Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : BU DA LİNDA ( DAMIZLIK )

Mustafa ÇİL
24.Şubat.2008, 13:16
http://img262.imageshack.us/img262/4938/hpim3886zd9.jpghttp://img524.imageshack.us/img524/3922/hpim3883bu3.jpg

Mustafa ÇİL
24.Şubat.2008, 14:22
LORD DA verdimi veriyo gardaşım
k.kafası s.kafası güzel oluyolar yav

optikci97
24.Şubat.2008, 16:39
maşallah mustafa abi

yasar_yetim
24.Şubat.2008, 17:56
masallah mustafa kardes cok guzel ınsallah lındanın yavrularını degerını bılecek nadıde avcı rakadaslara nasıp olur.

ADAPAZARLI AVCI
25.Şubat.2008, 05:41
MAŞALLAH İYİ DAMIZLIK.

Adapazarından saygılar selamlalr

Mustafa ÇİL
25.Şubat.2008, 13:45
İYİ İYİ
DE BÜLENTİM İNŞALLAH KOKUSUDA ŞUANKİ GİBİ ÇIKAR
MALUM BENİM TEK HASTALIĞIM EŞGAL YERİNE KOKU
KOKUSU OLMAYAN VE EŞGALİ SPER BİR KÖPEĞİ ASLA BESLEMEM BESLETMEM

25.Şubat.2008, 21:11
Mustafa abi daha neler vardır sende tek tek gösteriyorsun hadi hayırlısı

Mustafa ÇİL
26.Şubat.2008, 14:33
BÜLENT GARDAŞIM BENM
CANINI SIKMA,BU KONULAR YILLARDIR VAR VE HEP VAR OLACAK,TA BAŞINDA SİZE SYLEDİKLERİMİ BİR HATRLAYIN
Gardaşım köpeği köpek yapan,ÖCE KOKUSU sonra da endamıdır,tüm endamlılar TÜRKİYENİN OLSUN
tüm uzun kokulular BENİM OLSUN söyleyecem tek şey bu.sen o abi için canını sıkma,sebebine gelince,pointer beslemek ve avlamak isteyen herkes ÖNCE SABIRLI OLMALI,AVCI OLMALI,EĞİTEBİLİRLİĞİ OLMALI,KÖPEĞİN PSİKOLOJİSİNİ ANLAYAN OLMALI, KISACASI,BİR AYRICALIĞI OLMALI
Dostlarım ve gardaşlarım dedim herkese bu sözü sylemdiğimi gayet iyi bilirsiniz.Benim sevmediğimi sen seversin senin sevdiğinide ben sevmeye bilirim
Köpek işi üretici işi bu olmazsa hiç bir zaman en iyi uzun KOKULUSU bulunmaz bulunamaz.
avcının isteği bitmez tükenmez,eşgali güzel olsun iyi kokusu olsun HER AVCI DOST BUNU İSTER
malesefki herkes bunu yakalayamaz,yakalayana dek defalarca çapraz eşlemeler yaparsın
BENİM MANTALİTEMDE ÜRETMEYE ÇALIŞANLAR HERZAMAN KAZANIRLAR,,,HEM DOST HEMDE KÖPEKLERİNİN MASRAFLARINI ÇIKARTIRLAR,AMA SADECE BAKTIMDA BU MEMLEKETDE ADAM GİBİ BU İŞE SOYUNAN SADECE SİZ DEĞERLİ DOSTLARIMSINIZ...BUNU KALPTEN SYLEDİĞİMİ SEN GAYET İYİ BİLİRSİN. can gardaşım size verdiğim köpeklerin ilk yavruları ile avlanacak olan arkadaşlar en az benden yavru almak isteyen dostlar kadar ŞANSLILAR
BEN NASIL BİR ADAMIMKİDE VERDİĞİM HER YERE ERKEK DİŞİ VERMEK İSTİYOR VE SAMİMİ OLAN DOSTLARA KAPI AÇMAYA ÇALIŞIYO İSEM ÇOK YAKINDA SİZLERDE AYNEN BENM GİBİ OLACAKSINIZ,,,SİZDE HERZAMAN KOKU ARAYIN VE ONU YAKALADIĞINIZ GÜN BIRAKMAYIN.
DOĞACAK YAVRULARA ŞİMDİDEN BEN TALİBİM GARDAŞIM,SEN HİÇ BİR ZAMAN SIKMA CANINI
BU MAMLAKATİ DYAR DİYAR GEZDİM DESEM YARİDİR
nereye gitsem hep köpeklerimin eşgalleri birz daha güzel olsun diyen insanlarla tanışmıştım..

