Orijinalini görmek için tıklayınız : 37.Uluslararası Avcılık, Atıcılık ve Silah Fuarı (IWA 2010 - Nurnberg) ... DAVET
ismail.bozkurt
16.Şubat.2010, 06:14
YAVAŞÇALAR A.Ş. IWA 2010'da
12 Mart / 15 Mart 2010 Tarihleriarasında Almanya'nın Nurnberg kentinde gerçekleştirilecek olan 37.Uluslararası Avcılık, Atıcılık ve Silah Fuarında (IWA 2010 - Nurnberg)YAVAŞÇALAR A.Ş. olarak siz değerli müşterilerimizi 3. holde 413 nolustandımızda bekliyor olacağız.
Daha ayrıntılı bilgi almak isteyen müşterilerimiz exinfo@yavascalar.com.tr adresinden bilgi alabilirler
http://www.yavascalar.com.tr/tr/tr/18.html
Osman KARATEPE
16.Şubat.2010, 06:27
Ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil edeceğinize şüphem yok allah kolaylıklar versin...
mustafa ustam ben bu sezon hiç avrupa kullanmadım desem yeridir kekliktede ördektede tavşandada kullandığım fişek yaf 5 numara 32 gr dı çok ender 34 bir kutuda 36 kullandım avda nasıl olduklarını sanırım paylaştığım resimler anlatmıştır canlı av çok az düşmüştür bir kutuda gold kullandım onunlada gayet güzel av yaptım yalnız dikkatimi çeken bir şey var yaf 5 numara 3.25mm iken gold 2.90mm kalınlıkta ancak atış yaptığım avlarda hiç birşey farkettirmedi avrupa fişeğe bir dünya para harcıyacağıma yerli malı kullanırım paramı memleketimde bırakırım daha iyi avrupa fişeklerde kalitelidir ona bir sözüm yok ama parası bol olan zefkine uyan kullansın derim ben
bu sene yaf bayagı attım ama hiç memnun kalmadım saçmaları çok aşırı dökerek gidiyor...ve kutunun içinden hatalı fişekler çıkıyor
veyselll
16.Şubat.2010, 18:27
tüfeğim 16 kalibre fazla fişek seçeneğim yok. keçesiymiş bioruymuş.
normalde yaf kullanırdım ama birgünün yarım saatini vurduğum karatavuğu kovalarken geçirince kullanmamaya başladım şu an bornaghi 30 gr kullanıyorum. çok yumuşak saçması var. ama kimsenin aklınıçelmek istemem. farklı tüfekler farklı fişeklerle değişik performanslar gözterebilir...
ersin kasap
16.Şubat.2010, 18:52
ben üveyik avında 28 gram 8 numara saçmasın kullanıyorum harika randıman aldım iki senedir tık yok bıldırcın avındada 30 gram 9 saçmasını kullanıyorum keçe tapa oda harika sonuç verdi hem uçuz hem kaliteli bence avrupo kullanmaya ihtiyaç kalmadı ama keklik avında focchı den başka fişek kullanmam
biz bu sezon boyu hep yaf kullandık ördek avında da guzel sonuçlar aldık yaf gercekten bizlere en iyisini sundu diyebilirim gercekten cok kaliteli avrupa fişegin kat kat ustunde benim gözumde ben tum avlarımda yaf kullanıyorum-trap atışlarında ise yeni gecen sezon cıkarmış oldugu f1 ve mevcut bulunan super trap fişekleride cok muhteşem sonuçlar verdi yaf cheddite sonsuz teşekkurlerimle ismail beye saygılar başarılarınızın devamını bekleriz saygılarımla
Sebahattin AVCI
17.Şubat.2010, 14:07
sitemize sponsor olarak ilk adımı atacak olan Yaf ceditt firmasına ve İsmail BOZKURT beye teşekürler
Mustafa hocam sizede teşekürler
ismail.bozkurt
30.Mart.2010, 15:14
YAVAŞÇALAR A.Ş. IWA 2010 çekimlerini 31.03.2010 Çarşamba ve 03.04.2010 Cumartesi saat 20.00 de YABAN TV'de izleyebilirsiniz.
Saygılarımla,
İsmail BOZKURT
YAVASCALAR A.S.
Recep DÖNMEZ
31.Mart.2010, 08:50
İsmail BOZKURT Kardeşim.
O furadaki görüntülerin sitemizde
paylaşılması taraftarıyım şahsen...
Bu görüntüleri elde edip bizlerle paylaşabilirseniz seviniriz...
Selamlar...
cemalreis
01.Nisan.2010, 15:09
İsmail BOZKURT Kardeşim.
O furadaki görüntülerin sitemizde
paylaşılması taraftarıyım şahsen...
Bu görüntüleri elde edip bizlerle paylaşabilirseniz seviniriz...
Selamlar..Allaha Emanet olunuz
ismail.bozkurt
02.Nisan.2010, 07:20
YABAN TV'den ilgili arkadaslardan cekimler tarafıma geldiğinde sizlere ulastırırım.
saygılarımla,
İsmail BOZKURT
imported_avkolik
02.Nisan.2010, 15:57
sitemize sponsor olarak ilk adımı atacak olan Yaf ceditt firmasına ve İsmail BOZKURT beye teşekürler
Mustafa hocam sizede teşekürler
Burda bir yanlış anlaşılma olmaması açısından düzeltme yapmam gerekiyor...
"YAVAŞÇALAR A.Ş nin AvkoliK.Net ile sponsorluk veya sitemizi herhangi bir şekilde destekleme ile uzaktan yakından ilgisi yoktur, böyle bir şey gerçekleşmemiştir.
Bütün üyelerimizin bilgisine ..."
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.