PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SADECE KONUŞMAKMI !!!!BİRŞEYLER ANLATABİLMEKMİ

Mustafa ÇİL
09.Aralık.2009, 13:29
SELAMLAR OLSUN GÖNÜL DOSTLARIMA...

Aşağı yukarı yine geldik bir sezonun ortasına daha...Kimi dostumuz güzel avlar yaptı kimisi bizim gibi il il gezip durdu,çok dostum aradığı av partnerini buldu,,kimide hala arar durur.....Şöyle bir bakın etrafınıza,,av camiası sürekli bişeyleri beklmek tedir,,yavru alacaktır,,köpeğin doğurmasını bekler,yavru almıştır,büyümesini bekler,havalar çok soğuktur,güzelleşsede yavruyu eğitmeye başlasam diye bekler vs.vs.vs.

Bu camiada kimse ,kimsenin avcılık bilgisini ve köpek tecrübesini tartışamaz veya tartışamazmı ?
Av camiası ,yeni başlayan gençlerin gözünde bir başkadır,,nedeni ise farklı anlatılmakda ve herzaman birileri örnek alınmaktadır.
Ama işin aslı asdarı ne anlatıldığı gibidir.Nede göründüğü gibi nede örnek aldığı kişiler ile ilgilidir.
Bu işin gönül işi olduğu senelerdir anlatılır durulur.Yava ALLAH aşkına ne gönül kalmış bu camiada nede doğru dürüst av arkadaşlığı av dostluğu....Her kes bir tarafından çeker olmuş.Birilerine hizmet eder olmuş ,,,sektör olmuş kısacası
bunu söylemeye bile gerek yokki , anlatmaya bile gerek yokki gardaşlar zaten farkındasınızdır mutlaka.

Kanalından tutunda,,, hali hazırdaki av stelerine kadar,,,,AV KOLİĞİ herzaman ayırmak için çaba gösterdik durduk...Nedenini aşa yukarı herkes bilir.Burasını paylaşım stesi olarak görünüz dedik,bir dost edinme stesi olarak görünüz dedik.E dedikde kötümü ettik dostlar,kim ne dülşünürse düşünsün gayetde iyi ettik şahsım adına.

Bu stede kimseleri guruplandırmadık,şucusun bucusun olayına girilmesini istemedik,kapalı kapılar arkasında farklı insanlar olmadık,belkide olamadık....ADIMIZ MUSTAFA ÇİL ise adam gibi bu isimle girdik dedikki,farklı isimler ile girmeyelim,ziyaretçi dostlara buyrun dedik sizlerede bu gönül kapısı açık dedik,tekrar tekrar çağrılar yaptık vesselam...

300 lerden 500 lerden 5000 lere ve daha fazlasını hedefleyerek üye olarak yola çıktık, lakin,,,maksat üye sayısını artırark yola devam demek değildi anlatmak istediğimiz.Paylaşımlara katkıda bulunmak adına çoğalmak adına sevindik...
Av resimlerimizi paylaştık,köpeklerimizi paylaştık lakin acılarımızı dahi bu stede paylaşmaya çalıştık,acılar paylaştıkça hafifler diyerek paylaştık acı tatlı ne varsa ,yalansa yalan deyiniz dostlar.

O kadar genç arkadaşı omuzlarımızda taşımaya bu işi sevdirmeye hep beraber uğraştık..Yukarıda söylediğimiz gibi kimsenin ne avcılığını nede hayvan bilgisini tartışmadık,derdi olana sorusu olana tecrübelerimiz yettiği kadar yardımcı olmaya çaılştık hep beraber.Lütfen bu stenin bu amaçlı açıldığını hiç birimiz unutmayalım..Şahıslar hakkında kadınlar hamamı gibi arkasından değil hakaret ettirmeden dobra dobra burada konuşılsun istedik...Ama büyüğümüze saygısızlık ettirmedik,küçüğümüzü ezdirmemeye çalışltık TOY DUR abisi dedik...

Neyse can dostlar, bazen yaşadıklarım ve bu av camiasına hizmet etmeninnedenli zor olduğunu anlamak zorunda kalıyorum,uyarmak zorunda kalıyorum...Uyarı ve ikazlar tek taraflı değildir.Olaylar sebepsiz değildir.Ama bu platform
hakaret ve gereksiz konuları eren aşı gibi tekrar tekrar farklı başlıklar ile portala taşımakda iş değildir bilgi ve tecrübe değildir.

