PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TORUN 1012 4+1 hakkında düşünceleriniz

15.Ocak.2010, 13:29
Arkadaşlar Torun 1012 yi av bayinin tavsiyesi üzerine satın aldım.Ama bazı nedenlerle ava gitmek ve atış yapmak fırsatım olmadı.Bu tüfek hakkındaki olumlu ve olumsuzluklarını tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum.Hepinize saygılar ve sevgilerimle.

Recep DÖNMEZ
15.Ocak.2010, 13:36
Abicim! Hayırlı olsun...
İnşallah sıkıntısız bi şekilde kullanabilmen dileklerimle...
Ben hiç kullanmadım,ama kullanan arkadaşlarım var,
şu ana kadar bir sıkıntı yaşadıklarını duymadım.Hafif bir tüfek olarak
biliyorum....
Saygılar..

Sebahattin AVCI
15.Ocak.2010, 14:11
Atila abi avkolik ailesine hoşgeldin

abicim umarım yakında kullanma deneme fırsatınız olur

otomatiklerde genel olarak peryodik bakım gerekli mekanizma yağsız kalmamalı ve fişek seçiminde 28 gr fişekte sonuç iyi ise sıkıştırma yada boş kovanı dışarı atışta bi problem yok ise gayet iyi abi

gecenlerde sakaryada yapılan av köpekleri ferma yarışmasında 1. liklere torun marka silahlar hediye edilmiş suan bu silahlar hatta türk yapımı silahlar çok iyi

saygılar

mustafa demir
15.Ocak.2010, 14:55
ben otomatik silahımı yeni aldım.av bayiime torun 1012 sipariş ettiğim sırada içeri kargodan yeni bir silah geldi.kutusunu beraber açtığımızda içinden armsan 612w modeli olduğunu gördüm.nemi oldu? ilk görüşte aşkhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/6.giffiyatı 2 mislinden fazla olmasın a rağmen torunu iptal edip bu silahı aldım.yaklaşık 3 ay araştırdığım otomatik silahların içinde fiyatına oranla en kaliteli tüfeğinde torun 1012 olduğunuda söyleyeyim.nerdenmi biliyorum.kullananların forumlarını takip ettim.çok memnunlar. kendim bizzatta inceledim.harika bir işçiliği var.smith wesson a silah yaptıkları söyleniyor.tüfeğin üzerinde değil ama şoklların üzerinde smith wesson yazısı var.çift arpacıklı hafif,gazlı sistem çalışan güzel bir silah.aklımda hala 20 kalibresi (1020) kalmadı değil hani...inşallah verdiğim bilgiler aydınlatıcı olmuştur.milastan selamlar

Yıldıray İNCE
15.Ocak.2010, 15:28
abicim hayırlı olsun benim bir arkadaşımda var cok memnun işallah sende memnun kalırsın.........

04.Mart.2010, 11:22
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/78.gif herkese slm dostlar.mustafa bey sizin bahsettiğiniz 1020 yi ben aldım kullanıyorum.harika ötesi.zarif hafif ve kendinden çok çok pahalı tüfeklere kafa tutacak kadarda seri.ayriyeten 12 kalibre bir armsan 612w combo(71 şeritli+61 slug)otomatikte aldım ama inanın bana 20 numara bir başka çalışıyor.nerdeyse armsandan daha iyi düzeyde.valla dediğiniz gibi fiyatının çok üzerinde bir tüfek yapmış torun.armsanda icra yayı el kundağının altında sökmesi torun a göre daha kolay.torunda ise dipçik içinde.sistem her iki otomatikte de gazlı.armsanın işçiliği ve kalitesi tartışılmaz ama her zaman dediğim gibi ucuza çok kalite arayanlara önereceğim tek marka torun dur.saygılarımla..

13.Mart.2010, 10:17
arkadaşlar torun1020 ile yaf fişeklerini kullanarak 1-2 seri atış yapmıştım.o gün tek kişi olduğum için amatörce bir çekim oldu.idare edin.bu kısa videoyu izlemek isteyenler için işte link:

http://www.avvideolari.net/izle-1467-av-tufegi-ve-tufek-videolari--torun1020-yari-otomatik-test-atislari---.html

saygılarımla..

13.Mart.2010, 21:26
slm abilerim ben yerli otomatik arayişi içindeyim 2 silah arasında kaldım huğlu601c kamo ve torun kamo kamuflaj ben uzun vadeli bi silah istiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim
saygılar....

23.Nisan.2010, 15:52
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/1.gif ikiside kaliteli.hangisi uyarsa onu tercih et.

24.Nisan.2010, 07:21
güzel silah simdiye kadar kötü bir seyini duymadım

maraz-ali
24.Nisan.2010, 09:02
arkadaşım benimçok samimibir arkadaşım aldı inanılmaz memnun vebusene hep onunla ava gitti çok güzel saçması var bence çok paralar verip tüfek almak devri geçti parasına göre bence bedava veçok güzel bir tüfek kullanıncada göreceksin şimdiden rasgele

26.Nisan.2011, 12:49
sa abilerim bende yeni üye oldum öncelikle bene torun marka av tüfegi kullanıyorum 5+1 hazneli ve ben cok memmunum arada bi fişek seciyor ama olsun güzel tüfek ve kendim 1.70 barutlu 1.90 barutlu dolu kurşunları atıyorum tüfegimde gayette iyi kendi doldurdugum doluları filan rahatlıkla atıyor ama sizlere bi sorum var abilerim 76mm magnum yatagı var en fazla kac gr kadar dayana bilir bu tüfek cevapınızı bekliyorum

27.Nisan.2011, 17:32
sa abilerim bende yeni üye oldum öncelikle bene torun marka av tüfegi kullanıyorum 5+1 hazneli ve ben cok memmunum arada bi fişek seciyor ama olsun güzel tüfek ve kendim 1.70 barutlu 1.90 barutlu dolu kurşunları atıyorum tüfegimde gayette iyi kendi doldurdugum doluları filan rahatlıkla atıyor ama sizlere bi sorum var abilerim 76mm magnum yatagı var en fazla kac gr kadar dayana bilir bu tüfek cevapınızı bekliyorum

Aramıza hoş geldin ahmet kardeşim şimdi elindeki tüfeğin torun olduğunu söylemişsin ancak model belirtmemişsin 3 hafta önce Konya Üzümlüde imal edilen tüfeklerin % 60 ını görme şansım oldu tüfeğin kalitesi ilk önce namlu kalitesinden başlıyor almış olduğun Torun marka tüfek tahmin ediyorum 4040 çelik namlu bu namlularda sana tavsiyem tüfeğini fazla yıpratmaman için 38 40 gr dan daha ağır fişekler kullanmamandır eğer namlun 4140 delme namlu çelikten imal edilmiş ise ozaman 60 gr kadar mermi atabilirsin 4040 çelik namluda 60 gr kadar magnum mermi atar ancak bir süre sonra tüfeğinin namlısuz kalma ihtimali çok yüksek onun için sen tüfeğini fazla yorma bence

02.Mayıs.2011, 09:39
bülent abi bilgin için cok teşekkürler abi ben kendim yüksek gramaş atmak istiyorum hatta denedim güzel attı benim torun brilant 5+1 normalde barutum nobel sport barutuymuş ben 1.70 koyuyorum oda 1.80 1.90 gibi gösteriyormuş ben bunu atıyorum yani daha fazlasını denemiyorum bide en fazla kac gr atabilirim düşük gr