PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : doğrucumu yoksa saf olanmı bizleriz???

yucelmert
03.Ocak.2010, 20:24
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif
ismi lazım değil falanca sitede dikkatimi çekti bir oldu iki oldu, beş oldu....
dayanamadım serde acık delilik varya onca insan evladı şak şak şak yapıp yalaya dursun....
ben dedimki
abii rastgele... vallahi çok güzel av olmuş...
yalnız merakımı bağışla
keklik sayısımı fazla... (en az limtin 3 katı)
yoksa avcı sayısımı az.... (4 kişi 13 keklik 2 tavşan)

vay demez olaydım...
nerdeyse linç ediyolardı...

limit takıntılı olduk, yok av yapamayan olduk, kıskanç olduk, kısacası doğrucu olduk, kral çıplak dedik diye...
ama KRAL ÇIPLAK...

BENMİ SAFIM ARKADAŞ.??? ya Allah rızası için içinizden geleni yazında belki avcılıkta yalnış bildiğim doğrularım vardır, boşuna ısrar edipte kalp kırmayayım...
teşekkürler.

Sebahattin AVCI
03.Ocak.2010, 20:34
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif
ismi lazım değil falanca sitede dikkatimi çekti bir oldu iki oldu, beş oldu....
dayanamadım serde acık delilik varya onca insan evladı şak şak şak yapıp yalaya dursun....
ben dedimki
abii rastgele... vallahi çok güzel av olmuş...
yalnız merakımı bağışla
keklik sayısımı fazla... (en az limtin 3 katı)
yoksa avcı sayısımı az.... (4 kişi 13 keklik 2 tavşan)

vay demez olaydım...
nerdeyse linç ediyolardı...

limit takıntılı olduk, yok av yapamayan olduk, kıskanç olduk, kısacası doğrucu olduk, kral çıplak dedik diye...
ama KRAL ÇIPLAK...

BENMİ SAFIM ARKADAŞ.??? ya Allah rızası için içinizden geleni yazında belki avcılıkta yalnış bildiğim doğrularım vardır, boşuna ısrar edipte kalp kırmayayım...
teşekkürler.

abicim sen doğru olanı yaptın ama neresi bu bilmiyorum hangi kraathane yada kamyoncu konağı dır bilmem

fazla kafaya takma abi bunlar kendileri gibi aynı düşüncede olanlar ile güler oynar eylenir sanırım senin yorumunu yaptığın yer avcılıkla alakası olmayan katliamcılar kıyımcılar sitesi uzak durmak lazım böyle zihniyetli düşünenelerden

sen onlara nedersen de onlar seni dinlemez kimseyi takmaz

saygılar

yucelmert
03.Ocak.2010, 20:37
teşekkürler sebo haklısın, körler sağırlar birbirini ağırlar...
ama ağırlayan ve ağırlanan sayısı çok fazla neredeyse türkiyenin en çok üyeye sahip forumu...
o yüzden üyeliği iptal edeceğim ya...

Sebahattin AVCI
03.Ocak.2010, 20:56
Yücel ustam sanırım o dediğin yerler genelde tabiri caizse toplama kampımı ? :D :D

başka türlü kim buna musade edebilir aman gelen gitmesin aman sesinizi çıkarmayın aman resim koyun isterse çil keklik isterse toy olsun yeterki kalabalık olsun

Yücel ustam daha silmedinmi iptal etmedinmi ? ::D

yucelmert
03.Ocak.2010, 20:58
sebo;
iptal ederim etmesinede üzülürler diye kıyamıyorum arkadaş http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/78.gif

bir kaç yöneticisinin dikkatini çekeyimde ondan sonra...
YÖNETİM İSTİFA; YÖNETİM İSTİFA... http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif

Sebahattin AVCI
03.Ocak.2010, 21:03
:d :d hiç te üzülmezler sen onlar gibi 30 keklik 10 ördek vs. 2 kişilik avda bunları fotolamıyonki sana üzülmezler :D

sesini çıkarsanda ne yönetim dinler nede arkadaşların sadece ne karışıyon ne var bunda sende vur fotola demekten başka bişi olmaz :D

çetin ekren
03.Ocak.2010, 22:15
Yücel kardeşim hiç ağırına gitmesin dostum...sen doğru olanı yapmışsın,utanacak olan varsa onlar utansın....
zaten kimse yaptığı hatayı kolay kolay kabul etmez üstelikte haksız olduğu halde karşısındakinde suç aramaya çalışır...
burada bizler her zaman sürdürülebilir bir avcılık için çaba sarf ediyoruz...sende sessiz kalmayıp hakkını savunduğun için teşekkür ederiz...varsın onlar bildiği yolda devam etsinler...bizim öğlelerine ihtiyacımızda yok elbet bunlardan hesap sorulacaktır ama bugün ama yarın....

