PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : POİNTER FERMA KISA VİDEO

Mustafa ÇİL
21.Kasım.2009, 13:06
http://www.dailymotion.com/video/xb81be_roza-ferma_animals

erol kahraman
21.Kasım.2009, 13:12
video yu izleyemiyorum sanırım yakında hazır olacak yazıyo

Mustafa ÇİL
21.Kasım.2009, 13:19
HAZIRLANIYO DYO STE EROLUM ACELE ETME

Osman KARATEPE
21.Kasım.2009, 14:03
Kuş sol gösterip sağdan kalkınca köpekte şaşırdı.Paylaşım için teşekkürler ustam..

21.Kasım.2009, 14:16
benim ceyn daha iiii http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gif şaka tabi ustam

Mustafa ÇİL
21.Kasım.2009, 14:37
ERAY GARDAŞIM CEYDE BU TEZGAHTAN GECTİ SIKINTI YOK HEPİNİZİN KÖPEKLERİ GERCEKDEN GÜZEL
SETERİ BAŞKA GÜZEL, KURZHAR I BAŞKA ,BRETON U BAŞKA ,DRAHHTAR I BAŞKA ,,
HER IRKI AYRI GÜZEL KÖPEKLERİMİZİN

AMA ATAMIYORUM BU POİNTER SEVDASINI İÇİMDEN BE GARDAŞIM

mustafa altınsoy
21.Kasım.2009, 14:45
mustafa usta gene döktürmüşsün çokgüzel bir hayvan maşşallah fizik olarak mükemmel

Mustafa ÇİL
21.Kasım.2009, 14:48
MUSTAFA İNŞALLAH SIRADA ARMİLER VAR GARDAŞIM
KISA KISA DEVAM EDECZ
HEPSİNİ BİRDEN ATARSAM ELİMDE VİDEO KALMAYACAK OZAMAN

VALLA EVDEN KOVACAKLAR YAKINDA

kapadokyali_1981
21.Kasım.2009, 15:36
Eve uğruyonmuda evden kovacaklar gardaşım hafta sonu avlakta hafta içi eğitimde yok o değil yakında hakkaten evden kovacak yenge haberin olsun. Bide bu köpek inmi cinmi kimin nesi neyin fesi tamam harika bi hayvan kabul amenna video eklemeyi öğrettik sanırım sıra açıklamaya yazmaya geldi :) Devam devam :)

Mustafa ÇİL
21.Kasım.2009, 15:56
bu köpeği yakından gördün sende sevdin ömerim

H A Y T A

YENGEN SENELERDİR KOVACAK AMA KIYAMIYO BANA BE GARDAŞIM

erol kahraman
21.Kasım.2009, 17:41
mustafa abi çok güzel hareketler diyorum ben buna pointer bir sevda olsa gerek cüneyt arkının ala geyiğe sevdası gibi bizimde bu pointere sevdamız :)

Mustafa ÇİL
21.Kasım.2009, 18:24
ben cüneyt falan bilmem erol
işde buna pointer derim

Mustafa YILDIRIM 38
21.Kasım.2009, 19:30
Mustafa Çil usta çok estetik bir pointer , kısmetse birgün tanışırız inşallah,
Sivas'tan sevgiler,saygılar...

Mustafa ÇİL
21.Kasım.2009, 19:54
sağolasın mustafa gardaşım inşallah tanışırız bizim yolumuz her yere düşüyor bir bakmışsın sivas da senin ordayız

21.Kasım.2009, 21:41
oo ustam gerçekten harika bir ferma nerden buluyon böle kırmaları bilmiyorum artık eline sağlık keyifli paylasımlar

22.Kasım.2009, 06:26
puanter sevdası aşkı bitmez

mustafa altınsoy
22.Kasım.2009, 07:52
sabırsızlıkla bekliyorum mustafa abi ARMİ ah ARMİ nerelerdesin özledim seni ARMİ

Mustafa ÇİL
22.Kasım.2009, 13:08
sabır er kişi işidir mustafam

23.Kasım.2009, 08:59
Güzel bir ferma.Emeklerine sağlık ağabey.

bekir poyraz
27.Nisan.2010, 15:45
bu poınter sewdası ustam atılırmı nasıpse bi memleketım tawsanlıya geleyım emete senı bulmaya gelecem abı saygılarr

TANER KARA
27.Nisan.2010, 17:00
bu hayta bu yakınlarda bozüyük e geldi sanırım çetin abime yanılmıyorsan