Doğru tektir...Kişiler farklı yollar ile bu doğruya ulaşmakda elbetde özgür ve serbestirler...
selam ve saygılar olsun bu camianın kendini bilen avcılarına

mustafa ÇİL

çetin ekren
09.Aralık.2009, 13:49
Doğru tektir...Kişiler farklı yollar ile bu doğruya ulaşmakda elbetde özgür ve serbestirler...

bu sitede aklı başında olan çok ama çok insan var onlarda neyin ne olduğunun herkes gibi farkında...bu site günden güne büyüyen bir site ve elbetteki bu camianın içerisinde değişik amaçla bulunan,ortalığı karıştırmaya çalışan insanlar olacaktır...
ama bizler kesinlikle duruşumuzu bozmayacağız,ve savunduğumuz doğrular uğrunda her zaman mücadele vereceğiz...
ama kırılanlar olacak,ama kazandıklarımız olacak...
bizler kırmaktan çok kazanmak için çaba gösterirken damarımıza damarımıza basanlar olursada elbetteki gereken neyse oda yapılacaktır...
kişiler konuşarak anlaşarak doğru yolu bulurlar...bizim burdaki savunduğumuz doğrular bizlerden önceki bu işe ömürlerini adamış avcı dostlarımızın,büyüklerimizin yaşam tecrübeleriyle kazanılmış doğrulardır...eksileri çıkartılmış doğrulardır ve burda bu doğruların yanlış olduğunu savunanlar karşısında da elbetteki susmayıp hep birlikte tek yumruk gibi masaya yumruğumuzu vuracağız...
avcılık sektörü içerisinde kendine rant sağlamaya çalışan kazanç kapısı aralamaya çalışan fakat daha işin özünde avcılık nedir bilmeyen insanlarında olduğu herkes tarafından bilinmekte...
ama bu köpek sektöründe olur,ama tüfek ama malzeme sektöründe olur...
BİZLER KONUŞTUKLARIMIZLA!!!BİRŞEYLER ANLATMAMIZLA birilerine faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize...
bunu yaparkende yüzünü dahi görmediğimiz dostta kazandık,düşmanda...

TANER KARA
09.Aralık.2009, 19:08
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif

erol kahraman
10.Aralık.2009, 09:42
mustafa ustam yazmışın gene gerekeni seni ayakta alkışlıyorum açıkca yazmışın şunuda belirtmek istiyorum üyeler ile yönetimin arasında sadece renk farkı var onlar kırmızı mavi renkte sadece renk farkı var ben yöneticiyim diye bilmediğini bilirmiş gibi yapanlarda var biz bu siteye geldiğimizde olmayanlar vardı günden güne aramıza yeni katılan dostlarımızda var kimse kimseye üstünlük sağlamaya çalışamaz herkez düşüncesinde özgürdür saygı duyulur katılan katılır katılan katılmaz .......insan lık ölçüsünde olmalı herşey

