Orijinalini görmek için tıklayınız : 15,07,2009 sapanca gölü .. sazan avım ! SAKARYA
aykut berber
16.Şubat.2010, 12:24
sabah 5 de kalktım yazın . güneşten sırtım yandı uyuyamadım .. bıldırcın tavuk yumurtalarını ekmekle bişeylerle karıştırdım hamur gibi yaptım .. taktım kancaya evin önünden attım göle holtamı .. oturdum başına hayallar kurmaya başlamıştım .. küspe güvercin tavuklarında pisliklerini attım suya güzel bi koku saldım :) diğer holtamlada kızılkanat kapdırga fln tutuyorum .. diğer holtanın yemini 10dk da bir değiştiriyom .. çünkü ufak balıklar didikliyo yemi . aradan 1 saat sonra holtamın suya düşme sesini duydum ve o an ne oluo die düşünmeye başladım tabi holtamı aldım elime bi yandan da çekmeye uğraşıorum . öle bir heyecan var ki içimde anlatamam . misineden tutarak suya girdim ve kucaklayarak aldım getirdim kenara :) gaza geldim bi daha aynı attım holtamı ama bu bir tane yetti bana .. babama inandıramadım ama ızgarada yaptıktan sonra yemeğe doyamadı :)
http://i46.tinypic.com/2je3f5v.jpg
http://i47.tinypic.com/10i6sfp.jpg
Osman KARATEPE
16.Şubat.2010, 12:25
Aykut hemen hallediyorum...
aykut berber
16.Şubat.2010, 12:27
çok saol abi .. selam.
Osman KARATEPE
16.Şubat.2010, 12:40
Aykut bu avın bi hikayeside olması lazım değilmi bizim için tuttuğun balıklar kadar yaşadığın heyecanda önemli...
Mehmet Ardilli
16.Şubat.2010, 14:10
Aykut kardeşim bundan sonra av sezonu kapanıyor ya, balık muhabbeti artar, ama senin bu dinazor iyi bir sazan açılışı olmuş doğrusu...http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifSelamlar rastgele.
aykut napmışın sen yav heyyyy maşallah...sapanca kapakta da böle cenavarlar warmı yav
aykut berber
16.Şubat.2010, 14:31
Aykut kardeşim bundan sonra av sezonu kapanıyor ya, balık muhabbeti artar, ama senin bu dinazor iyi bir sazan açılışı olmuş doğrusu...http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifSelamlar rastgele.
aleykümselam mehmet abi ewet bu hafta sonu av bitiyor .. balık hevesim fazla yoktur ama sapancada ki ewe gidiince tutamıorum kendimi :) nasip oldu şans a tuttuk .. bende anlamadım bi anda oldu bitti :) selamlar
aykut berber
16.Şubat.2010, 14:33
aykut napmışın sen yav heyyyy maşallah...sapanca kapakta da böle cenavarlar warmı yav
ismet kapakta değil bu av .. sapanca eşmede :) şans a tuttuk . çok güzel bi ızgara oldu valla :)
anladım aykut ta kapağı sordum varmıdır die sen eşmedensinmi
kadeşim eline sağlık güzel balık. ben çok niyetlendım sapancada sazan tutmaya ,ama bi türlü nasip olmadı. sezon açılışını sapancada kızılkanat la yapıyorum, şimdiden özledim.. sapancada sazanı tutacak yeri bilmek lazım, belki bu sene nasip olur . oranın balığı lezzetli oluyor ,o yüzden yerken parmaklara dikkat....
çetin ekren
17.Şubat.2010, 00:14
balıkçılık hakkında Osmandan çok şey bekliyoruz...en azından şahsım adına sazan avını hiç bilmem...
ha sebo sende varsın ha...
tecrübe ve deneyimlerini artık yavaş yavaş yansıtsanız diyorum...bizde bişeyler kaparız da...
