Orijinalini görmek için tıklayınız : KÖPEĞİM ÇINAR BULUNDU
optikci97
24.Şubat.2008, 16:53
Sevgili Avkolik ailesi çok şükür köpeğim çınar yuvaya geri döndü.
Allahım böyle şeyleri kimseye nasip etmesin .
Benimle acımı paylaşıp bana destek olan tüm Avkolik ailesine sevgi ve saygılarımı sunarım
Çok sevindim ve bulunma hikayesini de bir ara dinlemek isterim barış.Allah bir daha seni çınardan ayırmasın kardeşim...http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
hallederix
24.Şubat.2008, 21:26
Sevgili kardeşim gözün aydın çınarı bulman senin kadar bizleride sevindirdi ,ALLAH bir daha göstermesin ,yaşatmasın bu ayrılığı
saygılar
Adil Karakus
24.Şubat.2008, 22:42
gözün aydı olsun kardeşim inşallah tekrarı olmaz..
eve dönüşün hikayesinide paylaşırsan çok seviniriz
selamlar
Fatih HACIABBASOĞLU
25.Şubat.2008, 09:56
GÖZÜN AYDIN...ALLAH BİRDAHA GÖSTERMESİNN
ismail talay
25.Şubat.2008, 10:41
gözünüz aydın , allah bidaha göstermesin
Mustafa ÇİL
25.Şubat.2008, 13:31
GÖZÜN AYDIN BARIŞ
SIRA YİNE BİZE GELDİ KÖPEKLERİMDEN LORA ÇOK SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIMIN EVİNDE DOĞUM YAPMIŞTI VE ÇİŞ İÇİN SALINDI,AMA LORA DÖNMEDİ,ŞUAN İÇİN ÇALINDI GÖZÜ İLE BAKIYORUM AMA İNŞALLAH DOSTLAR SAYESİNDE GERİ GELECEKTİR.
LORAYI GENELDE HERKES BİLİR.BİR AY ÖNCE DOĞUM YAPTI SARIKAFA BİR DİŞİ
ESKİ STEM AVKOPEGİ.ORG DA VİDEOLARDAN SEYRETMİŞTİR DOSTLAR
İNŞALLAH YAKINDA BULURUZ ÜMİT EDİYORUM TABİ BAŞINA BİR ŞEY GELMEDİ İSE
Kardeş, köpeğinin bulunmasına çok sevindim. Benim köpeğim de şu anda kayıp, ne olduğunu anlıyorum. İnşallah bizlerin köpekleri de bulunur. Lora ve Zero' nun en kısa sürede bulunmsını ümit ediyorum.
optikci97
26.Şubat.2008, 14:49
yav valla etraf pislikle dolu bu ne ya köpeğimin bulunduğuna sevinemedim yav
mustafa abi lora yine mi gitti yav ama yakın zamanda geri getirirler önceki gibi ama kim bunlar böle yav abicim inşallah kısa zamanda geri gelir
ayrıca iyi dileklerde bulunan bulunan bütün abilarim ve arkadaşlarıma teşekkür ederim
fatih demircan
27.Şubat.2008, 07:33
barış inan kendi köpeğim buluınmuş kadar sevindim Allah kimsenin başına vermesin bu kendini bilmezlerin malesef kanun önünde bir yaptırımları yok.keşke olsa.mustafa abi sende merak etme o markalı bir köpek tüm türkiye biliyor onu avcı olan herkes tanır o köpeği çalacak olanın aklından zoru vardır yada aklı yoktur bizim ekip buralarda takipçisiyiz abi
GEÇMİŞ OLSUN GÖZÜN AYDIN BİRADER. MUSTAFA ABİ İNŞALLAH SENİNKİDE BULUNUR.
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/8.gif gözünaydın sadıcım çok sevindim valla kavuştun çınarına allah bidaha ayrmasın sizi
cok sewındım abı:)i
ii bak yanından eksık etme artık:)
Ne mutlu sana
Allah bir daha göstertmesin
Sakaryadan sevgi ve saygılar.
mehmet fatih AKILLI
04.Nisan.2008, 08:26
GÖZÜNÜZ aydın ...
AVCI 1
04.Nisan.2008, 09:07
GÖZÜNN AYDINN KARDEŞŞŞ SEVİNDİMM ONLARINN DEGERİNİ BÖYLEE ANLIYORUZZ SATENN ALLAH KİMSEYE GÖSTERMESİNNN A.E.OL AVCI1
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.