Recep DÖNMEZ
10.Aralık.2009, 10:26
Mustafa ÇİL ve Çetin EKREN Kardeşler!
Her ikinizede yazı ve yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.
Gerçektende doğru tekdir ve kişiler bu doğruya ulaşmakta özgür ve
serbesttirler....
Yalnız burada önemli olan insanların kendi bildiklerini,kendi tecrübelerini,
kendi uygulamalarını doğru olarak görmemeleri,herkes tarafından benimsenen,
herkes tarafından onay gören hususları doğru olarak görmeleri.....
Önemli olan benim doğrum doğrudur,benim bildiğim doğrudur,benim uyguladığım
doğrudur dedemek.Kendi bildiklerine,kendi doğrularına başkalarının bildiklerini,
başkalarının fikirlerinide ekleyip gerçek doğrulara ulaşmaktır....
Sitemiz Allah'a şükür üye sayısı bakımından çok çok üst seviyelere çıktı,bu çıkış
devamda edecektir inşallah.Tabiki bu kadar kalabalık insanın olduğu yerde çeşitli
niyetli,çeşitli amaçlı kişilerde olacaktır.Kendine çıkar sağlamak için,kendine pazar
kurmak için,kendi egosunu tatmin etmek için siteye üye olmuş insanlar olabilir,olacaktır da...
Ama bizler böyle kişilere bu sitede hiçbir zaman taviz vermedik,vermeyeceğizde....
Bu amaçlı kişiler zaten birkaç paylaşımda,yorumda kendi belli ediyor ve gereğide yapılıyor zaten....
Burada çok değerli ustalarımız,Abilerimiz,Kardeşlerimiz var,onların tecrübelerinden,
bilgi ve birikimlerinden hepimiz yararlanmaya çalışıyoruz,ben kendi adıma çok ta faydalandığımı
düşünüyorum.Yurdumuzun her köşesinden,hatta yurt dışından arkadaşlar edinip zamanla bunların içerisinden çok can dostları ediniyoruz kendimize,bundan güzel,bundan hoş bir olay olabilirmi?
Mustafa ÇİL Usta'nın dediği gibi bizler sitede kendi isim soyismimizle,telefonumuzla ortadayız,
yazdıklarımız,çizdiklerimiz,anlatmaya çalıştıklarımız tamamen site ve sitedeki can dostlarımız
içindir.Aklı başında kişiler buradan kendisine hiç bir menfeat peşinde değildir,olamazlarda,
olmazlarda.Amacımız hem kendi adımıza,hemde sitede bulunan tüm arkadaşlar adına keyifli
paylaşımlarda bulunmak,karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak,çeşitli bölgelerden değerli dostlar
edinebilmek,yaptığımız avları dostlarımızla paylaşmak....
Şahsen benim bunun dışında bir niyetim ve düşüncem varsa Namert olayım.....
Tüm can dostlara,değerli ustalara,sevgili abilere selam ve saygılar....

Mustafa ÇİL
10.Aralık.2009, 13:02
erol gardaşım

bizim stemizdeki yönetici arkadaşlar bu güne kadar kimseyi bilerek rencide ettiklerini görmedim,üstünlük taslama gibi bir niyet de sezmedim...

bu steyi yönetici arkadaşlar sayesinde genelde ayakda tutmakdayız...
maksat burada birilerine bişeyler yazmak konuşmak değildir.Bişeyler anlatabilmektir.

sevgi saygılarım siz değerli dostlara olsun

erol kahraman
10.Aralık.2009, 13:31
mustafa abi çok şeyler gördük imalı imasız yönetici arkadaşlardan kendi şahsım adıma konuşuyorum şu anda ama sen sus erol diyorsan biz susmasınıda biliriz usta

10.Aralık.2009, 13:57
Ben şu anda yönetici değil üye olarak özgür düşüncelerimle konuşacağım...
Yönetici dediğin sabahtan akşama kadar siteyi kontrol altında tutan, siteyi güncel tutan, sadece kendisiyle ilgili konulara bakıp çıkan Erol KAHRAMAN gibi üyelerden farklıdır elbette... Bu sitede seninle sorununu olan yönetici benim ve de sorunun varsa öyle karnından konuşup da ortalığı bulandırma..Çok delikanlıysan çık söyle benim sorunum şunladır şudur de...Hatırlarsan senile olan son diyaloklarımız çil keklikleri vurup da çok bişey yapmış gibi reklam etmenden çıkmıştı ve sonucunda da yasaklanmıştın... Haaa sonra araya adam soktun yalvardın millete, tekrar kabul edildin..ben de Ali abimi kırmadım ses çıkarmadım.. ama sen sınırını aşmaya başladın.. şimdi ne bu sendeki karın ağrısı bi söyle hele de anlayalım...

Recep DÖNMEZ
10.Aralık.2009, 14:01
Şimdi burada olayın yönünün değiştiğini görüyorum şahsen,
Kimin ne karın ağrısı varsa açık açık yazar,yöneticilerden kimin
sıkıntısı varsa yazar....
Yalnız yazarken gerçekler yazılmalı,kendine göre doğru olan değil,
genelde doğru olan yazılmalı...
Bu sitede bende bir yönetici isem böyle ahkam kesmelere şahsen izin vermem,
Kim hangi yönetici ne için Erol KAHRAMAN'a ne yaptıysa bunu buraya yazmalı
Erol KAHRAMAN ....
Öyle çamur at izi kalsın yok burada....
Yaz kardeşim sıkıntını,bakalım,görelim şu yöneticiler sana imalı imasız neler
yapmışlar,"çok şeyler gördük yönetici arkadaşlardan imalı imasız diyorsun"
bizde görelim bakalım neymiş bunlar.....
Kimse burada işkembeden atıp tutmasın
ve kimse burada geçmişte yaşadığı kişisel meselelerini,kirli çıkılarını tekrar
ortaya dökmeye kalkmasın....