fevzi dursun
04.Ocak.2010, 05:21
yücelim anlaşılıyoki şaşacı takımın arasına düşmüşsün, sen takma kafana ve doğru bildiğinden de şaşma, kendilerini avcı zanneden bu zavallılarında paylaşımları sadece vurduğu av fazlalıklarını kameranın gözünü çıkarırcasına göstermelerinden öteye gidemez, ne mera görüntüleri nede çay, mangal muhabbetleri ve dostluk görüntüleri bulunmazlar, bu zavallıların avcılık anlayışı budur. bu şaşacı takımı anca klavye karşısında külhan beyi kesilir, ama merada kaçacak delik ararlar, yasaklı ve hileli av sonucunda yakalandıklarında da yalvarırcasına hal ve hareketlerine sen bile görsen acırsın, yani açıkçası paylaşımda profilde gördüğün kalıbın adamı değilller

Osman KARATEPE
04.Ocak.2010, 08:32
Ava çağırıyorlar gidiyorum köyden avcılarda var belge pul hak getire kim takar Yalova kaymakamını limit diyorum ne limiti diyor av günü diyorum hergün açık değilmi diyor projektör yokmu diyor ya kardeşim gece avı yasak ysaktan öte günah diyorum ..................

04.Ocak.2010, 11:08
başkasına dürüst olmaktansa kendime dürüst olmalıyım diye düşünüyorum bu işin kuralı neise ona göre yapmaklazım.

04.Ocak.2010, 11:34
Doğru olanı yapmışsınız.O sitedeki arkadaşlar sayesinde avcının adı kirleniyor.Avcı ile katliamcıyı birbirinden ayırt etmemiz gerek diye düşünüyorum.HEr avcı sizin sorduklarınızı sorar her katliamcı da size verilen cevapları verirdi.Saygılar.

Mehmet Ardilli
04.Ocak.2010, 11:36
Yücel burası onun cu köy, doğru söyleyende doğruyu yapanda başımızın üstünde yer sahibi, yanlız şunu ifade edeyim ki bir çok üyemiz bizlere sitemize girdikten ve bizlerle diyolog kurduktan sonra ava bakış açılarında olumlu gelişmeler olduğunu ve kanun ve etik değerlere daha fazla uyduklarını dahası önceden önemsiz gördükleri bir çok şeyi şimdi sürdürülebilir avcılık adına önemsediklerini bildirmekle bizleri memnun etmektedirler. Bizim için asıl olanda bu bence selamlar kardeşim.

Recep DÖNMEZ
04.Ocak.2010, 11:46
Yücel kardeşim!
Valla bende birkaç yerde bu tür olaylara şahit oldum...
Adamların ne kural,ne limit tanıdığı var,birşey yazdımmı da
kırk yıllık nasırlarına basmış gibi avazları çıktığınca bağırırlar....
Ya! kural tanımaksızın avlanıpta birde bunu sitelerde paylaşanlar,
kendilerine uyarı yapılınca muhçup olacaklarına üste çıkmaya çalışıyorlarya!!!
Anlamak,anlayabilmek imkansız bu insanları...
Onlar ne kadar üste çıkmaya çalışırlarsa çalışsınlar şunu iyi bilsinlerki hep ayakları
kayıp yere düşecekler ve hep onlar altta kalacak ömür boyu....
Bizim sitemizde kimse bu tür kanunsuzluklar içerisine giremez,girmeye kalkanlarda
şimdi burada yoklar zaten....
Siz doğrusunu yapıp tavrınızı koymuşsunuz kardeş!
Önemli olan bu...
Önemli olan dik duruşunu heryerde muhafaza etmen...
Saygılar sunuyorum...

Mesut BÜLBÜL
04.Ocak.2010, 12:29
yücel kardeşim sen rahat ol bvizim sitede en büyük ilgi avımızın limitler dahilinde olması vede paylaşımlarımızada ona göre yapmamızdır ha ruhsatsız bohcacılara gelince yasak vede kurallar yoktur sen kendine iyi bak milleti kandırırsın ama vijdanını asla kandıramazsın öyle insanlarla yüz göz olmaya bile deymez kardeşim bu tür paylaşım a da yorum bile yapmam da yazmamda en doğrusu kac kişi orada paylaşımında kac tüfek var kac kuş var bunu dikkat ederim kardeşim morelini bozma uzak dur öyle kişilerden selamlar sayğılar diyorum

04.Ocak.2010, 12:48
usta eline sağlık en güzelini yapmışsın
bi işin başında denetleyicisi şusu busu olmazsa limitte kalmaz pul da vergide...
insanımızdaki zihniyet: nie pul alayım nie çok vurmayım denetleyenmi war yasak olsa ne olacak...