Sebahattin AVCI
17.Şubat.2010, 01:29
Çetin ustam yakında başlıyoruz aynalı sazana
Aykut ustam afiyet olsun maşallah evinden 3 adım önde sapanca gölü balkondan yakalamışsındır sen bu sazanı dostum şu arşivini bi kurcala sıkışanlar vardır orada
saygı ve sevgiler
İbrahim ÖZEL
17.Şubat.2010, 01:57
Aykut bu tarafa yolun düşerse bunlardan at 1 tane çantaya öyle gel ona göre :)
Osman KARATEPE
17.Şubat.2010, 05:50
Aykut ne kadar şanslısınki evinin ünündeki gölden tutuyorsun bu azmanı iyi bir mazmuzlamayla daha büyüklerini yakalarsın..
Recep DÖNMEZ
17.Şubat.2010, 06:05
Aykut Kardeşim!
Maşallah güzel balık vallahi...
Afiyetle yemişsinizdir zaten o güzelim balığı şimdiye kadar...
Tabiki gölün size yakın olması bir avantaj,bizler hafta sonları
balık avına en az 20-30 km gitmek zorunda kalıyoruz....
İnşallah yavaş yavaş bizlerde başlayacağız balık işine,geçen
yıl bayağı bereketli geçmişti sezonumuz.Darısı hep birlikte bu sezona
inşallah.....
Paylaşım için teşekkürler...
Selamlar ve saygılar...
aykut berber
17.Şubat.2010, 13:12
anladım aykut ta kapağı sordum varmıdır die sen eşmedensinmi
yok eşmeden değilim.. orada yazlık ewimiz var . hafta sonları takılıoz . selamlar .
Aykut Kardeşim!
Maşallah güzel balık vallahi...
Afiyetle yemişsinizdir zaten o güzelim balığı şimdiye kadar...
Tabiki gölün size yakın olması bir avantaj,bizler hafta sonları
balık avına en az 20-30 km gitmek zorunda kalıyoruz....
İnşallah yavaş yavaş bizlerde başlayacağız balık işine,geçen
yıl bayağı bereketli geçmişti sezonumuz.Darısı hep birlikte bu sezona
inşallah.....
Paylaşım için teşekkürler...
Selamlar ve saygılar...
yemem mi abi kim bilir logar da nerelerde dolaşıyo http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif benmde şansıma öle bi denk geldi .. nasip oldu :)
Aykut ne kadar şanslısınki evinin ünündeki gölden tutuyorsun bu azmanı iyi bir mazmuzlamayla daha büyüklerini yakalarsın..
ewt abi şans . 9 kg geldi temizi 7 kg geldi :)
Çetin ustam yakında başlıyoruz aynalı sazana
Aykut ustam afiyet olsun maşallah evinden 3 adım önde sapanca gölü balkondan yakalamışsındır sen bu sazanı dostum şu arşivini bi kurcala sıkışanlar vardır orada
saygı ve sevgiler
abi sana anlattım orasını ve götürcem seni bidaha ki gittiğim sefere inş. akın ismet fln bi kaç kişi toplanarak gidecez .. ve diğer avkolik abilerimide beklerim herzmn kapım açıktır .. saygılar .
veysel tiryaki
17.Şubat.2010, 13:33
Aykut kardeş vallahi güzel bi balıkla sezonu açmışsın umarım daha büyüklerini tutup bizlerle paylaşırsın...
aykut berber
17.Şubat.2010, 14:33
kadeşim eline sağlık güzel balık. ben çok niyetlendım sapancada sazan tutmaya ,ama bi türlü nasip olmadı. sezon açılışını sapancada kızılkanat la yapıyorum, şimdiden özledim.. sapancada sazanı tutacak yeri bilmek lazım, belki bu sene nasip olur . oranın balığı lezzetli oluyor ,o yüzden yerken parmaklara dikkat....
