıkaraçaklar allah kimsenin sağlığını bozmasın .
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.