PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SOHBET Odası..!

Osman ARIK
11.Aralık.2009, 12:26
asLında siteye bi sohbet odası cok yakısacaktır mesela flat cast radyo sohbet odası var ücretsiz onun gibi bişey bence cok iyi olur sıcak sohbet daha ıyı olucaktır

unforgiven
11.Aralık.2009, 16:25
Kardeşim sitemizde zaten sohbet odamız mevcut... Alttaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz...

Sohbete girmek için TIKLAYINIZ... (http://www.avkolik.net/index.php?ind=chat)

Sayglarımla...

naz gülhan
12.Aralık.2009, 09:17
sohbet odası var ama kullanımda degill yazı bile yazılamıyorr sadece ikonlar var verdiniz linki koymadan önce bir deneseydiniz keşke bende bir radyocu olarak katılıyorum osman beyin fikrine mesela sitenin linkine tıklayınca sayfa acılır acılmaz müzik çalmaya başlasa çok hoş olur sohbet odasıda aktif leşse mesela sadece sobet degil sohbet odasına tıklanınca üst te yada yanda seçenekler olsa mesela oyun kelime bulma soru yanıt gibi bazı benzer oyunlar çok daha güzel olur burdaki sohbet odasının bakıma ihtiyacı var gibi hoş belki karşı çıkanda olucaktır sohbet isteyen sohbet odalarına gitsin diye ama bizimki sadece bir fikir sitenin daha iyi olması için sürçül ihsan ettikse afola

unforgiven
12.Aralık.2009, 12:04
Sayın Naz hanım isteğinizi yönetim olarak görüşeceğiz ve sohbet odamıza gerekli bakım yapılacaktır. İstediğiniz yenilikleri de hep birlikte görüşerek bir karara bağlar ve sitemize ekleriz elimizden geldiğince. Hepimiz birlikte Avkolik için güzel şeyler yapmayı çok isteriz. İlginize teşekkür ederim. Şahsen ben de sizin düşündüğünüz gibi ufak da olsa bir fon müzik olmasını isterim sitemizde...

Saygılarımla...