abi bende bot ta var .. gidelim bi ara bizim oraya takılırız abi .. tutarız balığımızı :)
Aykut kardeş vallahi güzel bi balıkla sezonu açmışsın umarım daha büyüklerini tutup bizlerle paylaşırsın...
veysel abi inş. elimden geleni yapacam :) o günün sabahı bide benm doğum günüm dü :) sapanca gölünün bana bi hediyesi oldu o gün o balık :)
Sebahattin AVCI
17.Şubat.2010, 14:38
ula Aykut şu doğum günlerinde haber verde yanında olalım belki bizede şans güler bizim oltayada balık vurur
aykut berber
17.Şubat.2010, 16:03
ula Aykut şu doğum günlerinde haber verde yanında olalım belki bizede şans güler bizim oltayada balık vurur
tmm aBİ :)
slm tebrikler aykut kardeşimm eline ve oltana saglıkkk süperr yaaa yakışırrr afiyet olsunnnn:)
Halil KÜÇÜK
17.Şubat.2010, 19:20
Aykut kardeşim
Maşallah sazanda tam sazanmış
bu güzel paylaşım için teşekkürler
kısmetli avlar yapman dileğiyle
Selamlar
aykut, sen kızıl kanat başlayınca haberver yeter hemen gelirim .bendede bot var yanyana at cek yaparız imza remimdeki balıklarda sapancadan ... sazan tecrubelerinden faydalanmak isterim orada sazan heryerde çıkmıyor .
İsmail ÇIKRIKÇI
17.Şubat.2010, 20:11
Aykut kardeşim avın daim olsun.
Sebahattin AVCI
17.Şubat.2010, 22:02
Ula Aykut beni bu büyük sazanın olduğu yere bu akşam götürdün ve oradaki ortamı ve göle sıfır olan yazlığınız da sıcak çayın tadına doyum olmadı
bu sezonda buradan iyi sazanlar yakalanır az bi uğraş ve emek ile
oraya 20 kg yağ tenekesine kuru mısırı suya botla girip boşaltacaksın 2 gün sonra değme keyfine at oltayı zevk almaya bak
saygılar
aykut berber
18.Şubat.2010, 07:21
slm tebrikler aykut kardeşimm eline ve oltana saglıkkk süperr yaaa yakışırrr afiyet olsunnnn:)
a.s musa abi . şans a kelepir bi sazan düşürdük :)
Aykut kardeşim
Maşallah sazanda tam sazanmış
bu güzel paylaşım için teşekkürler
kısmetli avlar yapman dileğiyle
Selamlar
ewet halil abi maşallahı var .. o an tele foto veya video sunu çekmek hiç aklıma gelmedi .. babam çekmişti ondan aldım :)
aykut, sen kızıl kanat başlayınca haberver yeter hemen gelirim .bendede bot var yanyana at cek yaparız imza remimdeki balıklarda sapancadan ... sazan tecrubelerinden faydalanmak isterim orada sazan heryerde çıkmıyor .
mekan on numara akşam sebo abi gördü .. .. sezonları ne zaman başlıyo hiç bilmiorum .. KAPIM HER ZAMAN AÇIK .. HERKEZ BUYURSUN GELSİN ..
Aykut kardeşim avın daim olsun.
Buyrun gelin ismail abi hep beraber daim olsun :) saygılar .
Ula Aykut beni bu büyük sazanın olduğu yere bu akşam götürdün ve oradaki ortamı ve göle sıfır olan yazlığınız da sıcak çayın tadına doyum olmadı
bu sezonda buradan iyi sazanlar yakalanır az bi uğraş ve emek ile
oraya 20 kg yağ tenekesine kuru mısırı suya botla girip boşaltacaksın 2 gün sonra değme keyfine at oltayı zevk almaya bak
saygılar
yine söylüyorum abi .. kapım her zaman açık .. eniştemin çay da iyi di ama içmeye doyamadık orada :) bu yaz yine orada bi haraketlilik yapacam .. inş. daha büyüklerine nasip olur . :) saygılar abi .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.