PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YABAN TV'DE ki MESAJLAR...NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

16.Şubat.2010, 16:24
Arkadaşlar yaban tv izleyenleriniz dikkat etmiştir...alt kısımda geçen mesajlar ne kadar saçma...

elemanın biri yazmış:

''durumum yok bana tüfek hediye edecek olan varsa arasın telefonum 0 5 .........''

ya da

''köpeğim yok iyi cins köpek verecek olan arasın,kırma olanlar aramasın''

Ben anlamıyorum...acaba yaban tv'de bu mesajları kontrol eden bir mekanizma yok mu?

rahmetlik ufuk güldemir zamanında böyle değildi...3 senedir aynı karatavuk avı yayınlanıyor...

YABAN TV KIYAFET REKLAMLARI bi taraftan...

sizin düşünceleriniz nedir? merak ettim...

sukru sunar
16.Şubat.2010, 17:24
valla orcun abı ben guluyorum artık o ılanlara ne dıyeyım bı de reklam ızlemekten bıktım ya kucuk kız kardesım var avla falan alakası yok artık hangı urunun ne kadar fıyatı oldugunu ezberledı yanı o bıle abı bu ne boyle reklamdan baska bısey yok mu bu kanalda dıyo...bende bısey dıyemıyorum ınsallah en kısa zamanda duzelır ve reklam tv olmaktan kurtulur ıspartadan selamlar.

veyselll
16.Şubat.2010, 17:46
bu ülkede çok büyük karlar bırakan birkaç sektör var. Akaryakıt ,Tekel ,Avcılık...
dış borcu biz ödüyoruz zaten:D gelelim konuya. baktılar devlet avcıdan cok kazanıyo bu pastadan bi dilimde biz alalım dediler hepsi o
tabi avcı iştah kabartıyo bu defa devreye mesaj DİLENCİLERİ girdi. iyi iş var ama. bugün 2. el çalışır bir tüfek nerden baksan 150-200 liradan başlar.

bu arada ben bi ara mesaj atmaya kalktım. 20 kontür. vede telde kontur olmadığı için yollayamadım.demekki bu tüfek isteyenler benden zenginhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/78.gif

birde böyle giderse gebze civarında saat 2.5 3 arasında balık tutan arkadaş balık bırakmayacak
ya kardeşim her akşam aynı video olurmu ya. iğneye taktığı tavuk ciğerinin adını bile ezberledim.

kkısacası biz onların gözünde avcı değiliz
AYAKLI ATM....

16.Şubat.2010, 19:26
bir mesaj daha...

selam yaban dostları...usta köpek arıyorum parasız...mümkünse aydın-söke çevresinde olsun:)

bir tane daha geldi aklıma:

usta kopoy arıyorum yaşlı avcılardan iyi yetiştirilmiş bedavaya verecek varsa beni arasın...05.........

ZEYNAL KAPLAN
17.Şubat.2010, 05:16
yaban tv de adam yazmış benzin istiyor fişek istiyor ava gidecem diyor bunların belgeside yoktur bohçacıdır bunlar

17.Şubat.2010, 05:37
.

17.Şubat.2010, 08:06
,http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

17.Şubat.2010, 08:53
evet arkadaşlar bu kadar mı?

mehmet MUTLU
17.Şubat.2010, 13:22
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

17.Şubat.2010, 14:00
.

veyselll
17.Şubat.2010, 17:37
sadece köpekle kalsa yine iyi
yok taklacı güvercin yok keklik
benimde köpeğim yok ama ben kimseden isteyemiyorum. daha doğrusu yanlış anlaşılmasından korkuyorum. birde iyi bilirim ki , avcı adam köpeği ile bir bütündür. kendi köpeğinin yavrularını bile tanımadığı, itimat etmediği birine vermez. ama bunlar öyle değilki be kardeşim.

artık birde iş konfeksiyona dönüştü. avda kesinlikle giyilmeyecek gömlekler, kazaklar.
allah sonumuzu hayır etsin...

aykut berber
18.Şubat.2010, 12:12
..

mehmet ali ezer
18.Şubat.2010, 12:52
yaban tv iyice saçmalamaya başladı artık yaa av doğa derken şimdide definecelek yayınlamasanı istiyor mesaj atanlardan bazıları ne alaka kardeşim yaa...açıkçası benim canım sıkkın olduğu zamanlarda açıp bi iki okuyorum o mesajları keyfim yerine geliyor sonra fazla sıkmadran kendimi değiştiriyorum kanalı.. sürekli aynı programların yayınlanmasındaki nedende artık kimse sevmiyor o kanalı ve dolayısıyla ne seyrediyorlar nede av videolarını gönderiyorlar yabanda doğal olarak sürekli aynı videoyu yayınlayıp duruyor böyle giderlerse zaten yakında o aşağıya mesaj yazanlar yabana küfür etmeye başlayacaklar ve tahmin ediyorumki yaban tv gelen küfürlü mesajlardan bile para kazandğı için onlara bile ses çıkarmaz...

Mesut BÜLBÜL
18.Şubat.2010, 15:38
dilenci olmuş coğu kişiler kendimce hayıflıyorum utanıyorum maskaralık yaptıkları güzel söz yazan kardeşlerimizde yok diyil söyleyenlerde var laflarını sakınmadan oh canıma deysin diyorum bu kadarda olmazbeya demi arkadaşlar selam herkeze egemizden

İbrahim ÖZEL
18.Şubat.2010, 17:52
Bir mesajda şu yazıyordu. Avcı abilerim 7.65 mm tabancaya ihtiyacım var hediye etmek isteyenler beni arasın. Çağrı yada mesaj kabul edilmeyecektir.
Hele diğeri süperdi. Arazimiz nedeniyle ava çıkmak için 4*4 jeep lazımmış hediye etmek isteyenler beni arasın. Çok gülüyorum bu mesajlara ben ya....

Abdullah ATASOY
18.Şubat.2010, 19:34
iş dalgaya dönüştü ama yaban tv nin değeri düşüyo 20 kontör kazanacağız derken iyice komikleşti bunu denetlemek lazım

19.Şubat.2010, 08:06
yaban tv mi dediniz? hehe ben reklam tv sanıyodum... son yapılan anketten sonra izlemiyorum.. kendimi değerli sitemiz avkolik ve dostlarıma ayırdım.. gerçek dostluk yaban burda. saygılar

TANER KARA
19.Şubat.2010, 15:21
yaban tv artık reklam tv oldu çıktı eskisi kadar sıklıkla ve zevkle bakmıyorum
ilanlara gelince adam bırak köpek istemeyi tüfek ve araba bile istiyor yazık günah yahu
bu kadar da edepsiz olunmaz ki

ALPEREN
19.Şubat.2010, 17:41
BENCE YURDUM İNSANININ ESPİRİ KABİLİYETİ YÜKSELİYOR.

BAŞKA AÇIKLAMA BULAMIYORUM.

SELAMLAR...