Mustafa ÇİL
10.Aralık.2009, 15:00
ya arkadaşlar kapatın bu konuyuu siliN allah aşkına yav

gürkan sende gardaşım sakin

LÜTFEN

10.Aralık.2009, 15:32
Valla ben daha bişey demedim... herkes haddini bilsin ona göre davransın...kimin ne olduğnu ne ettiğini gayet iyi biliyorum.. uzakta olsam da konulara vakıfım..

imported_avkolik
10.Aralık.2009, 18:21
Son 3 gündür konulara ve siteye biraz uzak kaldım.Antalyadaydım toplantı için.Öncelikle özür dilerim bunun için...
Konuya gelince Erol seni severim.İnsan olarak güğzel insansın ara ara muhabbetlerimizde oluyor telefonda.Fakat site yönetimi ve site işleri çok farklı ve kesinlikle karıştırmam.
Bu sitenin yöneticilerine gelen her laf direk bana edilmiş gibide üzülürüm, savunmaya geçerim. Burda yöneticler kimsenin oyuncağı değiller.Kimsenin hammalıda değiller.Ama avkoliğe olan, avcılığa olan gönül bağları sebebiyle sitede sabahtan akşama online olmaya çalışırlar.Siteyi nasıll daha iyi yerlere getiririz diye kafa patlatırlar.Aha bu konu yanlış yere açılmış, aha şu kişiler tartışmaya başlamış.başialr trafik.Sizler o sora sanırsınız ki yönetim uyuyor mudahle etmiyor.telefonda fikirler alınır.tartışmalar yapılır ona göre mudahale edilir konulara..Öyle karşıdan göründüğü gibi değil yöneticilik, zor iş vesselam.Bak şu an arkdaşlar sana neler neler yazacaklar ama üzerlerindeki yönetici gömleği yüzünden yazamıyorlar.

Yöneticilere laf edecek önce onlar kadar çalışacak, aktif olacak.Site için zaman harcayacak, kafa patlatacak.Sonra konuşacak.Kimseye yöneticilere laf ettirmem.laf edenin direk karşısına ben çıkarım.Herkes bunu böyle bilsin.
Yöneticler hata yapmaz mı elbette yapar.Ama onlarda insandır.Site için artık aktif olmuyorsa yönetici senelik izinde kabul edin.Zaten artık yönetici vasıflarını taşımıyorsa bizlerde ona göre davranırız, davranıyoruzda...

Bu şekilde bir tartışma da artık sakin olmıyacağım.Dediğim gibi yönetici olduysa insanlar bu sitede oyuncak değil, vurun abalıya değil...Onlar saygıyı hakediyor, çünkü avkolik için çalışıyorlar...Saygılar

fevzi dursun
10.Aralık.2009, 20:17
buradaki yönetimin görevleri, av ve doğa tutkusuna gönül vermiş üye ve ziyaretçilerimizin her seferinde sitemizi ziyareti sırasında forum kurallarımız çerçevesinde temiz bir portal anlayışııdır. forum kurallarımıza uygun görülmeyen konu ve yorumları kimin açtığına gözetmetsizin müdahele herzaman yapılmış olup, aynı şekilde aynı kararla müdahelelere devam edilecektirde.

formumuzca uygunsuz konu ve yorumlarına müdahele edilmiş üyelerimizin bazılarınca rahatsızlıklarını ifade şekilleri, müdahele etmiş yönetici arkadaşımıza takınmış olduğu tavır ve tutumlarını biz yönetici arkadaşlarımca da anlamış değiliz. burada hiçbir yönetici arkadaşımız kral ve kralcı olma tutumunda değildir, konulara müdahele sırasında yönetici arkadaşlarım ve ben kendi inisiyatifiyle değil, kurallar dahilindedir.

