PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternet explorer – Ana Sayfa Kilitlenmesi Çözüm

naz gülhan
27.Ocak.2010, 12:11
evet arkadaşlar internet explorerin giriş sayfası bazen spamlar yüzünden klitleiyor ve üzerinde hiçbir değişiklik yapamıyoruz. bunun gibi hataların çzöümü çok basit diyebiliriz. Yani internet explorerin ana giriş sayfası kitlendi diye format atmamıza gerek yok.

1.Yöntem
Başlat menünüzden çalıştıra gelin gpedit.msc yazın
Açılan Grup ilkesi sayfasının sol panelindeki ,Kullanıcı yapılandırmasına tıklayın daha sonra yönetim şablonları,windows bileşenleri ve son olarak internet explorer ı seçin
Sağ panelde yenilenen sayfada Giriş sayfası ayarları değişimini devreden çıkar öğesine çift tıklayın.
Açılan yeni pencerede Devredışı seçeneğini seçin ve tüm pencereleri tamam diyerek kapatın…
2.Yöntem ve XP home kullananlar için
Başlattan çalıştıra girin regedit yazın.Şu anahtarları açın: HKEY_CURRENT_USERSoftwarePoliciesMicrosoftInte rnet ExplorerControl Panel anahtarını açtıktan sonra sağ bölümde şu değeri görmelisiniz.
HomePage Bu değere çift tıklayıp verisini 0 olarak ayarlayın
Ve explorer ana sayfamızı istediğimiz gibi ayarlayabiliriz. selametle…

imported_avkolik
27.Ocak.2010, 12:23
Gerçekten birçok kişinin muzdarip olduğu ana sayfa ne idiği belirsiz site olarak değişenler için ideal bir çözüm.Teşekkürler Naz Hanım

naz gülhan
27.Ocak.2010, 12:33
rica ederim ali bey benimde pc kilitlendi bu yöntemle çözdüm format gerekmedi umarım arkadaşlarında işne yarar

Hüseyin ORHAN
27.Ocak.2010, 12:33
tavsiyelerinizi aynen uyguladım. paylaşımınız için teşekkürler...

cemalreis
27.Ocak.2010, 15:14
Naz hanım bilgilendirme için teşekkürler rasgele

naz gülhan
27.Ocak.2010, 18:47
ben tşk edrim cemal bey

29.Ocak.2010, 06:16
Değerli bilgiler için teşekkür ederim.

unforgiven
29.Ocak.2010, 08:22
Naz hanım elinize sağlık. Gerçekten faydalı bilgiler vermişsiniz. Bilgisayar Programlama okumama rağmen benim de öğreneceğim çok şey olduğu kanaatindeyim...

Saygılarımla...

naz gülhan
19.Nisan.2010, 10:19
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/4.gif sayfam kilitlendi iyiki atmışım bu konuyu valla şimdi işime yarıyo