PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : özür diliyorum...(ş.sunar)

sukru sunar
01.Ocak.2010, 20:42
gecen gunlerde paylasmıs oldugum "gülmek degil gülmekten kırılmak garanti"ısımlı konuyu yuzunden cok ozur dılıyorum.gecenlerde arkadas bı tv programında yayımlanan baykus adlı gezı porogramında baykus lakaplı sunucunun kucuk cocuklara yaptıgı komık bı vıdeıodan bahsedıyordu bu cok hosuma gıttı ve benı gercekten gulmekten kırdı.bende hemen google a gırıp ordan ılk cıkan sıtenın lınkını degerlı avkolık dostlarımla paylastım.sıtenın ısmını falan okumamıstım.galıba yanlıs bı sıteye gırıs yapmısım ve bunu sızlerle paylasmısım bunun ıcın tum avkolıkten ozur dılıyorum...

İBRAHİM AKKAYA
01.Ocak.2010, 21:50
Kasıt olmadığının farkındayız kardeşim.Bunlar heryerde inçe inçe işliyorlar.

fevzi dursun
01.Ocak.2010, 22:16
sevgili şükrü ibrahim abinin dediği gibi kasıt olmadığını çok iyi biliyoruz. bu ince davranışın için teşekkür ederiz. tüm yönetici mod arkadaşlarımın atılmış olan videodaki sitenin içeriğinin gözden kaçmış olması gayet normal, bir arkadaşımızın bilgilendirmesi sonucunda cemal abimiz vakit geçirmeden olması gerekenin olduğu gibi konuyu kaldırmış, bu site hepimizin, burada yöneticiliğin modluğun bir öneminin olmadığını belirtmek isterim, bizlerin sitemize fazlaca vakit ayırabildiğimiz için konu uygunsuzluklarının takibinde müdahele yetkisi verilmiştir. bak yinede gözden kaçmış ama bir arkadaşımız özel mesaj yoluyla bilgilendirmede bulunmuş,ve devamında müdahele olmuş, hiç bir türlü şahzına olan bir davranış olmadığını belirtmek isterim, zannedersem sana özel mesajlada bilgilendirme yapılmıştır
araştırmacı tavrından dolayı bizleri uyaran arkadaşımıza, konu açıp bu ince davranışın için de sana çok teşekkür ederiz. selamlar rastgele

Sebahattin AVCI
01.Ocak.2010, 23:13
şükrü herkez hata yapabilir sıkıntı yok saygılar ifadelerini güzel anlatabilene saygımız sonsuz eyvallah

kapadokyali_1981
02.Ocak.2010, 05:17
Sıkıntı yok aslında Şükrü kardeşim Ameller niyetlere göredir ve senin niyetinin ne olduğunu biz çok iyi anladık. Bu bize ayrıca bi emsal oluşturmuş oldu paylaşımlarımızda bu tip konulara herkesin daha dikkatli olması gerektiğini bi kez daha gördük.

Halil KÜÇÜK
02.Ocak.2010, 11:05
Şükrü kardeşim,
Önemli olan kasıt olmaması,
açmış olduğun konu için ve de
davranışın için ayrıca teşekkürler
Selamlar

Recep DÖNMEZ
02.Ocak.2010, 11:15
Önemli olan yanlışı görmek ve kabul etmek...
Sende gerekli açıklamayı yapmışsın kardeş...
Teşekkürler...

sukru sunar
02.Ocak.2010, 18:43
tesekkur ederım abılerim ılk kez basıma boyle bısey geldı bundan sonra daha dıkkatlı olurum saygılar....

4x4cemal
02.Ocak.2010, 20:04
Şükrü bey kardeşim, linki verilen sitenin içeriğinin siz farkında olmadığınız gibi bizlerde farkında değildik, bu tür olaylar hepimizin başına geliyor, bu vesile ile bizleride sitenin içeriği hakkında ayıktıran değerli üyemiz, Bünyamin KARAKAYA beye hassasiyetinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz. Sizinde bu ince düşünceniz için ayrıca teşekkürler.
Selamlar.

04.Ocak.2010, 11:15
Kasıt olmadığının farkındayız kardeşim.Bunlar heryerde inçe inçe işliyorlar.

05.Ocak.2010, 20:25
Kasıt yok tamam amaaaa dikkatsizlik var . Taksirlede olsa suşlusun :)

Aman dikkat bu şerefsizlere bir tık da olsa yaklaşmayalım. Aman arkadaşlar lütfen dikkat. Saygılarımla.

sukru sunar
06.Ocak.2010, 09:52
ozur dılerım bunyamın abı bı dahakı sefere daha dıkkatlı olurum boyle bısey olacagı aklımın ucundan bıle gecmezdı yanı..