Orijinalini görmek için tıklayınız : GEDİZİN İSYANI (Mehmet ARDİLLİ)
Mehmet Ardilli
13.Şubat.2010, 10:04
Gediz nehrinin tüm kirliklere ve yatağının dolmsına isyan edip,
sizler beni kirletmeseniz ben kendimi bir çırpıda temizlerim dercesine
yatağına sığmayıp taştığı görüntüleri an be an sizlere sunuyorum.
Hürmetlerimle.
http://www.izlesene.com/video/amator-amator-----gedizin-isyani/1763931
cemalreis
13.Şubat.2010, 10:19
EVET USTAM SİZLER BENİ KİRLETİRSENİZ BEN DE TÜM PİSLİKLERİNİZİ SİZE İADE EDERİM DİYOR
HAKLIDA TABİ SAYGILAR
fevzi dursun
13.Şubat.2010, 10:20
hakılısın abicim doğanın isyanı dedirtecek görüntülere beraber şahit olduk, umarım en kısa sürede gedizin öfkesi diner
mehmet ali ezer
13.Şubat.2010, 10:21
inanılmaz görüntüler abi ürkütücü geliyor çok insana bakırçay ve bizim ilya deriside taştı ortalık bu içinde allah yardımcısı olsun insanların...
Mehmet Ardilli
13.Şubat.2010, 12:43
inanılmaz görüntüler abi ürkütücü geliyor çok insana bakırçay ve bizim ilya deriside taştı ortalık bu içinde allah yardımcısı olsun insanların...
Evet Mehmet kardeşim doğanın bu başkaldırışı, çiftçiyi çok mağdur etti afete uğradı insanlar, çiftlikler, buğday tarlalrı sular altında kaldı, zarar çok büyük...
ALPEREN
13.Şubat.2010, 13:13
GÜN BOYU, HAFTA BOYU, AY BOYU, YIL BOYU,
BİZİM DOĞAYA VE İNSANLIĞA YAPTIKLARIMIZA BAKARSAK,
ALLAH' TA, DOĞA DA, BİZDEN DAHA MERHAMETLİ.
ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN.
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER, ARSLAN YÜREKLİ KARDEŞİM.
Osman KARATEPE
13.Şubat.2010, 13:14
Allah bu günlerimiz aratmasın diyeceğim ama bunlar daha iyi günlerimiz malesef.:(
Sebahattin AVCI
13.Şubat.2010, 14:09
abi bu ırmak mazide kalmış gezil gölü olmuş
çiftcinin mahsulunun zararı çok allah yardımcıları olsun
Mehmet Ardilli
13.Şubat.2010, 14:32
Dostlarım değerli yorumlarınızla konuya katkı koymanız beni sevindirdi. Memleketimde Gediz nehrini sevmeyen yok gibidir, geçmişte bu nehirden tutulan balıkların lezzetine doyamazdık, sarı sazan, karasazan, bıyıklı, levrek, yayın, kızıl kanat, balıkları bol miktarda avlanırdı, etrafında ki su kuşlarının hatti hesabı olmazdı, dahası ben küçükken bu nehrin suyundan çay demliyen çiftçileri hatırlarım. Oysa şimdi kirlik hat safhada, suda bir canlının sağlıklı kalması nerdeyse imkansız, bizleri derinden üzen bu süreç malesef arıtılmadan Gedizimize sanılan sanai ve evsel atıkların bir sonucu. Ancak görüldüğü üzere Gedize uygulanan bu acımasızlık dudurulabilse, Gediz kendini bir yılda yenileyecek ve eski halini alıcak. İşte bu konu ile asıl anlatmaya çalıştığım gerçek budur. Üşenmeyip bu su taşkını geçtikten sonra Gedize salınan atıkların görüntülerinide sizlerle paylaşacağım. Selam ve hürmetlerimle.
ALPEREN
13.Şubat.2010, 14:53
SON NEHİR, SON GÖLDE KİRLENDİKTEN SONRA,
İNSAN PARANIN YENMİYECEĞİNİ ANLAYACAKTIR. ( KISMİ ALINTI )
BUNU BİZ GÖRMESEKTE, BİR SONRAKİ NESLİN GÖRECEĞİ KESİN.
SELAMLAR...
Osman KARATEPE
13.Şubat.2010, 14:54
Mehmet abi 1.5 sene Menemen'de kaldık o zaman gördüm Gediz'in halini hayalimdeki Gediz neredeee...
İbrahim ÖZEL
13.Şubat.2010, 15:13
İnsanoğlunun yenemediği tek şey tabiattır derler. Verdiğimiz zararın öfkesinin karşılığı gibi...
Recep DÖNMEZ
13.Şubat.2010, 18:52
Videoyu açamadım,ancak televizyondan izleyebildiğim
kadarıyla Gediz bayağı isyan etmiş...
O bölgede bu olaydan zarar gören çiftçilere,esnaflara,tüm vatandaşlara
Allah yardım etsin demek istiyorum.İnşallah gerekli önlemler alınır ve
bu olay son olur...
Saygılar..
İsmail ÇIKRIKÇI
13.Şubat.2010, 20:47
Çoğu yerde sel felaketi var.
Allah doğal afetlerden korusun.
yucelmert
14.Şubat.2010, 19:25
mehmet abicim yüreğine sağlık;
çocukken yüzdüğüm nif çayını asmalı köprü civarını deniz zannederdim,
hele balık tutarken yüzdüğümüz gediz nehri bizler için bambaşka bir dünyadı.
gediz varken nif çayı varken pazardan balıkmı alırdıki rahmetli babam,
nerde o canım günlerimiz, kızım duruya biraz büyüdüğünde baban bak burda yüzüyordu desem,
o da bana herhalde "aa baba ne kadar pismişsin hiç burda çöplükte yüzülürmü diyecektir."
ağlarmısın gülermisin...???
çetin ekren
15.Şubat.2010, 23:02
Allah beterinden saklasın....
bizler doğanın dengesini bozmaya ne kadar uğraşırsak doğa bize onun katlarıyla ceza veriyor...
Mehmet Ardilli
16.Şubat.2010, 14:34
Dostlarım doğal felaketler tüm insanlar için zor koşullar ve can pazarı demek, fakat bilinmelidir ki doğal felaketlerin oluşmasında baş etken çevre felaketidir ve çevreye zarar neyazık ki insan kaynaklıdır. Bu olumsuzlukların yaşanmaması adına görev tüm insanlığa düşmekte, çevre, ekolojik denge ve doğal habitatların korunması en önemli mesele olmalıdır. Selamlar hürmetler.
abi haber programları gibi yapmışsın ya müzikler dokunaklı filan hakikatten on numara bir video.rabbim büyük afatlardan korusun.amin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.