AMA BU GÜN ÖYLE DEĞİL,,,,ÖNCE KOKU DİYORLAR SONRA EŞGAL
ÜRETİCİ ÜRETTİĞİNİ MERADA GÖSTERRSE ÜRETİCİDİR..İL İL DOLAŞIP KÖPEKLERİNİN GERÇEK KİMLİĞİNİ ORADA BULUNAN DEĞERLİ DOSTLARA SUNARSA ÜRETİCİDİR.
TEKRAR SYLÜYORUM.......HERZAMAN EŞGALLERİ NE OLURSA OLSUN VERDİĞİNİZ KÖPEKLERİN
HERZAMAN ARKASINDA DURUN,BEN ŞUNA İNANDIM SİZ DEĞERLİ DOSTLAR BU İŞİ YAKINDA ANLAYACAK VE ÖĞRENECEKSİNİZ,,,VE BENM HAKLI OLDUMU SİZİN ORADAKİ ABİLER DE ANLAYACAKTIR.
ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR,,MERALAR AVCI BEKLER,,KUŞLAR İSE KÖPEK
POİNTER DEMEK ,, SABIR VE EĞİTİM DEMEK
YA ÇATLAYACAKSIN YA ÇATLATACAKSIN
POİNTER BUNDAN ANLAR

Mustafa ÇİL
02.Mart.2008, 07:50
HEP DOST KALDIK HEP ÖYLEDE OLACAK GARDAŞ HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN
KÖPEKLER BİZE AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR.
DOST DEDİĞİN EKMEĞİ YENEN SUYU İÇİLENDİR.RABBİM KİMSEYİ DOSTSUZ BIRAKMASIN

evren
04.Mart.2008, 17:18
maşallah abi linda ya

Mustafa ÇİL
11.Mart.2008, 21:45
HAYRET EVRENDE MAŞŞALAH DEDİ
SEN SAĞMISIN BREBE

evren
14.Mart.2008, 14:43
oo reis buralardayım ya ara ara kopuyoz artık hoş görün
güzele güzel deriz biz reis maşallah maşallah

Mustafa ÇİL
17.Mart.2008, 15:09
sağol gardaş maksat en uzun kokulu olanları memleket avcısının hizmetine sunmak

Mustafa ÇİL
03.Ocak.2009, 23:43
aaa
liğndeada varmış burada
dostlar
mustafa gardaşım sağ olsun

04.Ocak.2009, 15:29
güzel bir lord eseri daha karsımızda masallah verenede yetiştirenede masallah saygılar mustafa abicim

ali kaya
04.Ocak.2009, 20:24
Linda GörseL oLarak 10 numara bir hayvan, hayaLimdeki ve hep sahip oLmak istediğim bir ModeL diyebiLirim mustafa Abi aLLah uzun ömürLer versin..

Alpaslan YELGEÇER
04.Ocak.2009, 20:37
rastgele

07.Ocak.2009, 08:21
Mustafa ağabey,Düşüncelerine katılmamak elde değil.ne mutlu ki bize senin gibi bir insanı tanımış olduk.söyleyecek başka söz bulamıyorum.Kelimeler kifayetsiz kalıyor.Yüreğine sağlık.

Mustafa ÇİL
07.Ocak.2009, 08:23
teşekkürler gardaşlarım

07.Ocak.2009, 13:03
hey maşşallah mustafa abi allahım inşallah banada böyle bi köpek nasip eder

07.Ocak.2009, 13:35
maşaallah çok güzel köpek nazar deymesin

07.Ocak.2009, 16:08
bu köpekler ayrı bir güzel

07.Ocak.2009, 16:35
mustafa çil uzun koku konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. av vurmak isteyen avcı uzun kokulu köpek besler fotoğraf çektirecek olanda endamlı köpek der. bizler avcı isek ki öyleyiz köpeği av için besliyorsak kiş o sebeble besliyoruz o zaman önce yüksek kokulu köpek her zaman tercihtir. Allaha Emanet ol.

kazım bozkurt
07.Ocak.2009, 17:12
mustafa ustam cok guzel köpekler yetiştiriyosun bunları gordukce içimiz acılıyo konu gucellenmeside guzel olmuş saygılarımla

yedo
08.Ocak.2009, 18:11
abi bunlardan bitanede bana ayarlasak şöle bana yakışanlarından VALLA BENİM EKMEGİMDE YENİR SUYUMDA İÇİLİR DOSTLUGUM böyledir

Mustafa ÇİL
08.Ocak.2009, 18:21
gelde sanada vereyim
gardaşım

feridun berin
09.Ocak.2009, 09:11
ekmek alacaksan fırına altın alacaksan kuyumcuya köpek alacaksan mustafa çil e gideceksin köpeğin reşat altını onda allah kazancını da dostluğunada bol etsin bir köpek bakmak zor gelirken kaç köpek bakmak sadece değil yetiştirmekte de usta keşke öğretmen olsaydın be kardeş öğrencilerin kesin doktor avukat vali olurdu. selam.