TANER KARA
29.Nisan.2010, 11:01
bu köpeği yakından gördün sende sevdin ömerim

H A Y T A

YENGEN SENELERDİR KOVACAK AMA KIYAMIYO BANA BE GARDAŞIM

mustafa abi bu hayta şimdi bozüyükte mi

29.Nisan.2010, 17:27
olay budur üstat

İbrahim ÖZEL
30.Nisan.2010, 00:11
Usta beni ara bekliyorum telefonum çalındı numaran gitti. 0 506 586 76 71. Ayrıca Lord benim kardeşim sil artık imza bölümünden. Benim imza bölümümdede lord var. İki cambaz bir ipte oynamaz ona göre...

Mustafa ÇİL
15.Haziran.2010, 14:20
sileyim mi komutan....lord dun resmini ciddimisin sen

şaka bir tarafa gardaşım ozaman köpeğin değerini bil.....ben sileyim profilimden ama bu köpeği
ve yavrularını her zaman gösder av camiasına

İbrahim ÖZEL
15.Haziran.2010, 17:02
Ustam av camiası LORD yavrularıyla avın kralını yapacaklar ustam. LORD'un durumu kötü aşırı şişmanladı kırık. Acilen diyete başladık. En az 10 kilo vermesi gerekiyor dedi veteriner. 3 günde 1 kilosu verildi. Evet ustam sil o LORD imzasını. İmzayı LORD ile artık ben atarım sen değil.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif (Ya bu kadar yüzsüzlük olur benimkiside) Sen şimdi fırtına bul kendine. Yada LORD_NANDA yada LORD_RÜZGAR kanlarından kullan bence.

Mustafa ÇİL
15.Haziran.2010, 17:14
bak AŞKIMLA REST ÇEKERİM KOMUTANNNN

BİLİYOSUN BENDE NE LORD BİTER NE PANÇ BİTER

ANLADIK İMZADAN DA SİLELİM

15.Haziran.2010, 17:24
çok güzel bir pointer maşallah Allah can pekliği versin inşallah benim şilada böyle olur

Mustafa ÇİL
15.Haziran.2010, 17:31
olur gardaşım daha ne köpeklerin olur ama bazılarını unutmamazsın

cemalreis
15.Haziran.2010, 17:39
av bahane muhabbet şahane rasgele
çil ustam maaşaallah sen paylaşım yaparmıydın ustam

Mustafa ÇİL
16.Haziran.2010, 13:44
enişdem herşeyimi paylaştımda ne oldu
paylaştıklarım hayatımdı

şimdi ise paylaşırken insanları seciyorum,,sonra paylaşıyorum enişdem

cansın bana enişdem be valla ellerinden öperim sağolasın

İbrahim ÖZEL
16.Haziran.2010, 15:53
Allahım yarabbim ya usta silsene kardeşim imzandan LORD'umu. Benim o ya. Aşkınımı koyarsın canikonumu bilmem bana rest çekilmez LORD bendeyken ona göre. Öldü diyenlere güzel cevap verdi bir dişiden 11 tane yavru verdirtince. Varmı Aşkından 11 yavru alınan dişi. Restine rest hoca. Bak ya hala silmiyor imzasını silsene alooooo....

Mustafa ÇİL
17.Ağustos.2010, 19:24
şimdi konuş komutann :) :) :)

İbrahim ÖZEL
17.Ağustos.2010, 21:10
Kızdırma bak beni. Oğulları bende unutma. Babaları gibi kaliteli onlarda. Eğitimlerine başlandı bu öğlen. Birde şu var LORD hala benim sayılır. Bendeykende senin ve Ersin'indi zaten. Konu Lord'da olsa sonunda dostluklar en kralıda olsa köpeğe değişilmez. Senin bir sözün vardı inegölde açılıştayken. Lord artık 3 kişinin 3 dostun diye. Yani BEN HALA KONUŞMA HAKKINA SAHİBİM USTAAAAA.....

Mustafa ÇİL
06.Haziran.2011, 19:41
bak konutan neler yazmışsın
ama bnm derdim bu vdeoyu grmek isdeyen bi arkadaş için güncelliyorum yanlış anlama olmasın

ibrahim ozel
06.Haziran.2011, 19:49
Kızdırma bak beni. Oğulları bende unutma. Babaları gibi kaliteli onlarda. Eğitimlerine başlandı bu öğlen. Birde şu var LORD hala benim sayılır. Bendeykende senin ve Ersin'indi zaten. Konu Lord'da olsa sonunda dostluklar en kralıda olsa köpeğe değişilmez. Senin bir sözün vardı inegölde açılıştayken. Lord artık 3 kişinin 3 dostun diye. Yani BEN HALA KONUŞMA HAKKINA SAHİBİM USTAAAAA.....

