PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ücretsiz kuşçu av köpeği arıyorum

mehmet ali engin
31.Aralık.2009, 10:27
s. a. abiler ben çanakkaleliyim benim köpeğim bazı olumsuzluklar sonucunda öldü ben üniversite öğrencisiyim mali durumumda iyi değil o yüzden köpek satın alamıyorum ücretsiz olarak bana kuşçu köpek vermek isteyen olursa yetişkin veya yavru farketmez lütfen bu mesaja cevap yazsın
biliyosunuz köpek olmadan av yapmak çok zor oluo

Mehmet Ardilli
31.Aralık.2009, 10:59
Mehmet kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin, ancak maruzatını dile getirmekle birlikte, sitemizin tanışma kaynaşma bölümüne bir konu açıp kendini bizlere tanıtsaydın daha iyi olurdu zira daha öncede benzeri bir konu olarak açmış olduğun konuyu yönetici arkadaşlarım editlediler. Tabidirki avkolik net avcılar arasında bir dayanışma sağlamaktadır ancak öncelikle sadece köpek edinmek maksatıyla sitemizi araç olarak kullanmak isteyenlere karşıda tepkiler doğuyor, işte bu sebeplerle avkoliklerle tanışma kendini tanıtma ve kurulabilecek dostluklar neticesinde talebini uygun görenlerin sana yardımcı olmasını beklemen daha doğru bir davranış olur. Selamlar.

31.Aralık.2009, 11:06
memhet ali kardeş ilk önce hoş geldin...mehmet abimin dediği gibi sen köpeği at ikinci plana...bak burda süper bi ortam var konulara katıl site üyeleri ile tanış... zararı olmaz aksine bi çok iyi yönlerini göreceksin...

31.Aralık.2009, 11:08
mehmet kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin sitemizde kaldığın sürece kaynaştıkça sana yadım edecek bir arkadaşımız cıkaçaktıt

mehmet ali engin
31.Aralık.2009, 11:09
sağolun yorumlarınız için ben bukonuyu ikinci plana atıyorum sizi dinliyorum

Recep DÖNMEZ
01.Ocak.2010, 05:57
Mehmet Ali Engin Kardeşim!
Öncelikle siteye hoş geldin.İnanki burası en güzel
muhabbetlerin,en güzel paylaşımların yapıldığı,
en güzel dostlukların kurulduğu,en tatlı anların yaşandığı
bir yer...Seninde siteden aynı hazzı alabilmen dileklerimi
sunuyorum...
Burada zaman ilerledikçe kuracağın samimi dostluklar