Mustafa ÇİL
09.Ocak.2009, 10:04
sağolasın abim ama ,,senin bu yazına okadar çok yazacak şeyim olurduki
kırılacak gardaşlar olur diye yazamıyorum
senin bu sözlerin bana yeter abim

dostlarım olsun gardaşlarım olsun bana yeter.....köpekden kazanılan köpeklere gtmekde

maksadım hep aynıydı

bu camiada kmse köpeksiz kalmasın

teşekkürler abim

Mustafa ÇİL
12.Mart.2009, 00:44
eşime dostuma damızlık et deyip verdiklerim

vedat oncu
12.Mart.2009, 05:59
maşallah güzel köpek .

çetin ekren
12.Mart.2009, 12:55
Mustafa ÇİL gardaşım herşeyden önce sana Türkiyemizde böylesine güzel köpekler yetiştirdiğin için ve işine bu kadar önem verdiğin içinde ayrıca teşekkür etmek istiyorum.ne mutlu bizlereki henüz böyle bir köpek sahibi olamasakta en azından var işte alın bu köpeklerden doya doya avlanın hem gözünüz hemde gönlünüz bayram etsin diyebilecek hem bir gardaşımız hemde bir adresimiz var.

benim istediğim budur işte neyüdüğü belli olmayan sadece görüntüde av köpeği şekli olan değil herşeyiyle avcı kanından gelen köpeklerle övünmek istiyorum.buda bizim ülkemizin güzelliğidir ve her zaman her yerde göğsümüzü gererek emeğimizin arkasında durmamızı sağlar.

yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar!...

Mustafa ÇİL
12.Mart.2009, 16:53
sağolunuz çetin bey
ama kafaya koydum sizide en yakın zamanda köpek sahibi yapacam
bu yazdıklarınızdan dolayı değildir yanlış algılama olmasın
en azından doğruları görebilmekdesiniz bu bana yeterlidir

KOSAVALIMİROGLU
12.Mart.2009, 16:58
mustafa çil ustam senden bir enik ricam var beni kırmazsın sanırım sevgiler selamlar

celil batu
12.Mart.2009, 20:20
Mustafa cım güzel bir damızlıha ben ziyor ALLAH Bol bol yavrular almayı nasip etsin ihşallah yavrularıda avcılığı içten yapan samimi arkadaşlara gider

Mustafa ÇİL
12.Mart.2009, 22:23
GÜZEL HAYVANDIR ABİCİM
BİR DÖNEM YAVRUSUNU ALDIM
İNŞALLAH TEKRAR HAMİLE
RABBİM SAĞLIKLI VERR İNŞALLAH

KOSOVALI ABİM

ÖMER GARDAŞIM YANIMA GELECEK BUYUR SENDE GEL ABİM YETERKİ ALLAH YAVRU VERSİN, BİZLERDE SİZLERE VERİRİZ ELBET

ÖMERİM EN İYİSİ KÖPEKLERDEN BİRİNİ AL GÖTÜR ORADA YAVRULAT SEN
BU DAHA KOLAY OLACAK GİBİ DURUYOR

çetin ekren
13.Mart.2009, 09:10
Mustafa ÇİL gardaşım Allah sana o kadar bol rızık versinki başından aşsın güzel düşüncelerin için varolasın ama ben böyle birşeyi kabul edemem çünki benim başım büyüktür yanlış anlaşılmak istemem.benim derdim köpek değil sadece ne konuda olursa olsun herşeyden bir rant elde etmemek.bırakalım işi ustaları yapsın ve bu güzelim hayvanları bir araç olarak görmeyelim bu hayvanlar sezon boyunca seni sahibi olarak biliyor canla başla sana hizmet ediyor sende sezon boyunca onun sırtında av yapıyorsun,
sezon bitincede yok apartmandan şikayet geliyor,yok yerim yok vb.bahanelerle köpeklerini satmaya ondan para kazanmaya bakıyorlar.bu sebepler sezon boyuncada yokmuydu böyle niyetin vardı neden sezonda satılığa çıkarmadın.

arkadaşlar bunlar eşya değil,bakabiliyorsan kendine güvenin geliyorsa bu güzel hayvanların hayatında rol al,yoksa bir sezon av yapacam diye bu hayvanlarıda kendine bağlama günahtır yazıktır.hayvan bile olsalar onlarında duyguları var.insana yakışmaz bence.

benim şahsi düşüncelerim bu yöndedir.kırılan arkadaşlarım varsa hepsinden çok çok özür dilerim.ama av köpeği avda 4-5 arkadaşa bedeldir.

vezy35
23.Mart.2009, 09:06
mustafam gerçekten güzel bir dişi kafa hatları çok hoşuma gitti umarım dilediğin ve istediğin gibi olur.slm lar kardeşim

MEHMET KANDAK
23.Mart.2009, 14:04
abi öle diyosun yani. lord lord. diyosun .

