PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetim Duyurusu : Moderatör Ataması Hakk.

imported_avkolik
03.Şubat.2010, 19:31
Değerli üyelerimiz, lüzum duyulması üzerine sitemizin düzenine katkıda bulunmak ve işleyişini hızlandırmak adına;

Osman KARATEPE şu andan itibaren sitemizin Genel - Avcılık Dışı Paylaşımlar - Forumumuz bölümlerine moderatör olarak atanmıştır...

Ayrıca

Emre AVCI şu andan itibaren sitemizin Av Köpekleri bölümlerine moderatör olarak atanmıştır...

İki arkadaşımızada görevleri esnasında yardımcı olmanızı rica eder, arkadaşlara görevlerinde başarılar dileriz...

[HR]

WwW.AvkoliK.NeT (http://www.AvkoliK.NeT) WwW.AvkoliK.OrG (http://www.AvkoliK.OrG)

03.Şubat.2010, 19:35
her iki arkadaşımızada görevlerinde başarılar dilerim hayırlı uğurlu olsun.

Osman KARATEPE
03.Şubat.2010, 19:47
Teşekkür ederim,herzaman olduğu gibi sitemize emek vermeye görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım..

yucelmert
03.Şubat.2010, 20:15
Osman arkadaşım yeni görevinde başarılar dilerim.
kolay gelsin, her zaman yanındayız.

Osman KARATEPE
03.Şubat.2010, 20:42
Teşekkür ederim Yücel ustam..

İbrahim ÖZEL
03.Şubat.2010, 20:49
Her iki arkadaşımızada görevlerinden ötürü başarılar dilerim. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın her iki arkadaşımızlada aramızda bir sorun yoktur. Sorum sadece merakımdandır. Kafama takılan bişi var. Bu atamalar yapılırken herhangi bir oylama yapılıyormu? Yoksa sadece yönetim mi karar veriyor?

Osman KARATEPE
03.Şubat.2010, 20:57
Teşekkürler komutanım desteğini eksik etme...

İbrahim ÖZEL
03.Şubat.2010, 21:15
Başırılar kardeşim.....

4x4cemal
03.Şubat.2010, 21:21
Arkadaşlar sitemiz adına hayırlı uğurlu olsun, yeni görevlerinde Rabbim kolaylıklar ve başarılar nasip etsin.

İbrahim ÖZEL
03.Şubat.2010, 21:28
Sitenizde siz tüm yetkililere görevinizde başarılar diliyorum ama hala bu atamaların nasıl yapıldığı hakkında bilgiyi edinemedim yanlış anlaşılmasın meraktan demiştim üyeniz olarak bu bilgilendirlmenin yapılmasında herahngi bir sakıncanın olmadığına inanıyor ve merakla cevabınızı bekliyorum. Esas yanlış anlaşılmasına beyan vermeden site yöneticilerinden beni birebir tanıyanlar bilirler hem memuriyetimden hemde zamanımın olmayacağından sitede siz veya benim isteğim olsada görev alamayacağımın şu an memur olmamdan kaynaklandığını bilinsin isterim....

imported_avkolik
03.Şubat.2010, 23:33
Sevgili komutanım ,

görev alan arkadaşlar sanırım görevlerini en iyi şekilde yapacaklardır.Bunda sorun yok sanırım.Bunda çekinip gücenecek birşeyde yok komutanım.Atamaları ben yaptım, inşallahta hakkıyla görevlerini yapıp yüzümüzü kara çıkarmayacaklardır.Ayrıca geç saatler olduğu için cevap geciktiği içinde kusura bakma.Ancak gördüm konuyu..Selamlar, saygılar

İbrahim ÖZEL
04.Şubat.2010, 04:30
Ali Ekber hoca bunda çekinecek gücenecek bişi yok kim yapıyor nasıl olunuyor onu merak ettim. Mutlaka arkadaşlar layıkıyla yapacaklardır onada eyvallah. Dediğim gibi ben istesemde olamam meslek belli bu site veya derneklerin yönetim kurullarında olamıyoruz tekrar yanlış anlaşılmaması için yazıyorum. Yani atamalarda herhangi bir tecrübeye yada herhangi o konuda yaptığı bir uğraşa bakılmadan atama yapılıyor olabilir gayet doğaldır sadece dedimya öğrenmek istedim.

04.Şubat.2010, 06:05
her iki arkadaşıma da hayırlı olsun.

fevzi dursun
04.Şubat.2010, 06:32
sitemiz için hayırlı olsun her iki arkadaşıma kolay gelsin,

sevgili ibrahim, ismi geçen her iki arkadaşım yönetimce uzunca bir süredir gündemde olup tek tek fikirler alınarak, ve devamında uygun görülerek topluca karar alınmıştır, neye göre karar alındığına gelince, forumumuz büyüdükçe yanında normal olarak bazı sorunlarda beraberinde getirmekte. her yönetici her zaman online olamıyor, bazı konu takiplerinde yetersiz kalabiliyoruz. bu iki arkadaşımızın, tek tek tüm konuları ve cevapları yönetimce incelenmiştir. site ve üyeler arasında herhangi bir polemik yaratacak hiç bir cevap mesajına rastlanamamıştır, bizim için en önemlisi budur, bir ikinciside bu arkadaşlarımızın işleri gereği olsa gerek devamlı sitemizde online olarak görünüyorlar, bizim yetişemediğimiz konulara bu arkadaşlarımızın destekleyeceğini umuyoruz ve yönetimce alınmış iyi bir karar olduğunu düşünüyoruz, teşekkür ederim böyle bir soru sorduğun için, umarım merakın bir nebze giderilmiştir, kafana takılan herhangi bir soru daha oluşursa hiç çekinmeden sorabilirsin kardeşim selamlar rastgele

