PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lila nın hikayesi.

22.Şubat.2010, 11:05
Değerli Erkan ÖZTÜRK abimin hediyesi LİLA yı bilenleriniz vardır. 2008 -2009 sezonunda çok büyük şanssızlıkları yaşadı. Büyük bir trafik kazası geçirdi. Sağ ayak bileği 2 yerden kırıldı. Kazanın psikolojik etkisinden yeni yeni kurtuluyor.

Ben onu emekli edip güzel bir erkek köpekle eşleyip yavrularını almak istedim. İnanılmaz güzel yavruları oldu. İlk yavruları olduğundan biraz acemilik yaşadı.

Daha sonra bir arkadaşımız ben de yavrularını alacağım dedi ve Lilayı çok çok iyi bakmak şartı ile aldı götürdü.

Geçenlerde hamile olduğunu duydum.

Gidip bir görmek istedim. Durumu bir faciya idi. Bitlenmiş, zayıflamış çökmüş durumda bir hamile köpek ile karşılaştım. Hemen alıp eve getirdim.

Zamanı gelmeden 3 ölü yavru yapması durumunun ne olduğunu size anlatmıştır sanırım.

Uzatmayalım 3 haftadan bu yana çok iyi bir bakım ile o yakışıklı fotojenik halini almaya başladı.

Benim yerim 3 köpeğe bakmaya müsait değil. Bu nedenle her avı görmüş çok kaliteli bir kana sahip, mükemmel yavru veren Lilayı sahiplenip ona çok iyi bakabileceğinin garantisini vere avcı dostlar Lilaya sahip olabilirler.

http://img23.imageshack.us/img23/6950/100e0109.jpg

Recep DÖNMEZ
22.Şubat.2010, 13:21
İnşallah! bu işe gönül vermiş bir arkadaşımıza nasip olur
ve onladan kaliteli yavrular alarak neslinin devam etmesini
sağlar...
Saygılar...

sukru sunar
22.Şubat.2010, 14:49
inşallah gerçek bi avcıya nasip olur gercekten cok guzel bı kopek.saygılar

22.Şubat.2010, 15:31
UMARIM SENİ VE KÖPEĞİNİ ÜZMEYECEK Bİ ARKADAŞA GİDER KÖPEĞİN..

22.Şubat.2010, 16:46
İnş. değerli dostlar.

Bu da kızı ŞİLA nın son hali.

http://img10.imageshack.us/img10/8750/resim056y.jpg

Osman KARATEPE
22.Şubat.2010, 16:51
Ulaş senin köpeklerine baktığın gibi başka kimse bakamaz keşke imkanın elverseydide vermek zorunda kalmasaydın.

veyselll
23.Şubat.2010, 16:47
abi köpeğinden ayrılmak zorunda olmana üzüldüm
yakın olsaydık seve seve kabul ederdim

İbrahim ÖZEL
23.Şubat.2010, 16:48
Ulaş hocam. Biliyorsun köpek çiftliğim var. Köpeklere nasıl baktığımı Mustafa ÇİL yada Osman KARATEPE kardeşime sorabilirsin. Kendileri çiftliğe geldiler. Lilayı sadece damızlık değil sakatlığı nedeniyle kısa yormayan avlara götürmek için talibim. Zaten terslik olmassa Mustafa ÇİL gardaşın LORD isimindeki köpekte bana geliyor. Ha dersinki çiftliğe vermem yinede Allah razı olsun. Verirsen Lila ya diğer köpeklerimde gösterdiğim özenle bakacağımdan emin olabilirsin. Haberini bekliyorum. Kal sağlıcakla gardaşım...

10.Mart.2010, 07:53
istanbula yolunuz düşerse bende talibim bakabilirim 1 tane daha pointerim var 05073606351
aracım olmadımdan dolayı almaya gelemm teşekkurler

ersin kasap
10.Mart.2010, 10:15
[HR]
İnşallah! bu işe gönül vermiş bir arkadaşımıza nasip olur
ve onladan kaliteli yavrular alarak neslinin devam etmesini
sağlar...
Saygılar...

10.Mart.2010, 12:50
Değerli avcı dostlar. Lila Balıkesirden Ertan isimli genç arkadaşımıza nasip oldu.

Kendisi çok hevesli bir kardeşimiz. Güle güle baksın.

İlgilenen tüm dostlara teşekkürler olsun.

çetin ekren
11.Mart.2010, 16:11
Konu,köpek yeni sahibine verildiğinden kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...