temiz portal anlayışımızdaki AVKOLİK kuralı neyse herkez uyacak, kural ihlalinde ise uyarılacaktır. uyarılan kişinin kural tanımaz tavrıyla tekrarı dalilinde 6 günlük yasaklama cezası verilecek, ve devamında aynı tutumları sergilendiği gözetlenirse yönetimde yapılan oy birliği fazlalığına bakılarak üyeliği süresiz men edilecektir., üzerine alınan üyelerce tehdit şeklinde algılanmasın, sitenin ilerleyişi sırasında huzur ve birlikteliğine zarar verebilecek kişilere AVKOLİK yöneticilerinin duruşudur. saygılarımla.

erol kahraman
11.Aralık.2009, 09:26
Şimdi burada olayın yönünün değiştiğini görüyorum şahsen,
Kimin ne karın ağrısı varsa açık açık yazar,yöneticilerden kimin
sıkıntısı varsa yazar....
Yalnız yazarken gerçekler yazılmalı,kendine göre doğru olan değil,
genelde doğru olan yazılmalı...
Bu sitede bende bir yönetici isem böyle ahkam kesmelere şahsen izin vermem,
Kim hangi yönetici ne için Erol KAHRAMAN'a ne yaptıysa bunu buraya yazmalı
Erol KAHRAMAN ....
Öyle çamur at izi kalsın yok burada....
Yaz kardeşim sıkıntını,bakalım,görelim şu yöneticiler sana imalı imasız neler
yapmışlar,"çok şeyler gördük yönetici arkadaşlardan imalı imasız diyorsun"
bizde görelim bakalım neymiş bunlar.....
Kimse burada işkembeden atıp tutmasın
ve kimse burada geçmişte yaşadığı kişisel meselelerini,kirli çıkılarını tekrar
ortaya dökmeye kalkmasın....

sayın recep abi benim senle uzaktan yakından bir meselem yok ama şu yukarda yazdığın yazıyı kendinn anladınmı abi ? hem yaz demişin ortaya hemde eski meseleleri karıştırmasın demişin en altına yazının

ama ben yazacam artık tutumsuz tavırlardan bıktım sayın çetin erken abi diyorum kendisine hala saygımı bozmuyorum bu siteye yeni geldiğinde tanıştık dostane muhabbet ettik beni sezon açıldığında erzuruma keklil avına çağırdı kendisinede teşekkür ediyorum iyi niyetinden dolayı bana dediği şu idi erol kardeşim seni misafir dağına götürmem biz dostuz dilediğin kadar vururuz dedi bunları buraya yazarken bile kişilik olarak sıkılıyorum ama mecbur bıraktınız ve ben sezon açıldı çetin ABİ nin yanına gidemedim sivasa gittim tamam hatam dır kabul ediyom ben vEya arkadaşlarım 2-3 çil vurulmuş atmamam gerekirdi resimleri siteye ama atmış bulundum ben şunu beklerdim yönetici bi arkadaş konuyu kaldırırdı özelime msj atardı burda site kurallarına aykırı resim var kardeşim derdi konuyu sildik bir daha böle uygunsuz paylaşım yapma der uyarırdı ama tam aksi oldu beni erzuruma kekliğe davet eden çetin abim tanıyamadım birden çevreci olmuş sanki birilerine kendini kanıtlarcasına yazılar yazmış konuda usulsuz foto varsa sil nkonuyu bana uyarı msj çek tamam bende konuyu uzatacak değilim sonra çetin abimin yandaşları çıktı piyasaya başladılar ver yansına ben uzaklaşmaya çalıştıkca yönetici edasıyla üstüme geldiler beni sitede bilen bilir konumumuda bilir diyeceğim burda daha fazla konuşmayacağım benim yönetimden istediğim tarafsız yönetim yapılsın guruplaşma olmasın

sana gelince gürkan kardeşim çok agrasif sin belli yanlız şunu da söyleyim ben kimseye yalvarmadım ali ekber abi çıksın buraya yazssın ben bir kere tel açtıysam ali ekber abiye mustafa çil ustam hal hatır sormaya tel açmış şurdan burdan konuştuk bende dedim beni siteden silmişler dedim oda hemen açalım dedi hepsi bu bunun dışında bir yalvarma yakarma kesinlikle yoktur bunlarıda açıkca yazıyorum buraya