Ben o zaman ne demişsem bu zamanda aynısını derim lafımın arkasında olurum usta. Dostlarımı değişmedim değişmem yeterki herkes aldığı kadar saygıyı sevgiyi karşısındakine vermeye devam etsin. Tek taraflı oluncada suyu çıkıyor. Senin aklını okuyorum meraklanma benim karın ağrım yok sana karşı sen bana ne demişsen bi bildiğin vardır. Ben sadece köpek konusunda ne yapmak istediğini geç algılıyorum o kadar.

Mustafa ÇİL
06.Haziran.2011, 19:59
en azından gec de algılasan algılıyosun be valla
onun için sana kızmıyorum artık,sen beni bende seni gayet iyi biliyoruz,anladıysan beni ne mutlu
karşılıklı sevgi saygıyı ayatda suyu çıkana kadar bekletmem,sen TTorisimi beğendinmi beğenmedinmi onu söyle bakam
veya fox u,,,bilki sana bu kanı kaybetmeyecez dedimse vardır bi bildiğim,,TORRİS KAPALI KUTU,ama onuda açacaz inşallah,,malum bi köpeğe damızlık dyebilmek için( başkalrında çıkan yavrular hariç ) kendi dişilerinde deneyeceksin,,sonra dyeceksinki bu olur bu dişiye uyar sonra devam aynen lord da oldu gibi,,lordu bile önce sana verdim sonra ersin kasap a verdim dişilerinizde deneyin dyerek,,kaç tanesi tuttu sence çektiğin dişilerden,,hepsi deme bana,,hepsinden çıkan belki av yapar ama,,bir dişi ile bir gömlek farklı yavrular vermesi lazımki,,nmesela lora ve lord dyeyim örnek vereyim sana
sonra devam etmeliydin,,ersinde yaptı şimdi,,bakalım hangisinden daha mükemmeleri çıkacak

ibrahim ozel
06.Haziran.2011, 20:10
Forsu canlı gördüm biliyosun hareketleri avcılığı eyvallah ama lord bana bambaşka geliyor yani benim ilk favorim lord sonrasında fors.
Borise gelince onu henüz canlı görmedim ama birazdan bursa fuarı konusunda ibrahim akkayanın resimleri atacam borisin oğlu borisin.
Aşık olmamak imkansız o köpeğe. Eleman daha yarışmaya çıkmadan birinciliğin hayırlı olsun dedim diğerleri bozuldular.
Gerçektende sorgusuz sualsiz birinci oldu köpek. Hakkıydıda bence çünkü fiziki olarak ben mükemmelim diye haykırıyordu.
Sen nasılsa borisin yavrularından seneye sezona hazırlarsın inşallah meralardada istediğin gibi canavarları elde edeceğinede inancım tam.
Bakalım hayırlısıyla seneye bekleyecez artık solit eşleşmelerinde birde bendeki saiyah soliti büyütürsem değme keyfime damat hazır bana.
Forstaki kedileme kafa tutuşu fermada iken kafa sırt kuyruk duruşlarının uyumuna bayılmamak elde değil ama lord bende hala bambaşka bir köpek.

