Mustafa ÇİL
12.Aralık.2009, 17:59
Bu ste yi kurduk,amacımız dostlarla beraber olmak ve yurdun tüm ucra köşelerinden avcı dostları bir araya getirmek için elimizden geleni yaptık...Ve sonra ben yönetim kadrosundan affımı rica ettim....sebebine gelince
beni eleştirmek isdeyen olabilir,benim eleştirmek istediğim arkadaşlar olabilir mantığı ile hareket ettik..eleştiriler yapıcı olmak kaydı ve hakaret içermediği sürece bir problemde yoktur.
ve hala ben bunları açıkladığım halde ,,,yönetime müdahale ettiğim gibi bir durum var zanneden arkadaşlar olmuştur.. kesinlikle byle bişey yoktur olamazda....
sadece stenin beka sı için ben herzaman stenin yanındayım,dostlarımın yanındayım ve herzaman buradayım
başka sıkıntısı olan dostum varsa telim 05448332481
kapalı kapılar arkasında konuşmasını sevmem..konuşanı hiç sevmem
selam ve sevgilerimle
mustafa çil
not :sadece okuyunuz ,,,yorum yapmayınız
beni eleştirmek isdeyen olabilir,benim eleştirmek istediğim arkadaşlar olabilir mantığı ile hareket ettik..eleştiriler yapıcı olmak kaydı ve hakaret içermediği sürece bir problemde yoktur.
ve hala ben bunları açıkladığım halde ,,,yönetime müdahale ettiğim gibi bir durum var zanneden arkadaşlar olmuştur.. kesinlikle byle bişey yoktur olamazda....
sadece stenin beka sı için ben herzaman stenin yanındayım,dostlarımın yanındayım ve herzaman buradayım
başka sıkıntısı olan dostum varsa telim 05448332481
kapalı kapılar arkasında konuşmasını sevmem..konuşanı hiç sevmem
selam ve sevgilerimle
mustafa çil
not :sadece okuyunuz ,,,yorum yapmayınız