sanki birileri benim açığımı arıyormuş bana öle geliyor en ufak açığımda ver yansın bumudur yöneticilik soruyorum size yönetim bumudur?
üyeler kafasına göre yazacak yönetim kafasına göre yazacak ziyaretci kafasına göre yazacak hani dostkolik hani av kolik hani birlik beraberlik
ben dediğim gibi açmış olduğum bir konuda paylaşımda hatalıyım kabul ediyorum başka varmı yanlış bi konum bir tartışmam varsa sayın ali ekber abiden rica ediyorum araştırsın arşivlerden varsa başka bir hatam gerekeni yapsın GERÇEK DOSTKOLİĞE VE AVKOLİĞE SELAM OLSUN

çetin ekren
11.Aralık.2009, 09:47
Erol bu olay olduktan sonra sana özelden Erol küs falan değiliz demi kardeşim...diye yazdım mı yazmadım mı sen bu soruma delikanlı gibi cevap ver bana yeterli...
benim kimseye kendimi ıspatlama gibi bir gereksinim yok...
veya herhangi bir yarışada girdiğim yok kimseyle...
seni buraya ava davet ettim..suçmu bu peki...
ama niye bu olayı şahsi problem haline getirdin onu anlamadım...benim burda yaptıklarım sadece ve sadece site kuralları neyi gerektiriyorsa o yönde...
hatırlarsan saba msn'dende ulaşmaya çalıştım...ama malesef sen bu olayın bu şekilde gelişmesi için cevap dahi vermedin...
kimsenin yandaşlığına ihtiyacım yok canım kardeşim,ben gerektiği yerde kendimi gerektiği gibi savunmasını iyi bilirim...ama senin yandaş olarak gördüğün kişilerde kendilerine düşen doğrular çerçevesinde hareket ediyorlar...sen bunu yandaşlık olarak görmekte ısrar ediyorsun...
gelelim şu üstteki yorumlarında yönetici ile üye arasındaki fark konusuna...
fark var kardeşim...ama bu fark siteye yapılan hizmet açısından var...ben bu siteye günde 12 saat online oluyorum...senin göremediğin yüzlerce işlem gerçekleştiriyoruz...amaç burda sizin gördüğünüz portalın daha temiz olması açısından...
sadece kendi açtığımız veya sevdiğimiz üyelerinin açtığı konulara yorum yaparak geçiştirmiyoruz...
senin gibi her konuya rahat yorumda yapamıyoruz...sebebine gelince işte bu şekilde anlaşılmamak için...üyeler işlerine gelince yönetici böyle olmaz dememesi için...
peki yönetici nasıl olmalı kardeşim...bana açıklar mısın...???
sen geldiğinde ben yokmuşum demişsin....istersen ikimizinde bir üyelik tarihlerine yeniden bak istersen,birde bu zamana kadar siteye hangimiz daha çok zaman ayırmışız onada bak...sabah 08.00 dan akşam 20.00 a kadar avkolik sayfasına bakmaktan akşam eve gittiğimde gözlerimi kapadığımda avkolik sayfası gözlerimin önüne geliyor...benim yöneticiliğim bu kadar...
önce en az benim kadar bu siteye zaman ayırmanı ve ondan sonra beni yargılamanı dilerim senden...
dahası burda yapılan her türlü konu kaldırma ve resim silme olayını bizler kendi aramızda yaptığımız tel.veya msn konuşmalarından sonra yapıyoruz...yani anlıyacağın kimseye çifte standart uygulanmamaktadır...bugün sanada aynı,yarın banada aynı....

11.Aralık.2009, 09:56
Yaw erol kahraman sen diyosun... yönetici vasvı bilmem ne atıp tutmuşsun yine...bi baksana siteye sen gibi sorun çıkaran başkası var mı.. yöneticiler işi gücü bırakmış da senin açığını arayacak ha.. sen kendini iyice adamdan sandın herhalde... sen önce bi adam ol ondan sonra sana doğru düzgün davranılsın...

erol kahraman
11.Aralık.2009, 10:03
çetin abi sen bana küsmüyüz erol kardeşim diye özel msj attın bu bir sen benden avkoliğe daha iyi paylaşım yaptığın için yönetimdesin bu 2

bence yönetici her gördüğü olayda usulsüzlük varsa ver yansın yapmamalı konuyu silmeli yönetimin içinde karar alınır yayınlansın yayınlanmasın diye buda 3 yönetim üyeleri germek yıpratmak değil huzuru sağlamaktır.