Sebahattin AVCI
04.Şubat.2010, 07:26
Osman ustam ve Emre Kardeşim göreviniz hayırlı olsun

Komutan örnek olarak ben gece vardiyasındayım benim olmadığım zamanlarda mesela senin soruna yanıtı Ali ile Şerif vermiş ben şimdi gördüm ben olsa idim ilk yanıtı ben cevaplardım sadece yönetim olarak kendi aramızda alınan ortak kararların dahilinde alınan kararlardır

İlla komutanlığını belli edecen :D :D :D benden habersiz bişilermi dönüyor ne oluyoruz burada dergibisin :D :D komutan valla ergenokoncu değiliz hatta irticacı yada aşirette değiliz :D :D biz sadece aileyiz

Mehmet Ardilli
04.Şubat.2010, 07:28
Sitenizde siz tüm yetkililere görevinizde başarılar diliyorum ama hala bu atamaların nasıl yapıldığı hakkında bilgiyi edinemedim yanlış anlaşılmasın meraktan demiştim üyeniz olarak bu bilgilendirlmenin yapılmasında herahngi bir sakıncanın olmadığına inanıyor ve merakla cevabınızı bekliyorum. Esas yanlış anlaşılmasına beyan vermeden site yöneticilerinden beni birebir tanıyanlar bilirler hem memuriyetimden hemde zamanımın olmayacağından sitede siz veya benim isteğim olsada görev alamayacağımın şu an memur olmamdan kaynaklandığını bilinsin isterim....

İbrahim kardeşim avkolik net için mod, genel sorumlu, yönetici atamalarını; genel sorumlu ve yönetici vasfını taşıyan yönetim kadrosu, modlarında fikirlerini alarak değerlendirir, uygun görürülürse görev verilir veya görevi değiştirilir veya görevden alınır. Sevgiler, selamlar.

Osman ve Emre kardeşlerime görevlerinde başarılar dilerim ALLAH utandırmasın. Sevgiler, selamlar.

aykut berber
04.Şubat.2010, 08:03
görevlerinde başarılarını dilerim ..

Osman KARATEPE
04.Şubat.2010, 12:26
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi bildiğimden içim rahat...

cemalreis
04.Şubat.2010, 12:50
Osman ve Emre kardeşlerim sitemiz adına hayırlı uğurlu olsun,
yeni görevlerinizdede Rabbim kolaylıklar ve başarılar nasip etsin.

İbrahim ÖZEL
04.Şubat.2010, 15:15
Her iki kardeşimede görevlerinde tekrar başarılar dilerim. Sebocum tabiki biz bir aileyiz benimkisi merak çok iyi bişi olmasada napacaksın işte insanoğlu buhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif

ALPEREN
04.Şubat.2010, 16:59
ARKADAŞLARIMIZA GÖREVLERİNDE BAŞARILAR.

DEMOKRAT VE ADİL BİR YÖNETİM BEKLİYORUZ.

SELAMLAR...

cihan AVCIOGLU
04.Şubat.2010, 17:21
Emre ve Osman kardeşime yeni görevlerinde başarılar dilerim.
görevlerinin hakkını layıkıyla yerine getireceklerinden şüphemiz yok.
zaten Emre kardeşimle işyerlerimizin arası 100 mt.tam bir av köpeği hastasıdır.

dadak_e
04.Şubat.2010, 17:24
tüm dost kolik üyelerine bizi bu göreve layik gördükleri için teşekkürü bi borç bilir ilerliyen zamanlarda neyin doğru neyin yanlış olduğunun kararını hep birlikte yaşayarak göreceğiz inşallah tüm site üyelerine bana site düzenlemelerinde bulunacakları yardımlar ve anlayış için şimdiden teşekkürler
dost kalın avkolikte kalın

MEHMET KANDAK
05.Şubat.2010, 15:23
görev alan arkadaşlara başarılar.

Halil KÜÇÜK
05.Şubat.2010, 17:34
Emre ve osman kardeşim
avkolik ailesi sizlerle beraber dahada büyüyerek
emin adımlara yoluna devam edecektir
yeni görevinizde başarılar dilerim
Allah yardımcınız olsun
Selamlar

Abdullah ATASOY
05.Şubat.2010, 20:19
ya arkadaş bizde atanacaz diye sevindik hemen açtık ama ne görelim biri bizim yöneticilik işine çomak sokuyo heralde receb kardeşimle bize karadenizden korkup vermiyolar bu işleri heralde

tabi bu işin espriside ben pek anlamam işin komiği moderetör ne oluyo birde admin sonra yarın bir gün oldun dersiniz valla olmamm

tabi olan arkadaşlarada hayırlı olsun

06.Şubat.2010, 14:06
MERHABA ARKADAŞLAR
BİRBİRİNDEN DEĞERLİ HER İKİ ARKADAŞIMIZI
YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM.

dadak_e
06.Şubat.2010, 15:47
ramazan bey tşk ler

ibrahim uysal
06.Şubat.2010, 16:17
Arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar dilerim..Sitemize ve kendilerine hayırlı olsun..

06.Şubat.2010, 21:06
görevlerinizde başarılar dilerim ustalarım saygılar sevgiler selcuktan selamlar...

unforgiven
06.Şubat.2010, 21:08
Allah yardımcınız olsun yeni görevleriniz hayırlı olsun...
Saygılarımla...

Recep DÖNMEZ
07.Şubat.2010, 08:42
Emre ve Osman Kardeşleri
tebrik ediyorum...
Yeni görevinizde başarılar...
Saygılar...

Osman KARATEPE
07.Şubat.2010, 14:51
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

07.Şubat.2010, 15:09
Yeni görevinizin hayırlı olması dileğiyle..