Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpekler için bebek maması ??
Osman KARATEPE
24.Şubat.2010, 07:06
Ustalarım eczacı arkadaşım son kullanma tarihi yaklaşmış 10 15 paket bebek maması getirmiş senin köpeğe ver diye .Sizlere danışmak istedim dost'un beslenmesine ek olarak bebek mamasından versem bi sakıncası olurmu..????
Recep DÖNMEZ
24.Şubat.2010, 07:52
Bebek Mamasımı???
Osman kardeş! Köpek işinden pek anlamam,
ustalar bu hususta bilgi vereceklerdir zaten...
Ama bebek maması bana ilk etapta biraz tuhaf
geldi.Yorumları bekleyelim görelim...
Selamlar...
TANER KARA
27.Şubat.2010, 06:18
bence ver tabiki yerse düşünsene bebeklerimize anne sütü yerine veriyoruz
cekinmiyoruzda köpeğimize mi vermeye çekineceğiz mamanın içindeki vitaminler ve minerallerde mutlaka yarar köpeğine abi ben olsam verirdim .
Dr.Can
27.Şubat.2010, 07:24
Osman Bey bebk maması ben de köpeklerime veriyorum. Düşün ki bebek mamasının içinde bütün vitamin ve mineraller var,onun içindir ki köpeklerimiz için besleyici değeri yüksektir.Ancak asıl mesele bebek mamasını nasıl ve ne kadar vereceğindir?
Köpeğine yeteri kadar ekmek doğradıktan sonra üzerine mamanın içinde bulunan ölçü ile 2 ölçü dökeceksiniz.Eğer 2 ölçüden fazla verirsen köpeğinin ishal olduğunu göreceksin;köpeğinin ishal olmaması için 2 ölçüden fazla verme!Hatta doğradığın ekmeğin üzerine mamayı döktükten sonra sıcağa yakın ılık su dökersen mamada diğer ekmeklerle temas etmiş olur ki köpeğin afiyetle yer.
Osman KARATEPE
27.Şubat.2010, 08:05
Hocam teşekkür ederim ben çok veriyordum ama miktarı azaltacağım dediğiniz gibi..
naz gülhan
28.Şubat.2010, 10:59
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/71.gif ii de verdikten sora sormuşun ya verme diye yazsalardıı http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif
cemalreis
28.Şubat.2010, 12:26
EK BESİNDEN ZARAR GELMEZ DOZAJI AŞMAMAK KAYDI İLE.
yucelmert
28.Şubat.2010, 19:00
sabah kahvaltı niyetine ılık su ile sulandırarak bende daha önce aptamil vermiştim.
1 ay kadar sürdü üzerindeki ağırlık ölçülerine ve verilecek oranlara dikkat edersen hiçbirşey olmaz.
yalnız kesinlikle bebe bisküvisi ile vermeyin diye uyarmıştı bi abimiz. şeker oranından dolayı herhalde...
afiyet olsun.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.