sen beni davet ettin bunun için gene teşekkür ediyorum sonsuz ama abi o konuda direk beni baltalamayacaktın hatalıysam uyaracaktın özelden bende azımı açarsam o zaman namerttim ama ben yanlış konu açtım sizde yanlış yönettiniz o konuyu esas olan bu

daha fazla uzatmakta istemiyorum tüm avkoliğe saygılar öncelikle ben her kez kendini muhasebeye çekmeli elini viijdanına koyup öle konuşmalı

erol kahraman
11.Aralık.2009, 10:04
gürkan kardeşim konuşmalarında ölçüyü kaçırma

11.Aralık.2009, 10:13
ölçümü bırakuyorsun sen insanda onu bi de hele..sen yönetimi germekten başka bişey yapmıyorsun ki.. ve de nedense gerilen yegane üye sensin.. demek ki sende bir sorun var... sana bi laf eden varmıydı tekrar kabul edilenden sonra yoktu... ama sen meydan sana kaldı sandın atıp tuttun yine..Ali abimin hatrına ses etmedim sana ama sen iyice palazlandın.. üyeliğin askıya alınmadan önceki son sözün kes sesini yada ben keserimdi... al sana hodrimeydan hadi kes kesebiliyorsan sesimi..ben senin gibi nasibini alamamış adamlara bapuç bırakmadım bu güne kadar bundan sonra da bırakmam.sen kimsin ya.

11.Aralık.2009, 10:15
şu kardeşim muhabbetini de kes benim senin gibi kardeş değil düşmanım olamaz.

fevzi dursun
11.Aralık.2009, 10:18
erol kardeşim yönetici arkadaşlarımla dalaşmaların benide rahatsız ediyor. tekrar hatırlatayım buradaki elit bir şekilde seçilmiş yönetici arkadaşlarım, karnından konuşarak attığın itirafların hiç birini haketmiyor. buraya seçilen yönetici vazfındaki kişiler açtığı konu tutarınca değil kişilik bakımından yöneticilik vazfını taşıyabilecek olan ve sitmize vakit ayırabilecek elit, seçilmiş oy birliğine sunulmuş kişilerdir. sende bu kişilik görünseydi bu dostkolikte yönetici vazfında bulunabilirdin, ama bu söylemlerin ve atışmaların devam ettiği sürece avkolikte üye olarak kalman bile tartışılabilir bir konu halini alabilir. lütfen bu konuyu ve atışmaları burada kapatın. saygılar

çetin ekren
11.Aralık.2009, 10:36
çetin abi sen bana küsmüyüz erol kardeşim diye özel msj attın bu bir sen benden avkoliğe daha iyi paylaşım yaptığın için yönetimdesin bu 2

bence yönetici her gördüğü olayda usulsüzlük varsa ver yansın yapmamalı konuyu silmeli yönetimin içinde karar alınır yayınlansın yayınlanmasın diye buda 3 yönetim üyeleri germek yıpratmak değil huzuru sağlamaktır.

sen beni davet ettin bunun için gene teşekkür ediyorum sonsuz ama abi o konuda direk beni baltalamayacaktın hatalıysam uyaracaktın özelden bende azımı açarsam o zaman namerttim ama ben yanlış konu açtım sizde yanlış yönettiniz o konuyu esas olan bu

daha fazla uzatmakta istemiyorum tüm avkoliğe saygılar öncelikle ben her kez kendini muhasebeye çekmeli elini viijdanına koyup öle konuşmalı

mesajımı almışsın kabul ediyorsun...
o zaman bana yöneticilik dersi verme erol...
çünki durumu sende açıkca izah ettin...olanlar karşısında birde sana alkış tutmamı beklemiyordun sanırım...

