PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Blanca Onur Od Spalane Louky - TAVŞANLI - ' da

27.Kasım.2009, 16:15
http://i45.tinypic.com/2ljqazr.jpg
Blanca 17 Aylık Dişi , Tek Renk Siyah ( Solid ) Onur Çaylı Tarafından Yurt Dışından Türkiye'ye Getirilen En İyi Kanlardan
Baba Franzini Moris ( PZ, SZVP, LZ, MJL, VZ vše v I.c. - vítěz, CACT, CAC, KV MSKAO 2006, BOB, BIS. 66cm )
Anne Fera Meseinske Hajavny ( CH.Fera ZV II.c., PZ I.c., CAC, r.CACIB O 62cm )
İnşaallah Memleketim İçin Hayırlı İşlere Vesile Oluruz .SAYGILAR...
Sayın Çetin ÖZCAN'a ( Köyceğiz Avcılar ve Atıcılar Kulüb Başkanı ) çok teşekkür ederim bana bu kanı kazandırdığı için...

29.Kasım.2009, 20:59
hayırlısı olsun.çok estetik ve yılan gibi kıvraktırlar.diger kardesleride balıkesir de.

yucelmert
30.Kasım.2009, 07:40
hayırlı olsun fermasında avlanmak nasip olur inşallah, selamlar.

imported_avkolik
30.Kasım.2009, 13:00
Onur Beyin yetiştirdiği köpeklerden sanırım..Birkaç gün önce kendisi ile tanıştık yavaş yavaş yetiştirdikleri geliyor...Hemşerim detaylı görüntüler hatta videolar bekliyoruz..selamlar

30.Kasım.2009, 18:44
hayırlı olsun

30.Kasım.2009, 19:46
Serkan bey evet 2 kardeşi ömür 'de , 2 meymet ayhan'da , 1 eczacı halil' de çok araştırdık çok kafa patlattık inşaallah çok iyi olacak bildiğimiz pointer çizgisinden biraz farklı daha detaycı ve benim için önemli açılmıyor . Allah herkese daha iyilerini nasip etsin .

Mustafa ÇİL
30.Kasım.2009, 21:06
rıza hayırlı olsunda baya bi pahalıya mal olmuş gardaş
geçmiş olsun

sevgili admin
köpekler onur un yetiştirdikleri değil GETİRDİKLER olacak bilgilerinize sunarım

bir de avda görsem bu siyah incileri daha bir memnun olacam

sertac serim
01.Aralık.2009, 07:28
arkadaslar cok ıyı fakat bu ısımler solıd veya siyah ıncı veya kahraman veya her ne olursa bunlar sızı yanıltmasın kopek alırken iş merada.. ben bunu bılır bunu soylerimm.şimdi oyle bır hal aldıkı durum inanın bızlerde dışardakılerden daha ıyı kanlar oldu artık

01.Aralık.2009, 10:30
Mustafa ağabeyin düzeltmesine katılmamak yetiştirene haksızlık olur.Bu köpeğin ilk sahibi ve yetiştiricisi Köyceğiz Avcılar ve Atıcılar Derneği başkanıdır.Bu köpekle avlanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki uzun kokulu,fermada sabırlı ,itaatkar bir köpektir.Yeşillikler içindeki fotoğrafı bıldırcına yapmış olduğu ferma görüntüsüdür.Yetiştirenin emeklerine sağlık.Saygılar

cihan AVCIOGLU
01.Aralık.2009, 15:17
Bu sayılan özellikler bize şuan avda partnerlik yapan pointerlerimizde yokmu arkadaşlar,
uzun koku-var
fermada avcı yanına varıpta kaldır diyene kadar bekleme-var
yetiştirene bağlı açılmama-var
tek fark renk ise bence avantajdan çok dezavantaj değilmi,bıldırcın avında genelde açık renk köpek tercih etmiyormuyuz tabiki tercih meselesi saygı duyarız ama bence açık renk köpek herzaman avantajdır tabi bu benim düşüncem.

Mehmet AYHAN
02.Aralık.2009, 11:50
İlk önce hayırlı olsun diyorum gerçekten çok güzel ve kaliteli bir köpek sahibi oldunuz şunu belirteyim ben bunları bıldırcın ve keklik avlarında denedim inanın çok memnun kaldım gerçekten çok iyi çoktılar ve çok ta memnunum ve bıldırcı avında siyah öyle performansının düşmesi gibi bir durum yok sıcak etkiler gibi düşünüyoruz ama öyle değil düz renkle avlananlar bilir ama avlanmadan önce bendede kuşkular yok değildi ama çok memnunum tekrar hayırlı olsun blanca selamlar Ankaradan

mahirinci
02.Aralık.2009, 14:17
arkadaşlar solit demek ayrı bir ırkmış gibi anlaşılmasın bunlarda saf kan ingiliz pointerleri renk olarak tek renk üzerinde çalışılıp veya yoğunlaşıp tek renk pointerler elde edilmiş,bunların kanından ömürden aldığım ciğer kafa yani bildigimiz puanter renginde köpeğim var çok memnunum gerçek av köpekleri bunlar merada görüntüleri var.artı köyceğiz avcılar klübü başkanı çetin bey gerçekten avcı bir insan köpeği yetiştirmiş avı da güzel dahada güzel olacak inşallah biz nelerini gördük laf dinlemeyen deli gibi koşan bir dağdan bir dağa gezen avcıyı canından bezdiren fakat bunlar hakikaten eğitime daha yatkın hayvanlar sestellerini yıpratmadan beslebilecek av kanı yüksek köpekler.