PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaralı avcı dostları

15.Ocak.2010, 13:47
Ankara batıkent te ikamet etmekteyim emekliyim ve boş zamanlarım bol olduğu için gençlik hastalığım kara avcılığına yeniden başlamak istedim.Ama bu yıl bu fırsatı yakalayamadım. Bana hangi avcılar kulubüne üye olmam gerektiği konusunda yardımlarınızı bekliyorum.İyi dostluklar kurabaileceğim arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Tüm avcı dostlarına selam.

Sebahattin AVCI
15.Ocak.2010, 14:03
Atila abi eskiye görü dönüyorsun maşallah hayırlı olsun

ama eskisi gibi değil avcılık

sürdürülebilir avcılık limitler çevreye doğaya saygı av günleri avcılık belgeleri epey bi düzenleme var bunlar aşıldığı zaman gönül dostları ile güzel hoş sohbetli avlar başlıyor av olmayınca

bu arada Ankarada batı kente üye olan arkadaşımız denk gelmeye bilir siz bir av bayine selam verip danışır iseniz size daha kolay yardımda bulunacaktır

saygılar

çetin ekren
15.Ocak.2010, 16:01
Atila abicim heryerden önce AVKOLİK'e üye olduğunuz için teşekkür ederiz...
hogeldiniz safalar getirdiniz...
ANKARA civarındaki üyelerimiz konuyu görür görmez yardımcı olacaklardır size...
yeniden ava merak sarmanız ve bu işi tüzüğüne uygun yapmak istemeniz ayrı bir güzellik....
keyifli paylaşımlar diler selamlar sunarım....

imported_avkolik
15.Ocak.2010, 16:11
Atilla abi hoşgeldiniz..Hayırlı olsun inşallah aradığınız muhabbeti güzelliği heyecanı bulursunuz...Sitemize alıştıkça sanki o ortamı yaşadığınızı göreceksiniz.Değerli katılım ve paylaşımlarınızı bekliyoruz...

15.Ocak.2010, 16:59
Atilla abi hoşgeldiniz..Hayırlı olsun inşallah aradığınız muhabbeti güzelliği heyecanı bulursunuz...Sitemize alıştıkça sanki o ortamı yaşadığınızı göreceksiniz.Değerli katılım ve paylaşımlarınızı bekliyoruz

yucelmert
15.Ocak.2010, 17:07
Atilla bey, hayırlı olsun,
kazasız belasız bir sezon dilerim. paylaşımlarınızı bekliyoruz,
afyondan selamlar.

Mehmet Ardilli
16.Ocak.2010, 11:47
Atilla abi öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz, ayrıca ilk düşüncenizin bir av kulübüne üye olmak dorultusunda olması çok sevindirici, avcılığın kulüplerde gelişmesi ve pekişmesi fikrinde biri olarak sizi tebrik ediyorum. Umarım size yakın bir yerde bir avcılar kulübü mevcuttur, Ankaralı avcı dostlar umarım bu konuyu görür ve cevap yazarlar. Hürmetlerimle selamlar.

Halil KÜÇÜK
16.Ocak.2010, 17:25
Atilla abi hoşgeldiniz..Hayırlı olsun inşallah aradığınız muhabbeti güzelliği heyecanı bulursunuz...Sitemize alıştıkça sanki o ortamı yaşadığınızı göreceksiniz.Değerli katılım ve paylaşımlarınızı bekliyoruz...

16.Ocak.2010, 18:12
Atilla abicim öncelikle hoş geldin sefalar getirdin abicim avkolikte oldugun için teşekkur ederiz işallah degerli paylaşımlarınızı bizimlede paylaşırsınız saygılar sevgiler selamlar rastgele

cemalreis
16.Ocak.2010, 18:13
Atilla dayı aramıza hoş geldin safa getirdin

Recep DÖNMEZ
16.Ocak.2010, 19:12
Atilla Abicim! siteye hoş gelmişsiniz...
Emeklilikle birlikte avcılığa dönüş yapma fikrinize
çok sevindim inanın.Belki çalışma hayatınızda avcılık
için vakit ayıramıyordunuz,ancak şu an bu problem
kalmadığına göre Allah size sağlık sıhhat versin....
Neşeli,muhabbetli bir av gurubu kurup birlikte bereketli
avlar yapıp,bizlerle paylaşmanız dileklerimle...
Saygılar...

sipsak
17.Ocak.2010, 16:24
Atilla abi hoşgeldiniz..Hayırlı olsun inşallah aradığınız muhabbeti güzelliği heyecanı bulursunuz...Sitemize alıştıkça sanki o ortamı yaşadığınızı göreceksiniz.Değerli katılım ve paylaşımlarınızı bekliyoruz

17.Ocak.2010, 20:35

Hüseyin ORHAN
18.Ocak.2010, 06:49

18.Ocak.2010, 08:26
hoş geldin ATİLLA abi. abi eski avları biraz gördüm onbeş ,onaltı yaşlarında babamın yanında gidiyordum. bizim avlandığımız. merada dört.beş alay keklik vardı. şimdi sıfır çok üzülüyorum ama nafile hiçbirşey yapamıyoruz.yok olmalarının sebebi sadece avcılar değil. ziraği ilaçlarda çok büyük etken bütün avcı abilerime kardeşlerime seslenmek istiyorum.bir araya gelip düşünme çare arama zamanıdır.http://i50.tinypic.com/20aud6a.jpg

Osman KARATEPE
18.Ocak.2010, 12:53
Hoşgeldin Atilla abi ...