Mustafa ÇİL
06.Haziran.2011, 20:31
LORD SENDE ELBETDEKİ BAMBAŞKA KÖPEK OLARAK KALACAK,İSMİNİ ALTIN HARFLERLE YAZDIM BU CAMİAYA O KÖPEĞİN
he birde 2 dşişi daha eşledin ona elbetde bambaşka olmak zorunda sana
şuana kadar kaç köpek eşledin lorda ve nasıl yavrular aldın,,neredeler avları nasıl,,kalitelermi,önleri açıkmı,ben hep bunları değerlendirdiğim sık eleyip sık dokudum için,,her köpeğe damızlık dyene kadar baya uzun yol ve zaman alır bu işler inan,fuardaki resimlere gelince,,kimsenn köpeğine bu güne kadar kaka demişliğim yok,,lakin boris yavrusu olsada ben hep koku ve estetiğine baktım poimnterlerimin,onun içinde aynen sana sylediğim gibi,,bu kanı kaybetmeyecez derken bunları syledim durdum,,sendeki solite gelince,,,,,,, :) önce avla köpekle,,kokusuna bak,,estetiğine bak,,,sonra deki olur bundan damızlık de ve onu bu camiaya kazandırmaya bak,,eşle çiftle ile köpek damızlık olmaz bilesin,,önce avlayacan,,kokusuna stiline bakacan,,en az üç dişden yavru alacani,,sonrada aha bu dyecen,,standart yavru veren hangi dişi ise onunlşa yola devam edecen,,ersine sor bakalım lord ona nasıl gitti sana ne cevap verecek....o köpek işte o köpek,,ama pançlar vardı,,bocuklar vardı,,mekler vardı,,keşler vadı,,,okadar çok köpeği bu camiaya damızlık olarak kazandırıp,,yavrularını avcı önüne saldımki inan sayfalar almaz,,,tabi arada bir cam kırıklarına takılmadıkta değil neyse konuyu gereksiz yerlere götürdüm sanırım,,arkadaş,,vdeoyu izlemiş sağolsun...

ibrahim ozel
06.Haziran.2011, 20:45
Ben senden öğrendim biliyosun 3 köpekle erkeğini eşleştirip yavrularını takip etmeyi. Lord doğru 3 köpeğimi eşledi şimdi 4 oldu zarayla yine çiftleşti. Ben takip ediyorum yavrularımı itinayla emin ol. Şükürler olsun dua etmeyeni yok şimdilik. Bendeki siyah inciyi seneye dedim dikkat edersen büyütebilirsem diye çünkü bu sezon ava girecek inşallah istediğim gibi olacak ondan sonra nasıl lord u kendi köpeklerim haricindekilere çekmemişsem onuda önce kendi köpeklerime çekeceğim. Bakalım dediğin gibi uyum sağlayan yavruları güzel av yapan sahiplerini en çok memnun eden hangi dişilerden ise onlarla eşleşmeye devam edecek. Yok tutmayan kanı uyuşmayan dişi yavrularıyla belli ederse zaten bir daha çekilmeyeceğini o erkeğe biliyorum ve bunuda senden öğrendim. Ha bu arada ersine lord nasıl gittiğini sormama gerek yok ben verdim lordu ona sonucunda çünkü benim çiftlikten ayrılmak istediğimi biliyosun. Yani ersinin bana herhangi bir cevap vermesine gerek yok. O çok iyi biliyor bizler sıkı dostlarız ve ben senden lafı olmadan lordu nasıl almışsam lordu ona vermeyide ben teklif ettim ve verdim. Ama haricinde bi diyecek varsa benim bilmediğim yazın bende okurum öğrenirim.
Arkadaşın videoyu izlemişse tamamdır.

ersin kasap
06.Haziran.2011, 22:58
değerli büyüklerim tenekeyi altın yapan bu camiaya kazandıran isim mustafa çildir şimdilerde ise bende ve hayatının sonuna dek bende kalıcaktır hiç bir kuvvet o asil hayvanı benim elimden alamaz bana mustafa abimin tek bir kelimesi vardır ersin lord benim için evimdeki fertlerden ayrı değildir eminimki bendeki değerin fazlasını benden çok sende görecektir

senin sevgini ve emeklerini boşa çıkarmıcağındanda adım gibi emenim demiştir bende elimden geldiğinin üstünde ilgi ve alakayla bakıyorum koca oğluma ve ustama vermiş olduğum sözümü tutmanın sevincini yaşıyorum çünkü bana lord can dostum mustafa çilden en büyük hediyedir

evet ibrahim abi ben lordu senden aldım senin elinden aldım ama sendeyken bile halen sadece ustanındı lord nedenmi çünkü onu altın yapan sadece sahibidir ve hep onun kalacaktır şimdilerde ise sadece bakımını ve sevgisini benden almaktadır

ve yavrularıyla bu camiaya hizmet etmeye devam edicektir meralardaki yerinide bende hiç bir zaman bırakmıcaktır taki sahip ben emekli olucam diyene kadar