Mustafa ÇİL
23.Mart.2009, 21:11
daha ne lordlar çıkartacam bu memlekete gardaşlarım bnm

ali kaya
24.Mart.2009, 08:20
daha ne lordlar çıkartacam bu memlekete gardaşlarım bnm

inşaLLah abi bu memLeketin çok Lord Lara ihtiyacı var..

ALPEREN
24.Mart.2009, 17:32
Lord, Panc, Boncuk, Cesi, Tommy, Çaky, Ateş, Ceyn, Kont, Mek, Kes, Dost vs. vs. vs. hangisinin kanı olduğu farketmez. Farkeden tek şey Pointer ya ÇİL' den alınır, yada diğerlerinden.

Diğerlerini bilmem. Ama Çil' den alınırsa, '' KOKU MESAFESİ 80 METREYE KADAR ÇIKABİLİR ''
birde fermasında, 2 sigara falan içilebilir. Ben bunu yaşadım, hala yaşıyorum ve biliyorum.

MUSTAFA KARDEŞ VE DİĞER SİTE MÜDAVİMLERİ SELAMLAR, SAYGILAR.

Mustafa ÇİL
24.Mart.2009, 21:33
aha da şuhut başkanım da buradaymış valla bişeylerde yazarmış

yüreğine sağlık başkanım

sizler dostsunuz bana yeter

24.Mart.2009, 21:52
Usta diyecen Mustafa Çil diyecen Pointeri Ustaya Anlatmıcan.. Ustanın Pointeri Ustayı anlatır!!!

ersin kasap
05.Nisan.2010, 15:49
ustam maşallah allah can pekliği versin siyahı başka güzel sarısı başka sende bu güzel kalp olduktan sonra eşinde dostunda poıntersiz kalmaz allahım senin kalbine göre versin ineğölden saygılar

İbrahim ÖZEL
05.Nisan.2010, 20:16
Lord klasiği artık bende arkadaşlar. Nanda adlı damızlığımla çiftleşti.Lord klasiği bende devam edecek. Biraz bencilce oldu ama öyle.Neler çektim ben onu alana kadar çil ustadan bir bilseniz. Hoca imza bölümünden benim sadece benim olan lordun resmini çıkar artık..http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif

İbrahim ÖZEL
06.Nisan.2010, 16:53
Nanda dediğim süper avı olan köpeğin resmide imza bölümümde olan karakafadır hocam. Sen gördüğünde çok beğendiğin dişi. Senin sözünü dinledim Lordla çiftleştirdim...

20.Nisan.2010, 07:50
masallah komutanın nanda mükemmel ben yakından gördum süper

volkanözcan
20.Nisan.2010, 10:20
Sitede birbirine benzeyen o kadar çok linda var ki hangisi hangisidir anlamadım. Tamer deki linda bumu yada bu onun eseri yada o bunun eseri gibi birşeymi acaba

Tamer Kuvvet
20.Nisan.2010, 14:27
Volkan abi bu benim Linda'nın annesi oluyor.

volkanözcan
20.Nisan.2010, 14:49
anladım. yaw linda soyu hep linda mı gidecek :D

Osman KARATEPE
20.Nisan.2010, 14:56
Elbet değişir bir gün hayırlısı ne diyelim :)

21.Nisan.2010, 05:45
özcan abi siteyi takip ettikçe tanıyacaksın lindalarıda sahiplerinide

volkanözcan
21.Nisan.2010, 05:46
O degil yani isim kıtlıgından çıkmıs gibi hissettim birdn avcı abi ve kardeşlerimi belkide hangi soydan geldigi bilinsin diye yapılıyordur tam bilmiyorum :)

02.Mayıs.2010, 08:30
sahibindende senın köpeğin resmını koymuşlar bı kontrol etsene abı doğrumudur dıee senın sarı kafaya benzettım ama bilmiyorum

17.Mayıs.2010, 13:45
ustam sen büyük pointercisin....
saygılar