Orijinalini görmek için tıklayınız : DENİZLİ den tüm aVKoLiK dostlarıma merhaba
Hüseyin ORHAN
15.Aralık.2009, 07:46
Merhaba aVKoLiK dostlarım.
Ben Denizli den aranıza katıldım. Son yaşadığımız ekonomik kriz yüzünden psikolojim iyice bozuldu. Av ve doğaya karşı daha önceden olan ilgimin bana bu zor dönemde faydalı olduğunu fark edince bu ilgimi hayata geçirmeye karar verdim. Eylül ayından beri araştırmaları internet ortamında gerçekleştirdim. Bu aşamada siz aVKoLiK.NeT dostlarımın forumlarını da inceleme fırsatım oldu. Gördüm ki muhabbetiniz bol, dostluğunuz samimi benim de sizin gibi dostlara ihtiyacım olduğu için şu an aranızdayım.
Böyle bir ortam kurarak bu dostlukların oluşmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
Kabul ederseniz DENİZLİ deki yeni aVKoLİK dostunuz......
imported_avkolik
15.Aralık.2009, 08:10
Kardeşim sıkıntılar elbette olacaktır.Bizler burada gerçek dostlar arkadaşlar edindik.Derdi olanı dinliyoruz, derdimizi anlatıyoruz.İnşallah sende derdine derman bulanlardan olacaksın...Bol bol katılım ve paylaşımlarını bekliyoruz...Selamlar Denizli' ye
İsmail ÇIKRIKÇI
15.Aralık.2009, 08:47
Hüseyin kardeşim aramıza hoş geldiniz.
fevzi dursun
15.Aralık.2009, 09:20
hüseyin kardeşim aramıza aileye hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dileriz izmirden selamlar
Osman KARATEPE
15.Aralık.2009, 09:53
Ailemize hoşgeldin Hüseyin burada sıcak sohbet ve dostluğu bulacaksın..
Hüseyin ORHAN
15.Aralık.2009, 09:57
Cümleten aleyküm selam. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
çetin ekren
15.Aralık.2009, 10:44
Hüseyin kardeşim ailemize hoşgeldin safalar getirdin....umarım burda hepbirlikte o kötü günleri unutacak keyifli paylaşımların altına imza atacaz...
Erzurum'dan kucak kucak sevgiler....
Yıldıray İNCE
15.Aralık.2009, 14:14
hüseyin kardeşim aramıza hoş geldin hiç birşey için üzülmeye deymez bende yaklaşık üç senedir senin sıkıntıların gibi bazı olaylar yaşadım hayat bir şekilde devam ediyor onun için hiç birşeyi kafana takmıyacaksın............
hos geldiniz avkolik ailesine umarım iyi vakit geçirirsiniz keyifli paylasımlar
hoş geldiniz degerli paylaşımlarınızı bekleriz
hüseyin hoş geldin.seninle tanışma fırsatımız oldu.
kendis atlamış arabasına,gelmiş dükkanıma.karşılıklı sıcak çaylarımızı içip sohbet ettik.
gelmek isteyen arkadaşlar varsa buyursun gelsin.dostlarla paylaşacak sıcak çayımız her zaman mevcuttur.
Mehmet Ardilli
16.Aralık.2009, 07:16
Hoş geldin Hüseyin kardeşim, sıkıntılar hep var kara gün kararıp kalmaz, inşallah tez vakitte aradığın mutluğu hayatına yansıtır, yaşamın zorluklarına karşı daha verimli mücadele edersin. Keyifli paylaşımlar diliyorum. Manisadan selamlar.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif
Hüseyin ORHAN
16.Aralık.2009, 07:50
bu siteye üye olmadan önceki ziyaretlerimde aklımdan hep şu geçiyordu "Bu hoş sohbetleri yapanlar daha öncede birbirlerini tanıdığından bu kadar samimi yazışıyorlar" ama gördümki beni hiç tanımayan sizler bana da aynı samimiyetle ve muhabbetle yaklaşıyorsunuz. bir gün hiç gitmediğim bir şehre gitsem anladım ki kapısını çalacak bir aVKoLiK dostum var orada. hepinize teşekkür ederim
izzet oğuz abim ile de yüzyüze görüşüp tanıştık dediği gibi çayını da içtik işte dostluk bu....
serdar Turan
16.Aralık.2009, 13:41
aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar.
dostkoliğe hoş geldiniz...keyifli paylaşımlar...
fevzi dursun
16.Aralık.2009, 14:06
bu siteye üye olmadan önceki ziyaretlerimde aklımdan hep şu geçiyordu "Bu hoş sohbetleri yapanlar daha öncede birbirlerini tanıdığından bu kadar samimi yazışıyorlar" ama gördümki beni hiç tanımayan sizler bana da aynı samimiyetle ve muhabbetle yaklaşıyorsunuz. bir gün hiç gitmediğim bir şehre gitsem anladım ki kapısını çalacak bir aVKoLiK dostum var orada. hepinize teşekkür ederim
izzet oğuz abim ile de yüzyüze görüşüp tanıştık dediği gibi çayını da içtik işte dostluk bu....
sevgili hüseyin kardeşim zamanla sende buradaki dostlukların sadece sanalda kalmayıp, dostlukların ne kadar ilerleyebileceğine şahit olacağından emin olabilirsin, şahzım adına ben burada çok kısa sürede çok değerli dostluklar ve dostlar kazandım, teşekkürler avkolik
Sebahattin AVCI
16.Aralık.2009, 17:11
Hüseyin ustam saygı ve sevginin eksik olmadığı avkolik adı altında dostkoliğe hoşgeldin sefalar getirdin dostca kal
Denizliye selamlar
Kalıcı dostlukların kurulduğu sitemize hoş geldiniz.
mustafa aydoğmuş
16.Aralık.2009, 21:26
aileye hoş geldiniz değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz
Hüseyin Kardeşim hoşgeldin! burada iyi dostluklar kuracağından eminim. Dünyada doğa ile içiçe olmak kadar güzel bir şey yok. Görüşmek dileği ile...
İBRAHİM AKKAYA
17.Aralık.2009, 05:21
Kalıcı dostlukların kurulduğu sitemize hoş geldiniz.
Hüseyin ORHAN
17.Aralık.2009, 15:11
cümleten aleyküm selam,
şimdilik sizin paylaşımlarınız ile yetineceğiz. ben henüz av tezkeremi alamadım malesef. sezonun kapanmasıda yakın olduğundan yetişmeyecek o yüzden avlanamıyorum. en azından av türü paylaşım zor görünüyor görüşmek üzere.....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.