ibrahim ozel
07.Haziran.2011, 05:34
Ersin çil sana lord için dedikleri hakkında benim konuşmam gereken birşey yok sanırım.
Gelelim Lord bendeyken kimindi konusuna. Ya ben megonamanyakmıyımki böyle bir isme konma yada sahiplenme yada başka türlü isim alma durumunda olayım. Çil ustada lord dan öncede ünlü köpekler vardı. Panç, boncuk, keş. Şimdi bilmiyorum bunlar çildemi öldü başkasındamı? Sonucuda hiç önemli değil çünkü bu tür köpekler her zaman kendisini ünlü yapan isimlerle anılırlar anılmalarıda gerekir. Lord bendeykende Mustafa Çil'in Lord uydu sende 10 yıl daha yaşasa Mustafa Çil in Lord u kalacak. Şimdi Çil usta Lord artık bunundur diyor ki doğrusunu söylüyor ama köpeğin namını değiştiremiyor oda değiştiremez zaten.
Ben bu köpeği Mustafa abiden aldım kullandım insanlarla uğraşmamak içinde başkasına kullandırtmadım. Sana niye verdim köpeği söyleyeyim. Sen zaten ekmeğini ticaretten çıkartan insansın. Benim gibi memur düşüncesi olmadığı gibi sivil hayattaki insanların ne düşündüklerini hinliklerini pisliklerini görebiliyosun ama ben ne yazıkki bu konularda tecrübem çok değil. Bu köpekde ülkeye mal olmuş bir köpekti ve kendisinin pazarlanması gerekiyordu. Sperminatör olarak alınmıştı halada sende bu görevine devam ediyor zaten. Çil ustaya geri vermek olmazdı çünkü zaten ondan gelmişti. Ayrıca sen ben çil dostlukları köpeklerin önüne geçemezdi. Ben aniden karar verdim köpeği sana verdim. Çili aradım dedim köpeği sattım abi. Daha haberi yok çünkü seninle teli kapadım aralıksız onu aradım. Hayırlı olsun gülüm satmasanda elimizde kalsa daha iyi olurdu ama napalım öyle uygun görmüşssün dedi bana. Bende ihtiyacım vardı sattım abi dedim bişi demedi. Sonra söyledim ersine verdim abi biliyosun ben burdaki çiftlikten ayrılacam dedim ve kendiside yine bu kararımada saygılı durdu ve çokta sevindi.
Ben isteseydim o köpeği sana vermez satardım ersin. O köpeği benim sana vermemle çilin vermesi arasındada fark görememiştim o zamanlar. İşin doğrusu halada göremiyorum çünkü sonucunda o köpek dost dediklerimin tırnağı etmez. Ben ustaya sattım dediğimdede bana saygılı durdu Allah razı olsun aksini söylemek bana yakışmaz. Senden veya çil ustadan değerli değildi. Benden değerli olsa çil bana vermezdi zaten sağolsun verdi kullandım köpeği baktım sana daha uygun nitelikleri olan köpek sana verdim.
Yani konu başlığı başka konu başka yerlere gitti. Dedimya benim için önemi yok sana o vermiş ben vermişim. Yinede çile teşekür ederim çünkü o köpeği bana verdiği için. Sen olayları nasıl düşünmek istiyosan öyle yaz abim yani benim için problem yok. Zaten o köpeğe iyi baktığını ve bakacağınıda biliyorum iyi bak köpeğe demeye gerek yok. Bende nasılsa sendede aynı kalite bakımı devam ediyor. Neyse konu uzadı gitti. Hadi kalın sağlıcakla...

Ersin burasını bu sabah ekledim. İşin özü nedir biliyormusun daha doğrusu benim söylemem gereken bana yakışan nedir?
Musta Çil abim bu köpeği bana ve Ersin kardeşime kazandırdığın için sana sonsuz teşekürler. Hayatımın köpeği olarak kalmaya devam edecektir.Diğerlerini bilemem ama ilk damızlık kullandığım ve namı ülkeye yayılmış bu köpeği sayende kullandım sağolasın varolasın.

ersin kasap
07.Haziran.2011, 11:10
abi haklısın fazla uzatmaya gerek yok sadece insanlara değer verilir ite insandan fazla değer veren saten itin seviyesine inmiştir selamlar

ibrahim ozel
07.Haziran.2011, 11:13
Eyvallah kardeşim biz bu nedenle dostuz zaten gerçekten konu başka yerlere kaydırdık en kısa zamanda görüşelim beni arayacaktın mobilya için unutma.
Konu kilitlenmiştir arkadaşlar.

ibrahim ozel
07.Haziran.2011, 11:13
Konu AvkoliK.NeT forum kuralları (http://www.avkolik.net/forum/forum-kurallari/avkolik-net-org-site-kurallari/) gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...