PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SARSILMAZ'DAN ŞİKAYETÇİYİM.

yucelmert
05.Mart.2010, 20:56
2008 yapımı kılınç 2000 standart tabancası olan arkadaşım, iyi vuramadığından dolayı tabancasını bana getirdi ve incelememi istedi, yaptığım inceleme neticesinde tabancanın sabit arpacığının üst kapağa hatalı (yamuk) sola doğru kayık işlendiğini ve deneme atışlarında 25 metrede 30(+-) cm sağa çektiğini tecrübe ettim. firmayı aradık, tabancayı gönderdik, kendi hataları olduğunu telefonda kabul etmeselerde üst kapağı değiştirmeye hazırladığımız teknik rapor neticesinde kabul ettirdik. silah gideli 36 gün oldu her arayışımızda yok kaplamada yok denemede şeklinde yanıtlarla oyalandık, en son arayışımızın üzerinden 4 gün geçti kargoya verip yolluyoruz demişlerdi. (bu arada kendi hataları olmasına rağmen kargo ücretini tekrar bize ödettiler.)
neyse en sonunda tabanca geldi, ama malesef yine hata vardı, bu seferki hata ise tabanca 2008 model ve yeni tip kapak takımı vardı, onların yaptığı ve yeni dedikleri kapak takımı ise bir önceki standart modeline ait 2003 2004 model klasik kapaktı, herkese tabanca konusunda sarsılmaz derdim ama bu sefer olmadı http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/undecided.gif
herkesin başınıza gelebilir bilgilendirme açısından sizlerle paylaşmak istedim. selamlar.

kapadokyali_1981
05.Mart.2010, 23:14
Demekki büyük firmalar bile bu konularda yetersiz kalabiliyor. Gerçekten servis konusunda sarsılmaz güvenilir bi marka böyle olmasına sizin adınıza üzüldüm.

06.Mart.2010, 04:40
Ben sarsılmaz ve huğlu firmalarında bu sıkıntıları çok yaşayan arkadaş gördüm üretimi çok olduğu için tamir bakım ve servis kısımları az personelle ilgisiz bir firmalar ben zigana t sahibiyim 2003 tarihinde piyasaya sürüldüğünde aldım 3 yıl sonra silahlar modernize edilerek bazı iç aksam parçaları takılmış kullanım ve söküm açısından kolaylık sağlayıcıydı ve dağda taşta kullanımdan dolayı kabzede boyasında epey çizikler vardı silahımı modernize için gönderdiğimde silah 1 haftada modernize edilmiş ve komple kromlanarak kargo parası firma tarafından karşılanıp geri gönderildi silahın garanti süresinin sadece resmi olarak yazmak zorunda olduklarını ancak yaptıkları silahların herzaman arkasında olduklarını garanti süresi firma tarafından herzaman sürdüğünü anlattılar servis silah konusunda çok ama çok önemli araba gibi başka ustaya yaptırma şansın yok malesef

hasan polat
06.Mart.2010, 05:52
Geçmiş Olsun.

ALPEREN
06.Mart.2010, 11:17
BEN YAVUZ 16 KULLANIYORUM.

10 YIL OLDU HER HANGİ BİR PROBLEM ÇIKMADI.

SELAMLAR.

06.Mart.2010, 13:41
Yakın tarihte benim silahımla ilgili bir sorun çıktı
düzce fabrikaya kargo ile gönderdim yapıldı çokta güzel olmuş
açıp teşekkür ettim.
Bu arada gidiş geliş kargo ücretlerinide onlar karşıladılar.
Sadece bana karoya vermek ve almak kaldı.
Takliben 5 iş gününde baştan aşağıya yenilenerek geri geldi.
Sanırım sizin iletişimle ilgili farklı bir sıkıntı var.

İbrahim ÖZEL
07.Mart.2010, 07:00
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/39.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/39.gif Hayret sarsılmazdan böyle bir terslik çıksın. Huğlu falan anlarım ama sarsılmaz hayret valla...