Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kral Queen Otomatik Av Tüfeği hakkında bılgı avantacları ve dez avantaşları

sipsak
22.Kasım.2009, 19:41
arkadaslar bu marka tufegı kullanan veya hakkında bılgı sahıbı olanlar bılgılarını aktarırsa sevınırım saygılarımla

çetin ekren
23.Kasım.2009, 12:40
Ufuk kardeşim elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım sana...Queen 303 Beretta modeli(gazlı sistem icra yayı dipçiğin içinde) 76 mm magnum fişek yatağına sahiptir...tercihine göre istersen 66 veya 71 cm.namlu boylarına sahiptir...kaliteli Türk cevizi kullanılmıştır...tüfek (4+1)dir...mobil şokludur...siyah krom şeritli ve gövdede siyah kromdur...
ağırlığı 3000 gr(+,-)50 gr.ağırlığındadır...
ve 2 yıl garantilidir...fabrikası KONYA üzümlü de dir...
anlıyacağın hoş bir silah tek dez avantajı aynı ata otomatikler gibi her avdan sonra muhakkak silahını iyice temizlemen lazım,özellikle gaz deliklerinin muhakkak iyice temizliğine dikkat edilmesi gerekir...
bunlara dikkat edersen sorun yaşıyacağın bir silah değildir...

yucelmert
23.Kasım.2009, 19:22
şiir gibisin çetin abi,,,
anlaşılan soru çalıştığın yerden gelmiş.... http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/21.gif
bu sitenin bu ortamı beni çok mutlu ediyor, selamlar.

23.Kasım.2009, 20:37
valla cetin abim daha iyi bilir ama ben olsam kulanmamda almamda

çetin ekren
24.Kasım.2009, 12:12
Doğan seni bu silahtan soğutan nedir bunları yazarsan bizde bilgilenmiş oluruz...
ben olsam ne kullanırım nede satın alırım demişsin...
bildiklerini bizle paylaş dostum....

ahmetkarabat
25.Kasım.2009, 07:10
ben kullandım ve de sattım gerçekten gr seçmeyen. mesafe atışlarında da iyi olan bir tüfek fiyatı da uygundur. tavsiye ederim.

sipsak
25.Kasım.2009, 19:11
cetın abı cok saol bılgılerın ıcın ahmetım saol satıs nedenını soyleseydın ıcım bıraz daha rahat olacak

26.Kasım.2009, 11:12
Doğan seni bu silahtan soğutan nedir bunları yazarsan bizde bilgilenmiş oluruz...
ben olsam ne kullanırım nede satın alırım demişsin...
bildiklerini bizle paylaş dostum....

valla cetin abi cok tüfek aldım satım ama en fazla bende ve cevremdeki aradaslarda sorun cıkartan yada randuman alınmayan tüfekler onlar bence gerci ben sarsılmazdada randuman alamayan adamım :D ama bastan dedim cetin abim daha iyi bilir diye :D vur-al diye bi tüfem daha garantide abi 3 . gitmesi hala gelecek yataga 2.fişeği salıyo kalitesiz bence ama herkezin kendi dusuncesi tabiki

27.Kasım.2009, 07:05
arkadaşlar tüfek bence şans işi öyleki en kaliteli marka tüfek bile yeri geliyor sahibine uymuyor yeri geliyor kullandığın mermiye uymuyor yeri geldiğindede 250 tl lik bir tüfek en kral tüfeği bile bozup atıyor benim elimdede çok ucuza maledilmiş bir yerli otamatik var ne avrupa tüfeklerle beraber av yaptı sen tüfeği beğendiysen yüzüne oturması nişan hattı düzgünse kesenede uyuyorsa birdaha düşün derim zaten çok paran varsa bu silahları değil avruupaları sorar aralarından seçenekler ararsın bakımı yapılmayan her silah tutukluluk yapmaya meyillidir bunuda unutma