Orijinalini görmek için tıklayınız : BABA OLMAK SADECE SORMAK İSTEDİM
Mustafa ÇİL
21.Ocak.2010, 16:54
BU GÜNLERDE ( UMUT ) İSİMLİ TÜRK FİLMİNİ SYREDEN VARMI ARKADAŞLAR
EĞERKİ SYRETMEDİYSENİZ ÇOK ŞEY KAÇIRMIŞSINIZ DEMEKTİR.
SİZLERDEN RİCAM, UMUT İSİMLİ TÜRK FİLMİNİ LÜTFEN SEYREDİNİZ
AV İLE NE ALAKASI VAR DEMEYİNİZ...BU STE İLE NE ALAKASI VAR DEMEYİNİZ
AMA LÜTFEN AİLENİZLE BERABER SYRETMEYİNİZ..
BU FİLMİ SYRETTİKDEN SONRA BABALIĞINIZI LÜTFEN TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİNİZ..
SELAM VE SAYGILAR
unforgiven
21.Ocak.2010, 17:35
Abi ne yaptın ya milletin yüreğini dağlamaya mı niyetlendin??? Hakikaten muhteşem bir film.... Abi böyle bir konu açtığın için ayrıyeten teşekkürler...
Saygılarımla...
cemalreis
22.Ocak.2010, 08:27
Ustam hele bir seyredeyim yorumu ona göre yapayım saygılar
Mustafa ÇİL
22.Ocak.2010, 13:55
SYREDİN MUTLAKA BABA MISINIZ DEĞİLMİSİNMİZ SİZLER KARAR VERİN
Mehmet Ardilli
23.Ocak.2010, 13:34
Valla Mustafacım ben filmi seyretmedim, ama bildiğim birşey varki benim babalığım beyaz perdedeki seneryolara göre değişmez, biz babamızdan dedemizden ne gördükse onun üstüne çıkma gayretinde olduk gerisini yarın öbür gün evlatlar değerlendirir. Kargaya yavrusu şahin görünürmüş, benimde babam bana arslan görünürdü. Herkesin elinden geldiği kadar varlıkla, engel olabildiği kadar mücadele ettiği yoklukla babalarımız bizleri bu günlere getirdi, umarım bizlerde evlatlarımızı herşeyden önce dürüst ve hayırlı evlat olarak yetiştiririz. Selamlar.
cemalreis
24.Ocak.2010, 09:52
ustam bu sitedeki tüm dostlar babalar analar inanıyorumki
aynı şeyleri evlatları için gözü kapalı yaparlardı
umut filmi harika bir filimmiş hanımla beraber seyrettim ikimizde ağladık paylaşım için teşekkürler
altay selenge
24.Ocak.2010, 19:48
Bizler hep görsel yayından bakıp görüp duyup yararlanmak ders almaktan ziyade, millet olarak birazda okuyarak bir şeyler öğrensek daha hoş olmazmı acaba. Her babanın ve her annenin okuması gereken kitaplar. Mutlaka okuyun kendinizide bulacaksınız sayfaların arasında.
-OKUL EVDE BAŞLAR.
-KÜÇÜK AĞAÇIN EĞİTİMİ.
-BABA DUY SESİMİ.
-ANNE BABA EĞİTİMİ (Çocuklarda ve gençlerde şiddet, saldırgınlık ve suçluluk duyğuları açısından)
İKRA (OKU)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Valla Mustafacım ben filmi seyretmedim, ama bildiğim birşey varki benim babalığım beyaz perdedeki seneryolara göre değişmez, biz babamızdan dedemizden ne gördükse onun üstüne çıkma gayretinde olduk gerisini yarın öbür gün evlatlar değerlendirir. Kargaya yavrusu şahin görünürmüş, benimde babam bana arslan görünürdü. Herkesin elinden geldiği kadar varlıkla, engel olabildiği kadar mücadele ettiği yoklukla babalarımız bizleri bu günlere getirdi, umarım bizlerde evlatlarımızı herşeyden önce dürüst ve hayırlı evlat olarak yetiştiririz. Selamlar.
filmi izleyemedim ama sn ARDİLLİ'ye aynen katılılıyorum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.