Recep DÖNMEZ
11.Aralık.2009, 10:52
Bak Erol kardeşim! ben ilk mesajımdada bu konunun değişik yönlere gideceğini yazmıştım.Nerdenmi biliyordum!Yöneticilik tecrübemden .Ve senin durup dururken Mustafa ÇİL kardeşimin açtığı bir konuya direk yöneticiler yönünden atlayıp işkembeden atmaların benim
böyle düşünmeme neden olmuştu.Dediğimde çıktı zaten....
Peki ne olduda sen eski olaylardan sonra durup dururken birden bire böyle nasırına basılmış
gibi hoplamaya başladın....Ne güzel o olaylar kapanmış,yeniden dönmüş ve paylaşımlarınada herkes eski olaylara sünger çekip yorumlar yapıyordu.Niye çark ettin onu merak ediyorum...
Ha içinde uhde kalmıştıda bugünlerimi bekledin,niye siteye döner dönmez yazmadın sıkıntılarınıda şimdi yazıyorsun.Yoksa fitilin yenimi ateşlendi ?????
Şimdi sana bir tavsiyem;
Sağa sola sataşmadan ,kimseyle dalaşmadan,kimseye çamur atmadan sitede keyfine bak,paylaşımlarına devam et,eğerki aynı şekilde bir kere daha böyle sataşmalı,dalaşmalı
yazı yazarsan üyeliğini yönetimde ben bizzat oylamaya açacağım.Yönetim bir karar verir
herhalde bu konuda.
Bunları sakın ha tehdit falan algılama,başka çaresi yok,sana kim ne diyorsa sen bir o kadar
daha havalara çıkıyorsun,ben şahsen böyle şeylere gelemem.
Konunda haklı olursan sonuna kadar seninleyim,veya kim konusunda haklıysa sonuna kadar
yönetim olarak onunlayız,ama sen haksızsın kardeşim ve bu haksızlığına birde dalaşmaların,sataşmaların eklenince senin kahrını kimse çekmez onuda söyleyeyim....

çetin ekren
11.Aralık.2009, 11:06
Recep abi zaten uzaklaştırma cezası aldığında Ali, gürkanı ve beni aradı onayımızı aldıktan sonra Erolu tekrar siteye aldık...biliyorsun olay bizler arasında geçmişti...biz onay vermeseydik Erol silinmişti...
Erol neden hala anlamamakta ısrar ediyor anlamış değilim...biz o sayfayı o gün kapatmıştık...ama erol hala kaldığı yerden devam etmek istiyor...hala sataşmaya çalışıp,bizim ona sataştığımızı iddaa ediyor...nerden bu fikre kapılmış anlamak zor...anlamakta istemiyorum artık...bu saatten sonra benim için zaten bir anlamı kalmadı....
tavırlarına devam etsin...gereken elbet yapılacaktır...bu kadarda bir insan d.....sarmasına alınmaz...
burdaki yöneticiler kimsenin şamar oğlanı değil...bu böyle biline...susuyorsak saygımızdandır...

imported_avkolik
11.Aralık.2009, 11:25
Tartışılacak birşey yok...Yönetimimiz kimseye kendini ispatlamak zorunda değil.Konu gayet gerekesiz hale geldi...

KİLİT !!!

imported_avkolik
11.Aralık.2009, 16:08
ali ekber abi çıksın buraya yazssın ben bir kere tel açtıysam ali ekber abiye mustafa çil ustam hal hatır sormaya tel açmış şurdan burdan konuştuk bende dedim beni siteden silmişler dedim oda hemen açalım dedi hepsi bu bunun dışında bir yalvarma yakarma kesinlikle yoktur bunlarıda açıkca yazıyorum buraya

Ben bu kısmı atlamışım Erolun dediği.Şimdi tekrardan okurken gördüm...Erol yasaklaman kalkmadan önce seninle telefonda konuştum.Sen direk beni armadın ama bir konuşmanın arasında benlede görüştün.Belki unutttum..Bunu geçiyorum...Şu an ben tekrardan üyeliğini askıya alıyorum.Şimdi yapman gereken Çil ustayı tekrar aramak sanırım Erol'um...Açtırır belki yasaklamanı.

Anlaşılması gereken " Mustafa ÇİL bu sitenin yönetiminde değil ve yönetimin aldığı kararlarda hiçbir etkiside yoktur "...

Mustafa ÇİL
12.Aralık.2009, 19:30
e artık yapacak bişe kalmadı

yazsamda anlatsamda hala aynı türküyü söylemeye gerek yok sanırım
ali de gerekeni yazmış
teşekkürler

birde dostlar benimle sıkıntısı olan lütfen beni arasın