PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cümleten selamün aleyküm

23.Aralık.2009, 13:53
Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Yaklaşık 1 haftadır forum içinde gezip yazılan konuları inceledim.Çok güzel paylaşımlarda bulunulmuş.Ellerinize sağlık.
Forumla tanışmam şöyle oldu.Geçtiğmiz 15 gün öncesinde ilkkez köpek sahibi oldum.Eğitim ve alışmalar hakkında internette boş zamanlarımda araştırma yaparken,Avkolik.net karşıma çıktı.Üye olup tanışmak istedim.
İzmir/Ödemiş'tenim.
Telefon,santral,telsiz,cep telefonu üzerine 95 yılından bu yana piyasadayım,11yıldırda kendi işyerimde hizmet veriyorum.
Sezonunda kara avı(keklik,bıldırcın,çulluk,üveyk,tahtalı),sezon bitmeye yüz tuttuğunda domuza çıkıyorum.Yaz sezonunda ise amatör olta balıkçılığını kendime hobby edindim.
Köpek eğitimi hakkında açılan başlıkları defalarca okudum,ama üye olmadığım için resim linklerine ulaşamamıştım. Ehh artık tekrardan sayfalara göz atabilirim.

henüz 7 aylık ingiliz sarı kafa pointerim var.Kızımızda maşşallah koku süper.Çok iyi havadan koku alıyor.15 günde çok güzel bağlılığımız oldu.
Tek ıslıkta yanımda alıyor soluğu,Henüz fermasını göremedim.Zira 10 gün birbirimize alışmak için zaman vermiştim.Bu hafta sonu ise hava yağışlıydı,dağa çıktık ama av bulamadık.
Allah kısmet ederse önümüzdeki günlerde güzel av raporları sunmak dileğiyle.

çetin ekren
23.Aralık.2009, 14:19
aleyküm selam uğur kardeşim...
ailemize hoşgeldiniz....
bilgi paylaşımlarımızda hep beraber keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle Erzurum'dan selam ve sevgiler...

Yıldıray İNCE
23.Aralık.2009, 14:49
aleyküm selam ugur kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar...........

Recep DÖNMEZ
23.Aralık.2009, 14:59
Uğur Kardeşim! siteye ve aramıza hoş geldin...
SWaygılar...

kapadokyali_1981
23.Aralık.2009, 17:12
Aleykümselam hoşgeldiniz sefalar getirdiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz.

23.Aralık.2009, 17:24
aleykumselam aramıza hoş geldin

yucelmert
23.Aralık.2009, 17:57
hoşgeldin uğur abi, Aleykumselam
keyifli forumlar dilerim.
inşallah köpeğinin eğitim aşamalarını foto ve videolarını bizlerle paylaşırsın.
afyondan selamlar.

Sebahattin AVCI
23.Aralık.2009, 19:27
A.S Ugur ustam hoşgeldin sefalar getirdin

yeni av arkadaşın hayırlı olsun fermalarında bereketli avlar nasip olur inşallah

nasipse birkaç lökeşe,çulluk fermaladımmı bir kaç foto çıkar

İzmire selamlar

İsmail ÇIKRIKÇI
23.Aralık.2009, 20:49
Uğur bey aramıza hoş geldin.

24.Aralık.2009, 08:26
Hoşbulduk arkadaşlar.Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.

Ayrıca,söylemeden geçemiyeceğim;
Forum formatı olarak Nick/name gibi ne idüğü belirsiz isimlerle kayıt alınmaması çok güzel.Kim kimdir insan karıştırıyor.İnsan istiyorki günlerce yazıp cevapladığı,tanıştığı insanın adı nedir,neredendir,hitapta yanlışlık olmadan(ağabey-kardeş) yazılar yazmak çok güzel oluyor.Umarım bu seviyeli ortam bozulmadan daha nice yıllar devam eder.

Örneğin; Milaslı arkadaşımıza(Yıldıray İnce) havalar ısınınca bi çat kapı yaparım,Milas sanayi sitesinde esnaf eniştemiz var.Ona yaptığım ziyaret esnasında sizede bi çat kapı yapmak nasip olur inşallah.
Yada Manisalı kardeşim(Yücel Mert) burnumuzun dibinde,belki birgün birlikte bir av yapabiliriz.

kemal uslu
24.Aralık.2009, 09:31
aramıza hoş geldiniz

cemalreis
24.Aralık.2009, 09:50
uğur kardeş hoş geldin sefa getirdin
köpek eğitimi konusun da mustafa çil ustama müracaat ediniz.

25.Aralık.2009, 06:57
hoş geldin sefa getirdin..

unforgiven
25.Aralık.2009, 08:40
Abi dostkolik sitemize hoşgeldin... Değerli paylaşım ve katılımlarını bekliyoruz...

Saygılarımla...

Osman KARATEPE
25.Aralık.2009, 10:09
Uğur abi ailemize hoşgeldin valla senin soyadı tamamdır abi senin sarıkafa tam bit keklik avcısı olacak kınalıları sana vurduracak senide sevgi ve bağlılğıyla kalbinden vuracak ..keyifli paylaşımlar saygılar Bursa dan selamlar..

4x4cemal
25.Aralık.2009, 19:43
Uğur bey dostlar diyarı Avkolik'e hoş geldiniz, genel kültür ve avcılığa dair biçok bilgi ve tecrübelerin paylaşıldığı bu aile ortamından memnun kalacaksınız, keyifli paylaşımlarda bulunmak dileğiyle, İzmire selamlar.

recep .dava
25.Aralık.2009, 20:35
uğur bey aramıza hoş ğeldın

25.Aralık.2009, 20:44
abi hosgeldin

Mustafa ÇİL
25.Aralık.2009, 21:18
hoş geldin uğur bey dostkoliğe inşallah güzel paylaşımlarda bulunursunuz

26.Aralık.2009, 06:40
Tekrardan hoşbulduk