Orijinalini görmek için tıklayınız : www. AVKOLİK .net'i Nereden Duydunuz?
cemalreis
19.Şubat.2008, 19:23
www.AVKOLİK.net (http://www.avkolik.net/)'i Nereden Öğrendinizi Merek Edenler İçin Üyelere Bi Sorayım Dedim?
NOT: 1/Mart 2008'de açıklanacaktır.
EDİT: Oylamanın süresi uzatılmıştır .Lütfen katılın
Avbeyi
19.Şubat.2008, 19:33
ne yalan söyleyim ben sen(cemalreis) den duydum...
fanatik avcl
19.Şubat.2008, 20:03
valla bende niye yalan soyliyeyim ben av hastasl ve ayriatan tufek duskunu oldugumdan hep duygularimi ilternette aradlm avdl tufekti derken av kopeklerine tusladim siteyle karsilasdlm ogun bu gun dur ilgileniyorum kendimi her gun avda sandediyorum ve sizler avcl doslarln katilimlarlnl her gun izliyorum
yasar_yetim
19.Şubat.2008, 20:30
av ve köpek merakımdan dolayı nette arastırmalara basladım. bı kac adresten sonrada kendımı burda buldum. ogun bugundurde burdayım.
serdar20
20.Şubat.2008, 17:08
erhan çaylı kardeşimden
Mustafa ÇİL
20.Şubat.2008, 21:06
yahu bu steyi kimden nerden duyduğunu yazabilen sadece bu arkadaşlarmı
diğer dostlar sanalmı yoksa aa aa aa
4x4cemal
20.Şubat.2008, 21:17
Selamün Aleyküm Çobanoğlu Metin Evler tellal gibi çağırıyor ondan duydum
Adil Karakus
20.Şubat.2008, 22:59
Ararsan bulursunn mantığından hareketle bulduk şükür.... :-))
AVKOPEGİ.ORG dan beri takipçisiyim camia nerede bende oardayım
saygılar
fatih demircan
21.Şubat.2008, 14:08
walla bende ismail talaydan duydu zaten daha önceden de avköpeği.org tanda takip ediyoduk işi
erhan20
21.Şubat.2008, 14:47
valla ne yalan söyliyim ben kendim buldum av stelerini gezerken iyiki gelmişim burda muhabbet çok güzel herkeze teşekkürler..
valola bende adem adanali,dan duydum emmolum yunusogluda üye etti iyi ki etmiş burda dosluk vede avcikik çok mükemmel herkeze saygilar
cemalreis
24.Şubat.2008, 16:40
ARKADAŞLAR OLMUYOR BÖYLE 10 KİŞİ OY VERMİŞ...
!!!LÜTFEN OY KULLANALIM ARKADAŞLAR LÜTFEN!!!
imported_avkolik
14.Mart.2008, 21:52
evet arkadaşlar ...Lütfen bu ankete oy vereleim...ve altına da iki satır açıklama yapalım...hatta beni şu isimli üye getirdi derseniz tadından yenmez...şimdiden ilginize teşkkürler dostlar...
eskiden av köpeği.org'un sıkı takipçisiydim iş dolayısıyla bisene kadar ara verdim sonra bi bakıyım ustaların köpeklerine gözüm gönlüm açılsın dedim.siteyi açıyorum yeni sitemiz hazırlanıyor şu kadar güne kadar hizmetinizde bekle bekle yok.bi türlü açılamadı her akşam iş dönüşü bilgisayarı açıyorum yok en sonunda yeni sitenin adresi yayınlandı baya takip ettim elim üyeliğe gidip geliyo yok bi türlü olamıyorum tam üye olacam bide mustafa beyin 100. üyeye köpek vereceği msjını görünce beklemeye aldık.köpek her zaman bulunur önemli olan dostluk muhabbet.Sonra 100 ü geçen üyeler olunca tamam dedim ve dostlar arasına geldim iyiki gelmişim
AVCI 1
15.Mart.2008, 08:13
selam herkeze orçun arkdaşımız bize tavsiye etti hayırlısı olur inşallah da site braz zor gibi geldi bana yani biz kendimiz resim falan video gibi şeyleri nasıl suncazz ama seyretmekte güzell hayırlı olsunn herkezee a.e.olun hepiniz teşekürler AVCI 1 MUSA.......
imported_avkolik
15.Mart.2008, 10:45
musa abi foruma resim ve video eklemek gerçekten çok basit bir kere yapsan göreceksin aslında...ayrıntılı anlatım benim imza bölümünde mevcut bi tıkla istersen...yada daha güzeli orçun bir kere size gösterse devamı gelir zaten...selamlar denizli'ye
fevzi dursun
09.Mayıs.2008, 18:14
ben google 'den buldum.. birçok site vardı hepsini gezdim.. ama sizin siteye kaydoldum. çok kaliteli bir site tebrik ederim. başarılarınızın daimi ile....
Ben Av ile ilgili terimleri araştırırken Google den buldum.Selamlar.
MEHMET KANDAK
10.Mayıs.2008, 14:03
büyüyoruz abi..büyüyoruz... duymayan kalmayacak.
bende denizlide aliiksan abim tavsiye etti bende üye oldum ama maşallah denizliler kaplamış bu siteyi
ulasatasoy
10.Mayıs.2008, 14:17
Arayana bulduran. Sevenleri sevdiğine kavuşturan. Googleden :)
darbe38
10.Mayıs.2008, 14:47
babamdan duydum...
Alpaslan YELGEÇER
19.Ekim.2008, 15:09
valla ben mustafa çil abimn doblo'sunun arkasından gördüm
valla orçunun başının altından çıktı.musa abim gibi bana da orçun tavsiye etti siteyi.sağolsun onun sayesinde avkolikli olduk
Orçun aydın sayesinde buldum çok güzel site orçun teşekürler
Mustafa ÇİL
25.Ekim.2008, 17:06
hep beraber gerçek avcılar için el ele
teşekkürler dostlar
Bende avcılıkla ilgili siteleri ararken tesadüfen buldum.Hani avcılar bazen olur sabahtan akşama kadar gezer hiç bir av bulamaz tam av biter arabaya yaklaşırken avcının önünden bir keklik,veya bir tavşan fırlar,benimkide öyle oldu tamam dedim tam benim aradığım yer burası ve böyle buldum avcıların tabiriyle rastgele oldu.Bütün avkolik camiasına kazasız belasız rastgele diyorum.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.