Orijinalini görmek için tıklayınız : geleceğin avcılarından oğlum mete hayati...
mehmet ali ezer
16.Ocak.2010, 08:11
http://i45.tinypic.com/ajpj13.jpg
4 ocak 2010 tarihinde dünyaya geldi allahın izniyle ancak fırsatım oldu siteye fotosunu koyup eklemek...
çetin ekren
16.Ocak.2010, 08:32
Mehmet Ali kardeşim resmi yeniden düzenleyip ekledim...Allah bağışlasın,gözünüz aydın olsun...
Allah analı balalı büyütmeyi nasip etsin güzel kardeşim....
İnşallah en güzel geleceklerden biri bu minicik yavruya nasip olur...
geleceğin avcı adayına hayatında mutluluklar dileriz...
mehmet ali ezer
16.Ocak.2010, 08:49
amin çetin abi sağol allah razı olsun resmin düzenlemesi için ayrıca teşekkür ederim allah herkeze nasip etsin böyle bir güzelliği...
feridun berin
16.Ocak.2010, 09:28
Ali kardeşim ömürlü olsun gözünüz aydın Allah nazardan saklasın maşallah Allahım herşeyi gönlünüze göre versin. Manisadan kucak dolusu sevgiler.
mehmet ali ezer
16.Ocak.2010, 10:08
amin abi allah razı olsun çok sağol allah herkeze nasip etsin allah cümlemizin gönlüne göre versin..
Yıldıray İNCE
16.Ocak.2010, 10:30
mehmet ali kardeşim allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün...........
mehmet ali ezer
16.Ocak.2010, 10:34
amin abi sağol allah razı olsun allah cümlemizin çocuklarını analı babalı büyütsün...
Mehmet Ardilli
16.Ocak.2010, 10:48
Mehmetim analı babalı yaşasın, ismiyle yaşasın Mete Hayati, hayırlı evlat olsun, sağlıklı sıhatli mutlu ve huzurlu uzun bir hayatı olsun, ALLAH onu makbul kişilerden biri yapsın, etrafına ışık olsun, dosttu öz, seveni çok olsun, işlerinde kararlı, cemiyetlerde vakarlı, vatanına milletine yararlı olsun. Çok sevindim kardeşim selamlar.
mehmet ali ezer
16.Ocak.2010, 10:50
amin mehmet abi çok sağol allah razı olsun bergamadan saygılar..
kapadokyali_1981
16.Ocak.2010, 11:16
Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine anasına babasına atasına hayırlı evlat olsunda avcı olup olmaması ikinci plan artık. Çok abilerimiz var kendi dağda yatıp kalkıyor oğlu daha av eti yememiş. Herşeyin hayırlısı....
İBRAHİM AKKAYA
16.Ocak.2010, 11:49
Kardeşim allah analı babalı büyütsün .
İkinçi tüfeği köpeği al.
Cebindeki çakına çift düğüm at.
Bak ben bu konuda tecrübe sahibiyim.
Sercan başımda tüfek köpek araba iki tane .
Nede olsa annalarının hatırı var.
Vatanına dinine miletine hayırlı biri olsun.
Bahtı açık ömrü uzun olsun allahc.c. acısını göstermesin.
sukru sunar
16.Ocak.2010, 11:59
Allah bagıslasın abı Allahım analı babalı buyutsun acılarını gostermesın ınsallah...
abi Allah analı balalı büyütmeyi nasip etsin
Recep DÖNMEZ
16.Ocak.2010, 15:30
Mehmet Ali Kardeşim!!!
Öncelikle Mete yeğenimizin gözlerinden öperim...
Allah sağlıklı bir şekilde büyüyerek vatana,millete hayırlı evlat
olmasını nasip etsin...
Büyüdüğünde kesin avcı olacak,çünkü bakışları avcı bakışı...
Sen şimdiden hazırlıklarını yap...
Saygılar..
Mehmetim analı babalı yaşasın, ismiyle yaşasın inşallah kerdeşim..
Allah ömrüyle yaşantısıyla evlatlığıyla herşeyiyle hayırlı etsin. Mürüvvetini görmeyi nasip etsin. Hanene bereket ailene huzur getirsin. Vatana kurban ataya oğul olmasını bilsin. Allah sağlıklı büyütmek nasip etsin...
ALPEREN
16.Ocak.2010, 16:03
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.
ÖMRÜ UZUN BAHTI AÇIK OLSUN.
DİNİNE, VATANA, MİLLETE, ANASINA,
BABASINA HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN.
KUTLARIM SİZİ. SELAMLAR...
ALLAH analı babalı büyütsün kardeşim ALLAH sağlık versin MAŞALLAH çok tatlı nazara gelir ha ALLAH nazardan saklasın saygılar
cemalreis
16.Ocak.2010, 18:38
http://img.blogcu.com/uploads/oznar2004_3_boyut_nazarlik.jpg ALLAH CÜMLENİZE SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN
Hüseyin ORHAN
16.Ocak.2010, 18:57
allah analı babalı büyütsün. ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun allah acılarını göstermesin Mehmet Ali kardeşim
Sebahattin AVCI
16.Ocak.2010, 22:18
Mehmedim bu minicik güzel melekgibi Metemizi allah nazardan korusun allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olmayı nasip etsin
sevincini paylaşarak bizleride çok sevindirdin gözünüz aydın
saygı ve sevgiler
yucelmert
17.Ocak.2010, 12:27
http://img706.imageshack.us/img706/1011/nazart.jpg (http://img706.imageshack.us/i/nazart.jpg/)
Allah acılarını göstermesin, vatana millete hayırlı bir evlat olsun, güle güle büyütün selamlar.
Mehmet Ali kardeşim, allah analı babalı büyütsün bahtı açık, şansı bol olsun.
Selam ve sevgiler.
enginbitgin
17.Ocak.2010, 15:25
allah analı babalı saglık ve mutluluk dolu hayat nasip etisin allah uzun ömürler versin:))))):D
allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin.
mehmet ali kardeşim allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün...........
mehmet ali ezer
18.Ocak.2010, 06:13
amin abilerim kardeşlerim allah hepinizden razı olsun allah herkeze nasip etsin böyle bi güzelliği allah cümlemizin çoçuklarını analı babalı vatanına milletine hayırlı dinine bağlı birer çocuk eylesin hepinize ii dileklererinizden dolayı çok teşekkür ederim çok çok sağolun. bergamadan sonsuz saygılar...
fevzi dursun
18.Ocak.2010, 06:23
gözün aydın kardeşim, Allah analı babalı büyütsün
mehmet ali ezer
18.Ocak.2010, 06:48
amin fevzi abi sağol allah razı olsun...
Osman KARATEPE
18.Ocak.2010, 06:57
Oyyy OYYY oyy maşallah tosunuma bak hele allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah..
mehmet ali ezer
18.Ocak.2010, 07:40
amin osman abi sağol allah razı olsun çok teşekkür ederiz..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.